Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία

Πολύ σημαντική η πρωτοβουλία που παίρνουν οι Σχολές Χατζήβεη: Με αφορμή τον εορτασμό των 80 χρόνων λειτουργίας της Σχολής
Χατζήβεη οργανώνουμε Γενεών Café σε συνεργασία με το Σωματείο «Αξίες ζωής στην εκπαίδευση» και θέμα:
ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΝΙΕΣ: «Μικροί, μεγάλοι και … μεγαλύτεροι»
Η συνάντηση αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού προγράμματος «Active Αgeing-Connecting Generations», που στοχεύει στη σύνδεση των γενεών στην οικογένεια, την επικοινωνία και τη δημιουργική συνεργασία τους.
Προσκαλούμε λοιπόν μικρούς, μεγάλους και μεγαλύτερους στη Σχολή Χατζήβεη  (Αδάνων 17, Νέα Φιλαδέλφεια) την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 11 – 1 σε μια ιδιαίτερη συνάντηση, όπου μέσα σε ένα ευχάριστο και δημιουργικό κλίμα θα ανακαλύψουμε τρόπους συνεργασίας και αλληλεπίδρασης των γενεών. Θα βιώσουμε αξίες και θα ανακαλύψουμε τρόπους για να μοιραστούμε σκέψεις και δράσεις … με καθοδηγητές μας, τα μέλη του συλλόγου «Αξίες ζωής στην Εκπαίδευση».
Η συμμετοχή στη συνάντηση είναι ελεύθερη με τηλεφωνική κράτηση. Παρακαλούμε να ενημερώσετε έως την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου τη Γραμματεία της Σχολής για τη συμμετοχή σας. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 2511371.

Κωβαίου-Χατζήβεη Έλλη

Υπεύθυνη Marketing και Δημοσίων Σχέσεων
Υπεύθυνη Βιωματικής Εκπαίδευσης
ΣΧΟΛΗ ΧΑΤΖΗΒΕΗ
210-2511371
6977 697655
elli@xatzivei.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου