Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη γιορτή

Λόγω των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Πρωτομαγιάς στο Δήμο Φιλαδέλφειας -  Χαλκηδόνας, θα διακοπεί η κυκλοφορία και θα απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση των οχημάτων από τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου (11.5.2013) μέχρι τις 6 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.5.2012) στις παρακάτω οδούς:
-Δεκελείας, στο τμήμα της μεταξύ των ισόπεδων κόμβων Δεκελείας – Χαλκίδος – Αγ. Αναργύρων και Δεκελείας – Λαχανά, στο ρεύμα προς Ν. Φιλαδέλφεια.
-Αγ. Αναργύρων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αχαρνών και Χαλκίδος.
Το ίδιο χρονικό διάστημα θα διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Χαλκίδος σε όλο το μήκος της.
Παράλληλα, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων από τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής (10.5.2013) μέχρι τις 06.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας (13.5.2013) στις παρακάτω οδούς:
-Προύσης, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σμύρνης και της Λ. Δεκελείας.
-Αγ. Τριάδος, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Χρ. Σμύρνης και της Λ. Δεκελείας.
Η αστυνομία παρακαλεί τους οδηγούς των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφεύγουν την κίνησή τους στις οδούς αυτές και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση καθώς και τις υποδείξεις των τροχονόμων.- 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου