Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Πίσω, στο μαντρί!

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας, Κώστας Μαρκόπουλος, με δήλωσή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες περί επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. Ανταποκρινόμενος στο
κάλεσμα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ο κ. Μαρκόπουλος σημειώνει ότι στο θα είναι "παρών" και θα συμμετάσχει στον αγώνα για να αποφευχθούν πολιτικοί κλυδωνισμοί και να μπουν φραγμοί στην ακτιβιστική αριστερά.
Ολόκληρη η δήλωση Μαρκόπουλου
"Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μια ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη.
Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας, μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση. Σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο. Ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές, που επενδύουν στο μίσος.
Σε όλη μου την πορεία, υπηρέτησηα αρχές και αξίες και βάδισα με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού. Εξάλλου, η εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. Την εντολή αυτή, δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία
Στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού, έχω αποφασίσει να είμαι παρών"

4 σχόλια:

  1. Κύριε Σεϊτανίδη τα σέβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, αλλά για ποιο λόγο; Και μάλιστα τέτοια ώρα;

      Διαγραφή
  2. Γύρισα αργά κι είπα να δώ τι παίζει. Είδα λοιπόν ότι ενώ κάποιοι είπαν τα πράγματα με το όνομά τους, δηλαδή τα παντελόνια παντελόνια και τις φουστίτσες φουστίτσες και προχώρησαν σύμφωνα με αυτά που είπαν αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες τους, κάποιοι άλλοι έκαναν τα παντελόνια φουστίτσες και τις γραβάτες ζαρτιέρες προκειμένου να έχουν ρόλο σε ένα θίασο που ανεβάζει μια παράσταση που απαξίωναν λίγο πριν. Πιστεύω ότι δεν πρέπει να καταδεικνύουμε αρνητικά μόνο τους δεύτερους αλλά σε αντιδιαστολή και θετικά τους πρώτους, διαφορετικά κινδυνεύουμε να ξεχάσουμε πως η ζωή δεν είναι μόνο κωλοτούμπες. Η ώρα είναι λεπτομέρεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @8.54
      Το ´πιασα το υποννοούμενο. Να είσαι καλά, αγαπητέ. Ο καθένας έχει στη ζωή ό,τι του αξίζει. Για μένα, τέτοιες αναφορές από "γνωστούς μου άγνωστους, από χρόνια", όπως λέει κι ο Σαββόπουλος στο "κούρεμα", είναι βαρείς τίτλοι τιμής. Σε ευχαριστώ ειλικρινά. Τα παντελόνια μου, σε βεβαιώ, θα παραμείνουν στη θέση τους.

      Διαγραφή