Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Συνεχίζουμε ως αντιπολίτευση, λένε στην πλευρά Τομπούλογλου

Μια λιτή ανακοίνωση στενού συνεργάτη του Χάρη Τομπούλογλου ήταν εκείνη που "σφύριξε τη λήξη" του πιο συναρπαστικού και με ανατροπές εκλογικού αγώνα στη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ, ο στενός συνεργάτης του κ. Τομπούλογλου Α. Κόρδας, έχοντας στο πλευρό του τον πλειοψηφίσαντα δημοτικό σύμβουλο και αδελφό του επικεφαλής, τον Γιάννη Τομπούλογλου, είπε, μεταξύ άλλων, στους συγκεντρωμένους ότι ο συνδυασμός ηττήθηκε στις επαναληπτικές εκλογές. Στους συγκεντρωμένους από την αρχή της βραδιάς (αλλά και ολόκληρης της εκλογικής περιόδου) βρίσκονταν οι γονείς του υποψηφίου Δημάρχου, Λάζαρος και Φωφώ Τομπούλογλου. Η προφορική δήλωση του Ανδρέα Κόρδα, στενού συνεργάτη του επικεφαλής του συνδυασμού είναι η εξής:

"Αγαπητοί φίλοι, όπως προκύπτει από τα ως τώρα αποτελέσματα φαίνεται ότι αυτή τη φορά δεν τα καταφέραμε. Ο κόσμος επηρεάστηκε συναισθηματικά από την απώλεια του Γιώργου Αποστολάκη. Στη Φιλαδέλφεια έχουμε μια πρωτοπορία, αλλά αυτή εξανεμίζεται από τα αποτελέσματα της Χαλκηδόνας. Εμείς κάναμε έναν δίκαιο και ευπρεπή αγώνα, δημιουργήσαμε ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, φέραμε κοντά μας νέα παιδιά και φυσικά συνεχίζουμε τη λειτουργία του συνδυασμού μας, καθώς θα λειτουργήσουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση στην πόλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου