Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Πάλι πρώτος ο Κώστας Πούλιος

Ο Κώστας Πούλιος, ο Δημοτικός Αστυνομικός μας για τον οποίο είχαμε κάνει αναφορά μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, μαθαίνω ότι
τερμάτισε πρώτος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας πριν λίγες ημέρες. Αν όντως είναι έτσι, (δεν έχουμε καταφέρει να το επιβεβαιώσουμε ακόμα...) αποδεικνύεται ότι η επιτυχία του δημοτικού μας υπαλλήλου δεν ήταν συγκυριακή, αλλά προϊόν σκληρής κι επίπονης δουλειάς. Από μας και πάλι πολλά συγχαρητήρια.

3 σχόλια:

  1. μπράβο παληκάρι μου!!!

    Αυτός ο Δήμος έχει σκοπό κάποτε να βραβεύσει ένα νέο παιδί, που και στον Λονδίνο κατάφερε να πάει εκπροσωπώντας μας όσο μπορούσε καλύτερα, ανάμεσα στα θηρία από την Κένυα, αλλά και εδώ στην Αθήνα με τον ημι-Μαραθώνιο ήρθε πρώτος?

    Ίσως κάποια τιμητική άδεια από την Δημοτική Αστυνομία, έτσι για να έχουν να λένε ότι προάγουν τον αθλητισμό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως θα έπρεπε ο Δήμος, ή αν όχι ο Δήμος έστω ένα από τα Αθλητικά Σωματεία των πόλεών μας, να διοργανώσει μια τιμητική εκδήλωση για τον Κώστα Πούλιο?

    Μήπως θα έπρεπε κάποια στιγμή να πάψουμε να "βραβευόμαστε μεταξύ μας", και να αρχίσουμε να τιμούμε αυτούς που πραγματικά αξίζουν τον θαυμασμό μας, για τις προσπάθειές τους και τις εποδόσεις τους?

    Μπράβο στον Αθλητή Κώστα Πούλιο! Εύχομαι πολλές επιτυχίες και στο μέλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόλις τελειώσουν οι πλακέτες για την 1000στή βράβευση του Κόντου, που λαμβάνει χώρα ως... χάπενιγκ εδώ και πάνω από μία δεκαετία, ίσως σκεφτούν κάποιοι να τιμήσουν αυτόν τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αθλητή. Δεν έχω φυσικά κάτι με τον Απόστολο Κόντο, αλλά υπήρξε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ αθλητής, με ό,τι αυτό σημαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή