Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Κέντρο πρώιμης παρέμβασης



Παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας έγιναν σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 στη μια το μεσημέρι, τα εγκαίνια του
πρώτου ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΩΙΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» παιδιών στην Ελλάδα.
    Το κέντρο ανήκει στο Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» και λειτουργεί στο Παράρτημά του που βρίσκεται στην Καλλιθέα, στη Λεωφόρο Συγγρού 290.
    Το πρωτοποριακό αυτό έργο έγινε πραγματικότητα χάρις στη δωρεά ύψους 1.500.000 € από το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στη μνήμη της Μαίρης Α. Δρακοπούλου.
    Η δωρεά εξασφαλίσθηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Σωματείων «Μαζί για το Παιδί» η οποία και ήταν φορέας υλοποίησης του έργου.
   Το νέο τμήμα απευθύνεται σε παιδιά που παρουσιάζουν κινητικά, νοητικά, επικοινωνιακά προβλήματα εξ αιτίας μιας πάθησης ή ενός τραυματισμού.
   Παρέχει ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, φυσικοθεραπείες, λογοθεραπείες, εναλλακτική επικοινωνία, υδροκινησιοθεραπεία, ψυχολογική στήριξη των παιδιών και των οικογενειών τους.   
    Είναι εξοπλισμένο με μέσα αποκατάστασης τελευταίας τεχνολογίας.
    Ο Πρόεδρος του Νοσοκομείου Χαράλαμπος Τομπούλογλου αναφέρθηκε στις πολλές πρωτοποριακές μονάδες που έχει αναπτύξει το Νοσοκομείο κατά την πολυετή λειτουργία του και τόνισε : « Η σημερινή Διοίκηση είναι αποφασισμένη να αξιοποιήσει δημιουργικά όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν ώστε το Νοσοκομείο Παίδων «Π. & Α. Κυριακού» να συνεχίσει να διαδραματίζει τον πρωτοποριακό και ισχυρό ρόλο του και να βελτιώνει τις υποδομές του, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον». Ο κ. Χ. Τομπούλογλου επισήμανε επίσης τη μεγάλη αρωγή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην προσπάθεια του Δημόσιου Νοσοκομείου να ανταποκριθεί στον κοινωνικό του ρόλο.
   Ο Υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λυκουρέντζος στον χαιρετισμό του εξήρε την έναρξη της λειτουργίας του μοναδικού Κέντρου Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης παιδιών και τη συμβολή του Ιδρύματος  Σταύρος Νιάρχος στην δημιουργία του και την ολοκλήρωσή του.

Ο εκπρόσωπος του  Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», πρέσβης κ. Βασίλης Κασκαρέλης
αναφέρθηκε στο υψηλό έργο του Ιδρύματος που τόσο αποτελεσματικά στηρίζει την ελληνική κοινωνία σε εποχή κρίσης και αντιμετωπίζει με ιδιαίτερη ευαισθησία τα θέματα υποδομών στην Υγεία.
   Ο Ομ. Καθηγητής Παιδιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κ. Χρήστος Μπαρτσόκας, μιλώντας εκ μέρους της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» αναφέρθηκε στο χρονικό ίδρυσης του Κέντρου.
    Η υπεύθυνη της νέας  μονάδας, Φυσίατρος κ. Ζωή Δαληβίγκα τόνισε ότι : «Το τμήμα  Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης  του Νοσοκομείου «Π. & Α. Κυριακού» είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα μέσα τελευταίας τεχνολογίας ώστε να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά που έχουν άμεση ανάγκη εξ αιτίας μιας πάθησης που τους προκάλεσε προβλήματα λειτουργικότητας». 
ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ
 «Κέντρου Πρώιμης Παρέμβασης και Αποκατάστασης»,
την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 13:00,
στο Παράρτημα του Νοσοκομείου στην Καλλιθέα, Λ. Συγγρού 290
Εξοχότατε Κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας,
Σήμερα το πνεύμα της Αγλαΐας Κυριακού, εμπνεύστριας και ευεργέτιδος του νοσοκομείου μας έχει μετακομίσει από το κεντρικό μας κτίριο και βρίσκεται εδώ κοντά μας.
Και  χαίρεται!
Χαίρεται γιατί βλέπει για άλλη μια φορά ότι η πράξη της και η πρόθεση της να συμπαρασταθεί στο άρρωστο παιδί, βρίσκει άξιους μιμητές στα πρόσωπα των ανθρώπων του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος», που με την ίδια σεμνότητα και την ίδια αποτελεσματικότητα στέκονται αρωγοί στα παιδιά που υποφέρουν, στα πιο ευαίσθητα κύτταρα της κοινωνίας μας.
Χαίρεται το πνεύμα της Αγλαΐας Κυριακού γιατί το δύσκολο έργο της ανέγερσης του Κεντρικού κτιρίου στου Γουδή πριν 80 χρόνια με πρωταγωνιστές τον τότε Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Χρυσόστομο, πρόεδρο της επιτροπής ανέγερσης, τον τότε Υπουργό Υγιεινής και μετέπειτα Πρωθυπουργό Αλέξανδρο Κορυζή, τον αδελφό της διαθέτιδος Αντώνιο Αντωνιάδη, μέγα ευεργέτη του Ιδρύματος μας, τον ανιψιό της και αρχιτέκτονα του κτιρίου Ιωάννη Αντωνιάδη, βρίσκει άξιους συνεχιστές.
Χαίρεται σήμερα το πνεύμα της Αγλαΐας Κυριακού γιατί η πρωτοποριακή διάθεση που διαχρονικά διέπει αυτό το νοσοκομείο, «οι πρωτιές μας» όπως συνηθίζουμε να λέμε, συνεχίζονται σήμερα με την δημιουργία του πρώτου κρατικού κέντρου πρώιμης παρέμβασης – αποκατάστασης για παιδιά με κινητικά προβλήματα.
Η επίμονη προσπάθεια επέκτασης του Αγλαΐα Κυριακού από τον ιδρυτικό διοικητικό διευθυντή του Ηλία Σαραντόγλου, η δημιουργία νέων τμημάτων, πρωτοποριακών για την εποχή τους από τον καθηγητή Κων/νο Παπαδάτο, η μάχη για μια ολοκληρωμένη τριτοβάθμια μονάδα υγείας που έχει εμπνεύσει όλους μας με πρωτοπόρο την κυρία Μαριόγκα Φραγκάκη, είναι μια προσπάθεια που δεν έχει τέλος. Έχει μόνο αφετηρίες, και η σημερινή είναι μια σημαντική αφετηρία!
Για άλλη μια φορά στην 80χρονη ιστορία του Ιδρύματος μας η ιδιωτική πρωτοβουλία όπως εκφράζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος  και από την ένωση Σωματείων – Ιδρυμάτων «Μαζί με το παιδί», έρχεται αρωγός στην προσπάθεια του δημόσιου νοσοκομείου να ανταποκριθεί στον κοινωνικό του ρόλο.  
Στο κτίριο αυτό που βρισκόμαστε σήμερα που περιήλθε στο νοσοκομείο μας από τον Ευαγγελισμό το 1985 επί Υπουργίας του αειμνήστου Γεωργίου Γεννηματά και το οποίο λειτούργησε ως παράρτημα του κεντρικού νοσοκομείου από το 1986, δίδεται σήμερα μια νέα διάσταση με την γενναία χορηγία του ιδρύματος Σταυρός Νιάρχος στην μνήμη της Μαίρης Δρακοπούλου. Η παρουσία σας Αγαπητέ μας κ. Υπουργέ Υγείας στα σημερινά εγκαίνια, υπογραμμίζει και το διαρκές ενδιαφέρον της πολιτείας για την υγεία των παιδιών που αποτελεί και προσωπική σας αδιαμφισβήτητη προτεραιότητα. 
Το σημερινό Δ.Σ. του νοσοκομείου μας του οποίου έχω την τιμή να προεδρεύω, είναι αποφασισμένο- και ήδη σήμερα δίνει ένα δείγμα γραφής – να μην αφήσει τα νερά να λιμνάζουν 80 χρόνια μετά την σύνταξη της διαθήκης της ευεργέτιδος και εμπνεύστριας του Ιδρύματος μας,  επιδιώκοντας να αξιοποιούνται δημιουργικά όλες οι δυνατότητες που υπάρχουν, ώστε το νοσοκομείο Παίδων Αθηνών Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού να συνεχίσει να διαδραματίζει τον  πρωτοποριακό και ισχυρό ρόλο του και να βελτιώνει τις υποδομές του, μέσα σε ένα δύσκολο περιβάλλον.
Δεν είναι μόνον αποτελεσματική, αλλά και ιδιαιτέρως τιμητική για το νοσοκομείο μας η επιλογή του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος – ενός από τους μεγαλύτερους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο -  να συνδράμει για πολλοστή φορά την προσπάθεια μας στον αγώνα για την υγεία του παιδιού. Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με την τεράστια δωρεά του για το κέντρο πολιτισμού στο οποίο περιλαμβάνονται τα κτίρια για την Εθνική βιβλιοθήκη και την Όπερα, εδώ στην ίδια περιοχή που βρισκόμαστε σήμερα, αλλά και τις εκατοντάδες δωρεές του, στηρίζει ουσιαστικά την Ελλάδα στην δύσκολη περίοδο της συνεχιζόμενης κοινωνικοοικονομικής κρίσης.
Η παρουσία σας στην σημερινή τελετή, Εξοχότατε Κύριε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας και ο εγκαινιασμός εκ μέρους σας αυτού του μοναδικού και πρωτοποριακού έργου, περιέχει πέραν της προσωπικής σας ευαισθησίας, έναν μέγιστο συμβολισμό για την θέληση της πολιτείας να αγκαλιάσει αυτές τις προσπάθειες και να τιμήσει όσους δεν πάουν να φροντίζουν όλα αυτά τα παιδιά, που παρά τις δυσκολίες, δικαιούνται μαζί με όλα τα άλλα Ελληνόπουλα, να ατενίζουν με προσδοκία το μέλλον!
 Σας ευχαριστώ
 





22 σχόλια:

  1. Ο κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ Χ.ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΤΕ!!!26 Απριλίου 2013 στις 9:21 μ.μ.

      ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!
      ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ 1200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΛΑΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ,ΤΟΝ ΤΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥΣ!
      ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜE;;;

      Διαγραφή
    2. Ψήφισαν οι 1200 εργαζόμενοι του νοσοκομείου για να γίνει Πρόεδρος........?
      Αποφάσισε τελικά, γιατί αλλού λες ότι ψηφίστηκε από τα μέλη του ΔΣ.

      Διαγραφή
  2. Επιτέλους! Και η υποκρισία έχει όρια!26 Απριλίου 2013 στις 3:01 μ.μ.

    Ο κ. Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος είναι πρόεδρος του Νοσοκομείου. Μια θέση επιλογής της τρικομματικής συγκυβέρνησης που κυβερνάει και ταλαιπωρεί τον τόπο. Κάνει λοιπόν εγκαίνια, με καμιά τριανταριά άτομα, αποκαλώντας ΕΞΟΧΟΤΑΤΟ τον πρόεδρο της (ο Θεός να την κάνει) Δημοκρατίας και φωτογραφίζεται και με τον υπουργό Υγείας. Σπεύδει μάλιστα να ενημερώσει τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα για όλο αυτό το show, "κλέβοντας" δόξα από τους υψηλούς προσκεκλημένους των εγκαινίων.

    Κατά τ' άλλα, εδώ, στην πόλη που στοχεύει να γίνει δήμαρχος, εξαπολύει συχνά, προφανώς για εσωτερική κατανάλωση, βαρύγδουπες αντιμνημονιακές κορώνες ενώ παράλληλα, στην πρεμούρα του να κάνει αντιπολίτευση, θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της Παιγνιοθήκης μη ψηφίζοντας τους σχετικούς προυπολογισμούς.

    Τα συμπεράσματα δικά σας.
    Και η υποκρισία έχει όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ήταν καλό πριν ο καθένας γράψει κάτι, να έχει ψάξει αν αυτό που θα αναφέρει ισχύει. Το Νοσοκομείο Παίδων Παναγιώτης & Αγλαϊα Κυριακού είναι κληροδότημα και η εκάστοτε κυβέρνηση δεν έχει καμιά σχέση με τον διορισμό του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο εκάστοτε Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται με ψηφοφορία ανάμεσα στα μέλη του. Συνεπώς καμιά κυβέρνηση και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη δεν επέλεξε τον κο Τομπούλογλου στην συγκεκριμένη θέση.
      Για τα υπόλοιπα δεν εκφέρω άποψη γιατί δικαίωμα του καθενός μας είναι να έχει τις απόψεις του.

      Διαγραφή
    2. Επίσης, το όλο θέμα, δεν έχει καμμία μα καμμία σχέση με την πόλη μας. Ο κ. Τομπούλογλου-Λεωνιδόπουλος έγινε πρόεδρος του νοσοκομείου, με τις όποιες τέλος πάντων διαδικασίες έγινε. Με γειά του με χαρά του. Χρήσιμο κυρίως για τον ίδιο προσωπικά. "Αργία μήτηρ πάσης κακίας" άλλωστε και κάτι πρέπει να κάνει καθώς ως χρόνιος αποσπασμένος συνδικαλιστής τραπέζης, πρωί μεσημέρι βράδυ χρόνια ολόκληρα, γυρνάει τις εργάσιμες ώρες στη Φιλαδέλφεια από καφέ σε καφέ.

      Διαγραφή
  3. Φαινεται οτι τον εξυπηρετει προεκλογικα η δημιουργια εντυπωσης οτι ως προεδρος νοσοκομειου μπορει να διορισει κοσμο σ αυτο. Αισχρο εμποριο ελπιδας απο εναν κλασσικο πολιτικαντη περασμενων δεκαετιων προς τους δοκιμαζομενους απ την ανεργια συμπολιτες μας. Θλιψη και οργη προκαλει η ολη του σταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΒΓΟ ΣΟΥ!27 Απριλίου 2013 στις 9:48 π.μ.

      ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ!
      ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΔΕΝΙΣΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΑΣΠΗ, ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ!
      ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ,ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
      ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.
      ΠΡΟς ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΩΝΕΨΕ ΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΩΣ ΜΕΛΟΣ
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ...

      Διαγραφή
    2. ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ..."ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ" ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ;

      Διαγραφή
  4. Υπέρτατος Πρίγκηψ του Βασιλικού Μυστικού26 Απριλίου 2013 στις 3:34 μ.μ.

    Φουλ για 3ος ακόμη κι αν κατέβουν 2 παρατάξεις. Από λάθος σε λάθος το πάει το παιδί. 60 χρονών έφτασε και μυαλό δεν έβαλε.
    Τι μας νοιάζει βρε Χάρη αν έκανες εγκαίνια σε μια θέση που σε έβαλαν και που δεν αφορά τη Φιλαδέλφεια; Επειδή έβγαλες μια φωτογραφία με τον υπουργό νομίζεις ότι θα τρέξουμε να σε ψηφίσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κόψε το δούλεμα σε πήραμε χαμπάρι26 Απριλίου 2013 στις 3:41 μ.μ.

    Άμισθος πρόεδρος νοσοκομείου............
    Άμισθος δήμαρχος, αν τελικά κατέβει και αν εκλεγεί.............
    Ποιός είσαι; H αδελφή Τερέζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!
      ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ,
      Η ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ!

      Διαγραφή
    2. Άλλος για μετακλητός?27 Απριλίου 2013 στις 9:07 π.μ.

