Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Φταίει ο δαίμων! (video)

Ο δικός μας δαίμων; ο δαίμων του γιουτιούμπ; Πάντως από κάποιον δαίμονα στη χθεσινή μας ανάρτηση για το βίντεο του Σταύρου Κόντου, έλειπε το... βίντεο. Ξαναδημοσιεύουμε, λοιπόν, την είδηση, με πολλές συγνώμες προς το Σταύρο Κόντο και όλους μας τους αναγνώστες. Αλλά, να πούμε κι αυτό: Καλά,
βρε παιδιά, εγώ την έκανα τη γκέλα. Την ανάρτηση την είδατε από χθες 139 νοματαίοι. Έπρεπε ο 139ος να μου στείλει μήνυμα (πολλά ευχαριστώ σε σένα ειδικά, αγαπητέ) του τύπου: "ξύπνα ρε, λες για βίντεο και βίντεο δεν υπάρχει". Κανείς δεν το σκέφτηκε νωτίερα να με ειδοποιήσει; Θα το έπιανα το... υπονοούμενο. Και πάλι απολογούμαι για τη γκέλα. Δείτε τώρα το βίντεο (καρατσεκαρισμένο):


3 σχόλια:

  1. ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ Ο ΔΑΙΜΩΝ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΖΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχουμε γνώμη Διαμαντή για τον άνθρωπο και το πέρασμα του θα μας μείνει αξέχαστο... και που έλειπε το βίντεο δεν είχε καμιά σημασία γιατί δεν θα μας άλλαζε γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε Διαμάντη διότι βλέποντας το βίντεο καταλάβαμε πόσο λάθος ψηφίσαμε το 2010. Μακάρι να ξανακατεβεί θα απελευθερωθούν πολλοί συμπολίτες, θα είναι η καλύτερη επιλογή για την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή