Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η σιωπή είχαι χρυσός, κύριε πρόεδρε...

Η σιωπή είναι χρυσός. Και -έστω και αργά- ο Ανδρέας Δημητρέλος δεσμεύτηκε να το ενστερνιστεί. Μετά τις δηλώσεις του, σύμφωνα με τις οποίες η είσοδος του Δημήτρη Βιντιάδη θα τεθεί σε κίνδυνο αν η ΑΕΚ δεν αρχίσει να νικά, ο πρόεδρος της «Ένωσης» αποπειράθηκε να
σβήσει τη φωτιά που άναψε. Με επίσημη δήλωσή του λοιπόν μιλά για παρερμηνεία των λεγομένων του και τονίζει πως δεν θα ξαναμιλήσει μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα των επενδυτών.
Αναλυτικά η τοποθέτηση του Δημητρέλου για τις δηλώσεις στην εφημερίδα «Live Sport» (με εκφράσεις όπως «χωρίς νίκες, Βιντιάδης τέλος» και «η διαπραγμάτευση ξεκίνησε το καλοκαίρι για την ΑΕΚ της Ευρώπης και όχι της Β’ Εθνικής») αναφέρει:

«Με αφορμή σημερινές δηλώσεις μου σε αθλητική εφημερίδα, όπου αναφέρομαι στην υπόθεση επένδυσης του κ. Δ. Βιντιάδη και των συνεργατών του στην AEK, θα ήθελα να διευκρινίσω τα παρακάτω:

Λόγω του ότι παρερμηνεύονται τα λεγόμενά μου και αποδίδονται με διαφορετικό τρόπο από αυτόν που εννοώ, δεν προτίθεμαι, μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση, να ξανακάνω καμία δήλωση για το συγκεκριμένο θέμα.

Άλλωστε, όπως έχει γίνει γνωστό από τον κ. Δ. Βιντιάδη, οποιαδήποτε σχετική ενημέρωση θα γίνεται από τον ίδιο με επίσημη γραπτή ανακοίνωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου