Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 18 Μαΐου 2013

Αντιφασιστικό πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης

Η Αντιφασιστική Συνέλευση Ν.Φ-Ν.Χ. σας καλεί στο αντιφασιστικό πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης της συνέλευσης που θα
πραγματοποιηθεί απόψε Σάββατο 18/5 μετά τις 9 μμ στον χώρο της Στρούγκας, Δεκελείας 116.

25 σχόλια:

  1. Συγνώμη κ. Διαμαντή αλλά πρέπει να ξανακάνω την κακιά. Εδώ γινόμαστε μάρτυρες χρησιμοποίησης δημοσίων κτιρίων (τα οποία μάλιστα έχουν καταληφθεί) για ιδιωτικό οικονομικό όφελος. Και μην πει κανένας ότι δεν είναι ιδιωτικό, γιατί θα ρωτήσω απλά ποιοί είναι αυτοί που απαρτίζουν την "αντιφασιστική συνέλευση"; Υπάρχει κατατεθειμένο σε κάποια Δημόσια Αρχή το καταστατικό και οι κανόνες λειτουργίας της, καθώς και τα πρόσωπα που είναι, κατά νόμο υπεύθυνα;
    Έτσι λειτουργούν όλα τα νόμιμα σωματεία, σύλλογοι κλπ.
    Με τη λογική αυτή ο καθένας μαζεύει την παρέα του και δημιουργεί μια συνέλευση.
    Και, με ποιό δικαίωμα κάποιοι στήνουν δραστηριότητες στις οποίες υπάρχει οικονομικό αντίτιμο, μέσα σε δημοτικά κτίρια;
    Εδώ ίσως θα πρέπει να απαντήσει ο Δήμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζιζελ μας τα εχεις κανει τσουρεκια. Απλα. Πηγαινε στους χρυσαυγιτες εσυ που νοικιαζουν κα εναι και νομιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοί ακριβώς είστε εσείς αγαπητέ, που σας τα έχω κάνει τσουρέκια; Με μεγάλη ευκολία, κάποιοι γίνεστε αυτόκλητοι εκπρόσωποι πολλών ανθρώπων, οι οποίοι δεν σας έχουν εξουσιοδοτήσει.
      Πολλές συλλογικότητες, γενικώς και αορίστως ακούμε. Συνελεύσεις από εδώ, συνελεύσεις από κεί. Μόνο που οι συλλογικότητες αφορούν ανθρώπους. Και οι άνθρωποι έχουν ονοματεπώνυμο και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους. Αυτό μάλλον δεν το έχετε αντιληφθεί επαρκώς ή, πιο σωστά, κάνετε ότι δεν το καταλαβαίνετε.

      Διαγραφή
    2. Kαλά τους τα λες... ακούς εκεί συλλογικότητες χωρίς τυπικούρες να μαζεύουν πενταροδεκάρες για καλό σκοπό!
      Δηλαδή οι δικοί σας που μάζευαν επώνυμα ατομικές μίζες με συλλογικές υπογραφές ήταν κορόιδα;

      Διαγραφή
  3. Η ΖΙΖΕΛ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.
    Εσείς οι πουθενάδες μας έχετε καταστρέψει τη ζωή, μας έχετε ρίξει στην ανεργία,φάγατε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων,σφετερίζεστε τον δημόσιο πλούτο και κυρίως ΕΙΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΟΥ...
    Δείτε τους επώνυμους, τι φινέτσα,τιχάρη τι ομορφιά αλλά και τι αυτοθυσία για το καλό μας.Σταματήστε λοιπον αυτές τις βάρβαρες συνελεύσεις και πάρτε παράδειγμα πολιτισμού απο την βουλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκεινοι που διαχειριζονται το δημοσιο πλουτο, ενιοτε πληρωνουν και το τιμημα.
    Εδω δεν προκειται για δημοσιο πλουτο, αλλα για οικονομικη δραστηριοτητα μεσα σε δημοσιο κτιριο και μαλιστα από μια απροσωπη και απροσδιοριστη κατασταση.
    Εξυπνα παιδια ειστε, μην κανετε αστοχες συγκρισεις. Αυτα τα περι φαγωματος κλπ ειναι πιασιαρικα αυτη την εποχη, αλλα δεν μπορουν παντα να χρησιμοποιουνται ως αλλοθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ζιζελ τι εγινε? Πρωτη φορα ξεχασες τουε τονους ή μου φαινεται? Θολωσες μικρη μου Ζιζελ?

      Διαγραφή
  5. Πες τους τα Ζιζελ. Οπως και σε σενα και σε μενα αυτο το "αντιφασιστικο" ειναι που μου καθεται ασχημα. Αλλα δεν μπορω να τους το πω στα ισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το "αντιφασιστικό" είναι μια άλλη ιστορία και θέλει πολύ συζήτηση. Και εγώ είμαι απολύτως υπέρ του αντιφασιστικού. Για να είσαι φασίστας χρειάζεται να είσαι και βλάκας, μεταξύ άλλων. Αλλά, ξέρεις, η διαφορά είναι ότι εγώ αναγνωρίζω και σε άλλους το δικαίωμα να είναι αντιφασίστες. Επίσης, δεν βαφτίζω φασιστικό ό,τι δεν συμφωνεί με μένα.
      Για την "ταμπακέρα" όμως δεν άκουσα τίποτα.

      Διαγραφή
    2. ρε ζιζελ οτι και να σου πουνε εσενα... Αλλαζεις την ταμπακερα κατα το δοκουν σου. Βαλε υποψηφιοτητα για κανα δημοσιο αξιωμα. Για κει εισαι. Ασε τις συνελευσεις στην ησυχια τους. Τι συζητηση θελει το αντιφασιστικο δηλαδη? Και οσο για τις οικονομικες δραστηριοτητες τραβα σε καμια ΔΟΥ και κανε τα παραπονα σου. Αν βρεις κανεναν δηλαδη. Αχ μικρη μου ζιζελ...ολο γκρινια εισαι.

      Διαγραφή
    3. Διαβάζω κι εγώ, όλα τα δήθεν των γιαλατζί αντιστασιακών. Που κάνουνε αντίσταση με το να καταργήσουν τους τόνους, που νομίζουν ότι πολεμάνε τον καπιταλισμό με τα κουβαδάκια τους και τα μαντριά τους. Συνεχίστε να παίζετε με κουβαδάκια παιδιά, είστε οι τελευταίοι,οι τελείως τελευταίοι που μπορείτε να απειλήσετε το σύστημα. Παιδιά του είστε και το ξέρετε. Σαν κι εσάς το σύστημα θέλει 6 δισεκατομμύρια, για να παίζει ευκολότερα μαζί σας. Συνεχίστε. Οι πολιτικοί και άλλοι φοβισμένοι είναι στην άλλη άκρη της σκηνής. Επειδή εκείνοι δεν ξέρουν πώς να σας αντιμετωπίσουν νομίζετε ότι έχετε έδαφος να αναπτυχθείτε; Σας βλέπουμε και γελάμε. Είσαστε για πολλά γέλια.

      Διαγραφή
    4. πω πω η εξυπναδα περισσευει σε αυτη τη χωρα. Μπραβο ρε φιλε ανακαλυψες την Αμερικη. Μα για τοσο μαλακες μας εχεις? Μαλλον για καραγκιοζηδες για να ριχνεις και γελιο. Και βεβαια παιδια του συστηματος ειμαστε αλλα δεν εχεις καταλαβει γρι τι παιζει. Περνα καμια βολτα και τα λεμε. Οσοι ξερουν (που δεν ειναι λιγοι) εχουν καταλαβει οτι δεν δαγκωνουμε ,γι αυτο περνα να γελασουμε παρεα.

      Διαγραφή
  6. Ενας νέος που δεν τρώει κουτόχορτο21 Μαΐου 2013 στις 11:50 π.μ.

    Εγώ θέλω να προσθέσω κάτι. Στην Ελλάδα του 2013 πέρα από την ακροδεξιά έχουμε και την άκρα αριστερά. Που θέλω να καταλήξω; Δεν δέχομαι να παίρνουν το μανδύα του αντιφασίστα αυτοί οι οποίοι στα στέκια τους γράφουν έξω οι Ελληνες, καίνε τις Ελληνικές σημαίες και είναι αναρχικοί με δεξιά τσέπη. Οπως δεν δέχομαι το πατριωτισμό από τη Χρυσή Αυγή έτσι και δεν δέχομαι και από αυτούς το μανδύα του αντιφασίστα. Και κάτι άλλο. Ο νέος αντιφασιστικός νόμος θα καταφέρει τα εξής: α)τη γιγάντωση της Χρυσής Αυγής και β) τη γενοκτονία των Ελλήνων εντός των τειχών. Ολοι εσείς που έρχεστε σε αντιπαράθεση με τη Ζιζέλ για θυμηθείτε τη Μarfin, το κάψιμο του φρουραρχείου του Εύζωνα στο Σύνταγμα και πολλά άλλα....Με εκτίμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφερες δυο παραδειγματα που ειναι ο ορισμος της προβοκατσιας και του στημενου. Ειναι απο τις ελαχιστες περιπτωσεις που η αστυνομια "αδυνατει" να βρει τους ενοχους. Εχεις δει στις αναρτησεις κουκουλοφορους και ροπαλοφορους να καπνιζουν το τσιγαρο τους με τα ΜΑΤ. Προφανως ενημερωνεσαι απο τα γνωστα ΜΜΕ και σε βολευει αυτο. Εισαι πραγματικα ενας νεος που δεν τρωει κουτοχορτο! Ακομα και στην "διατροφη" του μυαλου σου εχεις παρασει σε ανωτερο επιπεδο! Χυλος????

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή όλοι αυτοί είναι προβοκάτορες! Προβοκάτορες σπάνε και καταστρέφουν, προβοκάτορες σκοτώνουν αθώους εργαζόμενους στις τράπεζες. Ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι. Και πάλι όμως δεν είδαμε σαφή και κατηγορηματική καταδίκη των πράξεων αυτών. Κάποιοι (δυστυχώς και κοινοβουλετικα κόμματα) καταδικάζουν με βδελυγμία τους "προβοκάτορες", δεν καταδικάζουν όμως με την ίδια ένταση και τις πράξεις τους.
      Και για να μην το ξεχάσω....Πρόσφατα κυκλοφόρησαν στους τοίχους της στρούγκας κάτι αφισέτες που αναφέρονταν σε αυτούς που συνέλαβε η αστυνομία πρόσφατα στη Ν.Φιλαδέλφεια. Ως γνωστόν αυτοί συνελήφθησαν για ληστεία στο Βελβενδό Κοζάνης. Οι αφίσες αυτές έγραφαν "λευτεριά στους απαλλοτριωτές". Υπενθυμίζω ότι η ένοπλη ληστεία είναι κακούργηματική πράξη και μάλιστα ειδεχθής. Θα ήταν ενδιαφέρον λοιπόν να μάθουμε αν όντως υπάρχουν κάποιοι στις διάφορες "συνελεύσεις", που θεωρούν τους κοινούς κλέφτες, του ποινικού δικαίου "απαλλοτριωτές". Και αν, συνακόλουθα, θεωρούν τη ληστεία "απαλλοτρίωση".
      Εκτός και αν και αυτές τις αφίσες τις κόλλησαν "προβοκάτορες". Αξίζει να μάθουμε.

      Διαγραφή
    3. Να και προβοκατορισσα η Ζιζελ... Ειδες αφισα που ελεγε αυτο το πραγμα? Κολοκυθια τουμπανα ειδες και αρες μαρες κουκουναρες τσαμπουνας. Αλλα στο κομματικο μαντρι σου μονο απο λασπη ξερετε. Αιντε γκεμπελισκο. Για βρες την αφισα...αλλα μαλλον δεν μπορεις ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ.

      Διαγραφή
  7. Ενας νέος που δεν τρώει κουτόχορτο21 Μαΐου 2013 στις 5:40 μ.μ.

    Μάλιστα...Ο χυλός που αναφέρεσαι εντός εισαγωγικών έχει πετύχει πολλά πράγματα στη ζωή του. Προς ενημέρωση σου δεν παρακολουθώ τηλεόραση, παρά μόνο ίντερνετ. Και συγκεκριμένα από left.gr εώς και δεξιά site. Οπότε έχω τη κριτική ικανότητα να δω κατ'εμέ το σωστό και το λάθος. Αμα για όλα ευθύνεται η αστυνομία γνώμη σου και γνώμη μου. Οπως και να έχει τα μάτια μου έχουν δει πολλά και αυτά εμπιστεύομαι. Οπότε απλά θα σέβομαι τη γνώμη σου και δεν θα μπω σε αντιπαράθεση. Να είσαι καλά και να κάνεις σωστούς αγώνες.Με εκτίμηση ο νέος με το χυλομένο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι ρε παιδια οικονομικη ενισχυση?σας ξεχασαν και δεν εστειλαν το μερισμα οι απολλοτριωτες? εκτος των αλλων απο που περνουν ρευμα τα μπουμπουκια για τη στρουγγα?θα ηθελα πολυ να μαθω εγω και ολοι οι δημοτες,μηπως το πληρωνουμε εμεις και αυτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απαλλοτριωτές; Δηλαδή κάτι σαν Ρομπέν των Δασών, Γιώργος Βογιατζής-Βούτσης και Τσέ Γκεβάρα μαζί, να πούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ειστε ολοι καθυστερημενοι.Αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με το δεύτερο πληθυντικό εννοείς ότι όλοι οι άλλοι είμαστε καθυστερημένοι, εξαιρώντας, φυσικά, τον εαυτό σου.
      Όμως εδώ υπάρχουν δύο απόψεις διαφορετικές μεταξύ τους. Το πιο λογικό είναι να είναι καθυστερημένοι οι υπέρμαχοι της μίας ή της άλλης άποψης. Εσύ θεωρείς ότι είναι και οι δύο.
      Για πες μας λοιπόν, εσύ, αφού είσαι ο μόνος "προχωρημένος" τι πιστεύεις για το θέμα; Έχεις άποψη ή είναι καθυστέρηση το να έχεις γνώμη για κάποιο θέμα;

      Διαγραφή
  11. Το ανέβασα, μόνο και μόνο για να σας ρωτήσω: Γιατί μας βρίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν αναφερομουν σε σας κ.Διαμαντη καθως δεν εχετε κανει σχολιο στο συγκεκριμενo post. Μη με κανετε να πιστεψω οτι γραφετε και ανωνυμα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμα δεν γράφω. Απλώς κόλλησα στο "όλοι". Εκτός αν το εννοείτε όπως η διαφήμιση "όταν λέμε όλοι, δεν εννοούμε όοοολοι..."

      Διαγραφή
  13. το τι εχει αναγνωσιμοτητα to blog σας ειναι γνωστο. Αφηστε με να πιστευω ομως οτι εδω μεσα γραφουν 2-3 ατομα σε οποιοδηποτε post.

    ΑπάντησηΔιαγραφή