      Ω αγαπητέ μου! Κι εσείς για μετακλητός?

      Διαγραφή
  6. ΝΑΤΑΝ Η ΖΗΛΕΙΑ ΨΩΡΑ!26 Απριλίου 2013 στις 9:08 μ.μ.

    OΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΟ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ...
    ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα! Θα γίνει 100% δήμαρχος από την 1η Κυριακή. Απλά όχι στη Φιλαδέλφεια. Τώρα σε ποιά πόλη ακριβώς θα σε γελάσω.

      Διαγραφή
  7. ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;;;27 Απριλίου 2013 στις 12:58 π.μ.

    ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΛΗΘΩ...
    ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΑΣΑ ΜΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ.
    ΣΤΑ 25 ΜΟΥ ΕΣΩΣΑ ΜΙΑ ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ.
    ΣΤΑ 33 ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΤΑΞΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 41 ΜΟΥ ΚΑΘΑΡΙΖΩ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΤΙΠΟΤΑ... ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΓΙΝΩ ΔΗΜΑΡΧΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήμουν κι εγώ στη φωτογραφία με τον Κάρολο27 Απριλίου 2013 στις 8:58 π.μ.

      Δεν έχεις καμμία ελπίδα γιατί απλά πέρασες από δίπλα και σε κοίταξε, ενώ εγώ βγήκσα και φωτογραφία μαζί του.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ!27 Απριλίου 2013 στις 9:43 π.μ.

      ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ςΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ
      ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΚΟΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΖΗΛΙΑΡΗΣ...ΦΙΛΕ ΜΟΥ!
      ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΟΥ Ο ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ,ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ
      ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ,
      ΚΙΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ!
      ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙΜ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ, ΘΑ ΚΛΑΨΩ... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΒΓΕΙ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΒΓΕΙ) ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΩ... ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΤΟΤΕ; 'Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ;

      Διαγραφή
  8. Aν σε ολα αυτα τα κειμενακια υπηρχε η παραμικρη πολιτικη αντιπαραθεση θα υπηρχε και καποιο ενδιαφερον . Ομως ειναι ξεκαθαρο οτι ολη η φασαρια γινεται για το παπλωμα. ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ της αλλης πλευρας χωρις την ελαχιστη ουσιαστικα πολιτικη διαφορα με τον Τομπουλογλου προσπαθουν να μειωσουν τον πρωτο σιγουρο υποψηφιο για την δημαρχια αποβλεπωντας και αυτοι στον θρονο. Για τον Τομπουλογλου ειναι ολα επικοινωνιακο παιχνιδι και στα φανερα και στα κρυφα. Και με αυτον τον τροπο ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ και δημαρχος. Διοτι κυριοι και κυριες ετσι εχετε γαλουχισει το εκλογικο σωμα πολλα χρονια τωρα.Και τωρα χασατε το παιχνιδι. Θεωρω δε οτι ο Τομπουλογλου θα ειναι πολυ καλος δημαρχος διοτι παλευει για την δοξα και οχι για την κονομα οπως εχουμε συνηθησει τα τελευταια 20τοσα χρονια . Χαιρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, κάτσε να δούμε πρώτα αν θα είναι τελικά υποψήφιος και βλέπουμε. Όσο για το ποιός γαλούχησε και πως το εκλογικό σώμα άστο καλύτερα. Δικό του δημιούργημα είναι αυτό το χάλι και θα το βρει μπροστά του, θέλει δε θέλει.

      Διαγραφή
  9. Προς "ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ"...
    Αν δεν κάνω λάθος, το κείμενο γράφει "Η δωρεά εξασφαλίστηκε με πρωτοβουλία της Ένωσης Σωματείων "Μαζί για το Παιδί", η οποία και ήταν φορέας υλοποίησης του έργου".
    Από που προέκυψε το "..ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ..", που αναφερόταν στον Χ. Τομπούλογλου?
    Βρε παιδιά! Ρίχνετε και καμιά στο κείμενο, πριν γράψετε τις μπαρούφες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή