Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Στην τελική ευθεία για τις εκλογές

Αύριο το βράδι τελειώνει επίσημα ο προεκλογικός αγώνας για τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης, που διεξάγονται την προσεχή Κυριακή. Στο διευρυμένο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας ολοκληρώνονται αύριο οι κεντρικές εκδηλώσεις των υποψηφίων Δημάρχων, με την ομιλία του Σταύρου Κόντου στην πλατεία Πατριάρχου (στο εκλογικό του κέντρο) και του Χάρη Τομπούλογλου στο δικό του κέντρο. Νωρίτερα, σήμερα, ο Δήμαρχος της Χαλκηδόνας Γιώργος Αποστολάκης ολοκληρώνει τις ανοικτές ομιλίες του με τη μεγάλη συγκέντρωση που ετοιμάζει στην κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Σήμερα κυκλοφορεί και το δεύτερο φύλλο της νέας μας εφημερίδας, της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, που έχει κεντρικό θέμα την ομοιότητα των προεκλογικών προγραμμάτων των τριών υποψηφίων Δημάρχων Κόντου, Αποστολάκη και Τομπούλογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου