Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Οι εκδηλώσεις της ΟΑΣΗ μέχρι τον Ιούνιο



Από το νέο, φυσιολατρικό σύλλογο ΟΑΣΗ λάβαμε ενημέρωση σχετικά με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις μέχρι τις αρχές Ιουνίου: 

Πέμπτη    18/4/13 , ώρα  11 πμ , ξεκινάμε  μπροστά από τα  γραφεία του συλλόγου και πάμε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο  για να ξεναγηθούμε   στον μηχανισμό των Αντικυθήρων . Συμμετοχή  6 ευρώ.
Κυριακή   28/4/13 , ώρα  9 πμ  ,  ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου με πούλμαν  και  ανεβαίνουμε στην Πάρνηθα. Σταματάμε  και ξεκινάμε μια πεζοπορία 2-2,5 χιλ/τρα  (όχι ανηφορική)  και φθάνουμε στο καταφύγιο Φλαμπούρι. Εκεί  μπορούμε  να πιούμε τον καφέ  μας , το μεσημέρι να δοκιμάσουμε σπιτική κουζίνα . Όσοι ενδιαφέρονται μπορεί με τους οδηγούς που διαθέτει το καταφύγιο να περπατήσουν σε μονοπάτια του βουνού. Επιστροφή το απόγευμα. Συμμετοχή  10 ευρώ για τα μέλη και 12 ευρώ για τους φίλους.
Τρίτη  30/4/13  , ώρα  15,30 μμ  , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για να είμαστε  έγκαιρα στην Καπνικαρέα απ’ όπου ξεκινάει  το «σαφάρι βυζαντινών εκκλησιών» , ένα πρόγραμμα ( διάρκειας 1-1,5 ώρας) της Δημοτικής Πινακοθήκης Αθηνών , που περιλαμβάνει δωρεάν ξεναγήσεις στις Βυζαντινές εκκλησίες της Αθήνας.
Σάββατο 11/5/13 , ώρα 19,15  μμ , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για το  Badminton για να παρακολουθήσουμε τη παράσταση  « Ποιος τη Ζωή μου ….» ένα  αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη. (Συμμετέχουν πάνω από 30 καλλιτέχνες  ηθοποιοί και τραγουδιστές, ακούγονται πάνω από 50 τραγούδια).  Συμμετοχή  18 ευρώ για τα μέλη , 20 ευρώ για τους φίλους.
Πέμπτη-Κυριακή 16-19/5/13 , ώρα 7,30 πμ ξεκινάμε για την τετραήμερη εκδρομή μας στα Γιάννενα, Ζαγοροχώρια, μουσείο Βρέλλη, Δωδώνη, Σπήλαιο Περάματος, λίμνη , ξενάγηση στο κάστρο κλπ. Λεπτομέρειες στα τηλέφωνα και στα γραφεία του συλλόγου.
Κυριακή  2/6/13 ώρα 9πμ , ξεκινάμε μπροστά από τα γραφεία του συλλόγου για τον Υμηττό.  Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ήπιο περπάτημα με θέα από ψηλά της Αθήνας και του Σαρωνικού. Το μεσημέρι φαγητό σε τοπική ταβέρνα. Επιστροφή το απόγευμα. Συμμετοχή  10 ευρώ για τα μέλη , 12 για τους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου