Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Σε δυο ώρες η κεντρική συγκέντρωση του Γιώργου Αποστολάκη στην πλατεία Πατριάρχου

Για τις επτά το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η μεγάλη συγκέντρωση του Δημάρχου Νέας Χαλκηδόνας και υποψηφίου Δημάρχου για το διευρυμένο Δήμο, επικεφαλής του συνδυασμού ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Γιώργου Αποστολάκη μπροστά από το εκλογικό του κέντρο, στην πλατεία Πατριάρχου. Με τη σημερινή συγκέντρωση, ο Γ. Αποστολάκης κλείνει μια έντονη προεκλογική εκστρατεία, κατά την οποία γύρισε όλες τις γειτονιές του νέου δήμου και ήλθε σε επαφή με τους πολίτες της Φιλαδέλφειας και της Χαλκηδόνας.

Σήμερα ο Αποστολάκης αναμένεται, εκτός των άλλων, να κάνει και επίδειξη δύναμης, συγκεντρώνοντας πολλές εκατοντάδες συμπολιτών μας που τον στηρίζουν και τον βοηθούν στην προσπάθειά του να είναι ο πρώτος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου