Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Μας ψεκάζουν οι Νεφελίμ...

Παιδιά, αυτό που γίνεται το τελευταίο διήμερο στην πόλη δεν έχει ματαγίνει, λόγω τιμής σας λέω. Μετρήστε πόσα πράγματα γίνονται ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, και μετά πείτε μου: Μας ψεκάζουν οι Νεφελίμ, ή όχι;
Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

1. Έπεσε η ΑΕΚ στη Β! Εθνική
2. Στο δημοτικό συμβούλιο παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη συναίνεση τόσο γύρω από τα ευρωπαϊκά προγράμματα, όσο και γύρω από τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς. Μια διαφορετική άποψη που είχε για την ημέρα του εορτασμού η "Καλημέρα Όμορφη Πόλη", εντάσσεται στις λογικές διαφορές που έχουν οι παρατάξεις. Λογικό και θεμιτό. 
3. Ο Παντελής Γρετζελιάς υπήρξε σε ΟΛΕΣ του τις τοποθετήσεις ρεαλιστής και συναινετικός. Έκανε σωστές προτάσεις για την Πρωτομαγιά, και μάλιστα σε μια στιγμή θυμήθηκε τον παλιό (καλό!) εαυτό του, λέγοντας, "πολλά μας τα λέει η αντιπολίτευση"!!! Είπαμε: Μας ψεκάζουν οι Νεφελίμ!
4. Θέλετε κι άλλα πρωτοφανή; Η Σφιγξ ομίλησε. Ναι, ο Δημακόπουλος και μάλιστα ΕΚΤΟΣ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟΥ. Πρωτοφανές. Αυτά που είπε καλά ήταν, αλλά το ζήτημα είναι ότι μίλησε ο Δημακόπουλος. Μίλησε, δεν διάβαζε. Μωρέ μπράβο!!!
5.  Ποιοι συμφώνησαν με τον Γρετζελιά και το εξέφρασαν ευθέως και δημόσια; Κουτσάκης, Καραβίας, Κανταρέλης -μου διέφυγε κανείς;- Και "πολύ σωστά τα λέει ο Παντελής" άκουσα" και "συμφωνώ απόλυτα με τον κ. Γρετζελιά" πήρε το αυτί μου κι άλλα τέτοια. Απίστευτο; Κι όμως αληθινό!
6. Βέβαια, υπήρξαν και κάποιες κόντρες μεταξύ Τομπούλογλου και Γρετζελιά αλλά κι αυτές -άλλο πρωτοφανές!- έμειναν εντός των πλαισίων της κοσμιότητας. Και μαχητικές σπόντες, και κόσμιες. Τι άλλο θα δούμε, Κύριε...
 **************
Κι αφού το είδαμε το θέμα με τη δέουσα ευθυμία, να πούμε και τα σοβαρά: Το Δημοτικό Συμβούλιο με τις τάσεις και τις (αν)ισορροπίες που έχει διαμορφώσει, ΑΠΕΔΕΙΞΕ σήμερα ότι μπορεί να λειτουργήσει σταθεροποιητικά για την πόλη. Αυτό σημαίνει δυο πράγματα: Πρώτον, ότι κοντά δυο χρόνια τώρα, δεν είναι ότι δεν μπορούσαν, αλλά ότι ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να συνεννοηθούν. Κι αυτό κάνει τις ευθύνες τους βαρύτερες. Και ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ότι από δω και μπρος θα τους κρίνουμε με κεκτημένα τα επιτεύγματα της σημερινής συνεδρίασης. Και οι απαιτήσεις μας θα είναι αναμφίβολα μεγαλύτερες.
 Άλλωστε η συνεδρίαση της Τετάρτης απέχει λιγότερο από 48 ώρες. Εκεί, που θα μας δείξουν αν η σημερινή συνεδρίαση πρέπει να θεωρείται εφεξής κανόνας, ή απλώς μια εξαίρεση στο γκρίζο περιβάλλον στο οποίο δρούσαν ως τώρα τα περισσότερα μέλη του δημοτικού συμβουλίου.
Τετάρτη, κοντή γιορτή...  

4 σχόλια:

  1. ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΙΔΕΣ ΦΙΛΟΙ16 Απριλίου 2013 στις 12:21 π.μ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΛΑΤΑΝΟΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ΤΟΥ Η ΠΟΛΗ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ .ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλός και άγιος ο Λευτέρης Πλάτανος, αλλά βρε παιδιά, τι σόι δάσκαλος είναι αυτός, που δεν ξέρει ότι η δήμαρχος έχει και κλητική; Τι θα πει "κυρία δήμαρχος" που μας τσαμπουνάει κάθε τόσο; Άκου "κυρία δήμαρχος"... Συγκεντρώσου, δάσκαλε...

      Διαγραφή
  2. Οτιδήποτε σχετικό με τα Νεφελίμ, να απευθύνεστε στον Καμμένο, Χαϊκάλη και Τέρενς που αυτά τα παίζουν στα δάκτυλα.

    Λέγεται ότι σχετικές πληροφορίες δίνουν και οι Συριζαίοι (δίπλα στην Στρούγγα), γιατί με την συνεργασία Σύριζα-Καμμένου, είπαν να ανταλάσσουν πληροφορίες για όλα τα UFO που υπερίπτανται του Ελλαδικού χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι συγκεκριμένοι δεν χρειάζεται να προσπαθήσουν καθόλου για να δουν τα UFO. Απλώς ο καθένας τους να κοιτάξει γύρω του και θα δουν πολλά.

      Διαγραφή