Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Παρέα με τα σκουπίδια Πέμπτη- Παρασκευή

Με σκουπίδια αναμένεται να γεμίσουν οι περιοχές της Αθήνας εξαιτίας της 48ωρης απεργίας που έχει εξαγγείλει για την Πέμπτη και την Παρασκευή 14 και 15 Φεβρουαρίου η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η ΠΟΕ-ΟΤΑ εκφράζει τη συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις κοινωνικές δομές και
καλεί όλους τους εργαζόμενους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση που θα γίνει την Τετάρτη στις 10:00 στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Οι εργαζόμενοι διεκδικούν:
-Νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας του υπηρετούντος προσωπικού στις Κοινωνικές Δομές.
-Άμεση σύσταση μέσω των ΟΕΥ οργανωμένων Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε Δήμο και τη στελέχωση των υπηρεσιών αυτών με την ενσωμάτωση του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.
-Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι

2 σχόλια:

  1. επιτελους να δοθουν σε ιδιωτες,τσαμπα τους πληρωνουμε,το μονο που ξερουν ειναι να αραζουν στα παρκακια,σε γωνιες που δεν τους βλεπουν αυτοι που πρεπει,να τους βαζουν υπερωριες που δεν τις αξιζουν και να στο παιζουν και εξουσια.ασε και την δημοτικη αστυνομια η μονη προσφορα στη πολη ειναι οταν εχει παρελαση,κατα τα αλλα θελαμε και 70.000 ευρω για τις στολες τους,εχουν φθαρει απο το καθησιο τα τεμπελοπαιδα.δεν υπαρχει μπαρα αναπηρων που να μην ειναι κλειστη,η πλατεια γεματη μηχανες,τα παρκαρισμενα στην δεκελειας και ο προισταμενος ανυπαρκτος,ας πανε για σεμιναρια στη νεα ιωνια,αθηνα,χαλανδρι,κηφισια,αγια παρασκευη και σε αλλους δημους,εδω ειαναι διακοσμητικα αχρηστα στοιχεια. ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ν' αγιάσει το στόμα σου ανύνυμε των 4:06 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή