Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η Ανάσταση ξεκινά από τη Γ! Εθνική

Oριστικά εκτός της επαγγελματικής κατηγορίας ποδοσφαίρου θα αγωνίζεται τα επόμενα δύο χρόνια η θρυλική προσφυγική Ομάδα της Ενωσης Κωνσταντινούπολης (ΑΕΚ) μετά την ρεαλιστική, αλλά σκληρή απόφαση του νέου- παλαιού ηγέτη της ομάδας Δημήτρη Μελισσανίδη να υποβιβαστεί εις διπλούν προκειμένου να διαγραφούν όλα τα χρέη της ομάδας μέσω πτώχευσης της εταιρείας. Η απόφαση υποστηρίχθηκε από τους οργανωμένους συνδέσμους και πριν λίγο το ίδιο αποφάσισε και
η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ (10:00). 
Τα μέλη της θα ορίσουν μία μεταβατική διοίκηση, η οποία θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι μία νέα γενική συνέλευση, που βάσει νομοθεσίας πρέπει να γίνει μετά από τουλάχιστον 22 μέρες, και στην οποία θα οριστικοποιηθεί η πτώχευση της ΠΑΕ και η εισαγωγή της σε καθεστώς εκκαθάρισης.
Αυτή η εξέλιξη θα σημάνει και τυπικά την απαρχή της εποχής Μελισσανίδη στην ΑΕΚ, που θα κάνει την επανεκκίνησή της από την τρίτη κατηγορία μεν, αλλά δίχως να τη βαραίνουν οι παλιές «αμαρτίες». 
Σημειώνεται πως για την πτώχευση της ΠΑΕ απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία, ήτοι ποσοστό 67%, το οποίο υπερκαλύπτεται αν συναινέσουν σε αυτή τη λύση (όπως φαίνεται πως θα συμβεί) Νοτιάς, Supporters και Ερασιτεχνική.
Οπωσδήποτε πονάει όλους του υγιείς Έλληνες φιλάθλους το γεγονός ότι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα και μία από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη, επί αρκετές δεκαετίες, που γεννήθηκε μέσα από την καταστροφή του 1922, πέφτει όχι απλώς στην Β', αλλά στην Γ'Εθνική..
Ας ελπίσουμε ότι τα δεινά της τελειώνουν εδώ...

1 σχόλιο:

  1. Επειδη εχουμε ξεφυγει σε πομπωδεις εκφρασεις περι προσφυγιας και μεγαλης ευρωπαικης ομαδας μηπως πρεπει να προσγειωθουμε λιγο?
    Ανωνυμη εταιρεια ειναι η ποδοσφαιρικη ομαδα και καποιοι θα χασουν τα χρηματα που τους οφειλωνται και πρωτα απο ολους οι Ελληνες φορολογουμενοι προκειμενου ο παμπλουτος κατα τα αλλα τιγρης να παρει μια ομαδα χωρις χρεη και φυσικα ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Ειναι ο ιδιος που τοσα χρονια περιμενε στην γωνια χωρις να τεινει μια χειρα βοηθειας σε κανενα τμημα. ΑΕΚ ειναι και μαλιστα με πολυ μεγαλυτερη ευρωπαικη ιστορια και το μπασκετ που βολοδερνει απο τοτε που ανακαλυψε ο ευεργετης Φιλιππου οτι δεν υπαρχει περιπτωση κατασκευης του γηπεδου και την παρατησε μεσα στα χρεη.ΑΕΚ ειναι και το χαντμπωλ που συντηρηται απο τους οπαδους και λιγους χαντμπωλικους παραγοντες.Και τα υπολοιπα ερασιτεχνικα τμηματα φυτοζωουν λογω της υπερανθρωπης προσπαθειας των πραγματικων ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ που δεν αποβλεπουν σε προσωπικο οφελος . Οχι λοιπον λευκη επιταγη σε ανθρωπους που εκμεταλλευονται την αγαπη των οπαδων για να εμφανιστουν ως σωτηρες. Η μονη περιουσια της ΑΕΚ ειναι ο χωρος του γηπεδου και η αγαπη των πραγματικων οπαδων. Αυτα τα δυο να μην παραδοθουν ανευ ορων σε ανθρωπους που βλεπουν το ποδοσφαιρο σαν μια ακομα ..μπιζνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή