Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Προσβλητική αφίσα

Έναν άκρως υποτιμητικό τρόπο επέλεξε το πολιτικό κόμμα της Ελβετίας, SVP, για την πολιτική του διαφήμιση. Στη σχετική αφίσα, η οποία πρόκειται να αφισοκολληθεί το επόμενο διάστημα και αφορά στο δημοψήφισμα της 3ης Μαρτίου, εμφανίζεται η υπουργός Οικονομικών του Καντονίου της Ζυρίχης να κάνει ταχυδακτυλουργικά, εξαφανίζοντας το ζάρι κάτω από τρία κύπελλάκια, ένα εκ των οποίων έχει την ελληνική σημαία.
Ο τίτλος της αφίσας είναι “Tricksen wie die Griechen ?” και σημαίνει “κάνοντας κόλπα σαν τους Έλληνες ;” και δείχνει την Ursula Gut στο ρόλο του …παπατζή.
Έτσι όπως εμφανίζεται η Gut στην αφίσα, είναι σαν να προσβάλλουν όλους τους Έλληνες, παρομοιάζοντάς τους με παπατζήδες, οι οποίοι επιδίδονται σε έκνομες πράξεις.

1 σχόλιο:

  1. Άκου παπατζήδες. Λες να μάθαν οι Ελβετοί το παρατσούκλι της οικογένειας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή