Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Ο Κόντος ζητά από τον Τομπούλογλου να επανορθώσει!

Από το συνδυασμό ΟΡΑΜΑ ΠΟΛΗΣ λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου: 

Στόχος λασπολογικών υπονοούμενων της υποψήφιας του συνδυασμού του Χάρη Τομπούλογλου, Παναγιώτας Στρίκου- Τομοπούλου, έγινε μέσω blog σχολιασμού των καθεκάστων σε Νέα Φιλαδέλφεια – Νέα Χαλκηδόνα, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας και επικεφαλής του συνδυασμού Όραμα Πόλης, Σταύρος Κόντος.
Στο εν λόγω blog (http://filadelfia-xalkidona.blogspot.com) η κα Στρίκου με την αναφορά της:

¨Βρίσκω ακόμη πιο "εκπληκτικό" το έντυπο που δημοσίευσε η δημοτική αρχή για τον "απολογισμό έργου". Δεν έχει ξαναγίνει! Να πληρώνουν οι δημότες έντυπο προεκλογικής εκστρατείας. Γιατί για τέτοιο πρόκειται!!!¨

Υπονόησε ευθέως πως ο Δήμαρχος (η Δημοτική Αρχή) χρησιμοποίησε χρήματα του Δήμου για την προεκλογική του εκστρατεία. Παρότι δε, της έγινε υπόμνηση από άλλους χρήστες του ιστοχώρου να διασταυρώσει τις πληροφορίες της ή να ανακαλέσει την μομφή της, η ίδια συνέχισε τη λασπολογία δηλώνοντας μεταξύ άλλων και τα παρακάτω: 

¨…και προφανώς υπήρξε και συνεργείο διανομής το οποίο υποθέτω πως πληρώθηκε επίσης από δημοτικό κονδύλι¨

Η δήλωση αυτή, στο σύνολό της, καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα, υπερβαίνει τα εσκαμμένα, είναι αήθης και σκοπό έχει να δημιουργήσει κλίμα σε σχέση με τις διαχειριστικές πρακτικές της Δημοτικής Αρχής του Σταύρου Κοντου.

Το χειρότερο ωστόσο είναι πως ανάλογα σχόλια έκανε, αναπαράγοντας την ψευδή φήμη, και ο επικεφαλής της παράταξης Καλημέρα Όμορφη Πόλη Χάρης Τομπούλογλου, σε χτεσινή ομιλία του στην περιοχή Απομάχων.

Προσπαθώντας να δώσει τέλος στην ακατανόητη αυτή επίθεση ο Σταύρος Κόντος ήλθε σε επικοινωνία με τον Χάρη Τομπούλογλου, του επεσήμανε πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για δημοτική δαπάνη και του ζήτησε να αποκαταστήσει με επίσημη δήλωση, τόσο ο ίδιος όσο και η υποψήφια με το συνδυασμό του, την αλήθεια.

Βολές κατά της προσωπικότητας και του ήθους του Σταύρου Κόντου, που έχει δώσει εξετάσεις τόσο στον προσωπικό όσο και των κοινωνικό– πολιτικό του βίο και τις έχει περάσει προ πολλού, ξεφεύγουν από την πολιτική διαφωνία, είναι απολύτως αδικαιολόγητες και δεν προάγουν το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου.

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας ουδέποτε ζημίωσε το δημοτικό ταμείο προς ίδιο όφελος ούτε αντιμετώπισε τη θέση του ως μέσο πλουτισμού. Αυτό το γνωρίζουν καλά όχι μόνο οι κοντινοί του άνθρωποι αλλά και η πλειοψηφία των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας όπου εξελέγη Δήμαρχος αλλά και της Νέας Χαλκηδόνας όπου γεννήθηκε και κατοικεί.

Τόσο ο Σταύρος Κόντος όσο και ο συνδυασμός του Όραμα Πόλης αναμένουν τη Δημόσια διάψευση όλων όσων ειπώθηκαν τόσο από τον κ. Τομπούλογλου όσο και από κάποιους εκ των συνεργατών του.

3 σχόλια:

  1. Να ένα μικρό παράδειγμα, για να εντοπίσουμε για άλλη μια φορά που βρίσκεται το πρόβλημα!
    Όταν οι υποψήφιοι ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ στα τέλη του 2010 να καταφεύγουν σε κιτρινισμούς, κατινιές και να διασπείρουν κουτσομπολιά, ανοησίες και ατσεκάριστες πληροφορίες (είτε από δόλο, είτε από επιπολαιότητα), πώς στο καλό να αποφασίσουμε εμείς οι ταλαίπωροι δημότες ποιούς να ψηφίσουμε; Για ποιούς να κλείσουμε τα μάτια και τα αυτιά και να διαγράψουμε ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ που έχουν κάνει τα τελευταία 20 χρόνια στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής μας;
    Μεγάλος προβληματισμός τελικά αυτές οι δημοτικές εκλογές, για όσους από μας έχουμε βγάλει τα όποια κομματικά γιαλιά και προσπαθούμε να διακρίνουμε στην ομίχλη ποιός έχει κάποιες πιθανότητες να μην μας προδώσει τόσο πολύ... και πάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Σεϊτανίδη
    Σχετικά με το παραπάνω δημοσίευμα θα ήθελα να ενημερώσω εσάς προσωπικά και τα μέλη του blog σας πως ουδέποτε υπήρξε στόχος να αφήσω λασπολογικά υπονοούμενα! Ίσως κάποιοι σκόπιμα το είδαν έτσι για να δημιουργηθούν εντυπώσεις! Αν δεν ήμουν υποψήφια και εξέφραζα τον προβληματισμό μου δημόσια νομίζω πως δεν το θέμα δεν θα έπαιρνε τις τωρινές του διαστάσεις.
    Δεν άφησα κανένα υπονοούμενο, απλά ξεκάθαρα δήλωσα πως είναι άξιο απορίας, ένας δήμος χρεωμένος εκδίδει λίγες μέρες πριν τις εκλογές ένα πολυτελές έντυπο.
    Μπορεί κανείς να διαβάσει τα όσα γράφτηκαν στο blog (http://filadelfia-xalkidona.blogspot.com/ ) για να βγάλει τα συμπεράσματα του.
    Από εκεί και πέρα, ο κύριος Τομπούλογλου έχει φροντίσει να δώσει επίσημη απάντηση (και όχι μέσω τρίτων όπως συνηθίζεται από άλλους) με ένα δελτίο τύπου το οποίο απ’ όσο γνωρίζω θα λάβετε μέσα στην ημέρα.

    Με εκτίμηση,
    Παναγιώτα Στρίκου-Τομοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακομα και με δικα του λεφτα να το εκανε, ειναι προκλητικο, ειναι ξεκαθαρα προεκλογικη εκστρατεια. Θα επρεπε να βαλει το ονομα του συνδυασμου του απο κατω και να το αναφερει σε εμφανες σημειο πως ειναι τυπωμενο απο τα δικα του κονδυλια.

    Πως μπορει να το ξερει ο κοσμος που το διαβαζει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή