Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Εικόνες του εκλογικού αγώνα (1)

Σάββατο μεσημέρι, 12 και πέντε. Ο Σταύρος Κόντος μπαίνει μέσα στο ζαχαροπλαστείο "Βάνα Κανάκη" και χαιρετάει τους παρευρισκόμενους δια χειραψίας. Δεν βρέθηκε εκεί τυχαία. Πέντε λεπτά αργότερα κάνει την εμφάνισή του ο Χάρης Τομπούλογλου, προκειμένου να τα "πουν" και να συμπορευθούν στο β' γύρο. Ο Τομπούλογλου παρήγγειλε καφέ, ο Κόντος τσάι.

2 σχόλια:

  1. Αγαπητή «Αλήθεια» με όλο τον σεβασμό που έχω στους φορείς ενημέρωσης, αλλά έχει κάποια σημασία τί ήπιαν οι δύο; Συγγνώμη αλλά επειδή μου φαίνεστε σοβαροί άνθρωποι, μην πέφτετε στη λούμπα των κουτσομπλοίστικων blogs που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ακρίβεια και την πληρότητα του ρεπορτάζ το γράψαμε. Όχι για κουτσομπολιό... Ευχαριστούμε για τις επισημάνσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή