Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Blog αναδεικνύει την εγκατάλειψη του Άλσους

Καθώς μπήκαμε, πια, στην τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές, εντείνονται οι εκατέρωθεν επιθέσεις συνδυασμών προς συνδυασμούς, πολιτών προς συνδυασμούς και πολιτών προς πολίτες. Παρά ταύτα, ως τώρα ο προεκλογικός αγώνας, αν και έντονα πολωμένος, παραμένει εντός των ορίων της ευπρέπειας.

Το blog http://environmentfood.blogspot.com δημοσιεύει σήμερα φωτογραφίες που δείχνουν εγκαταλλελειμένα σημεία του Άλσους και, εξ αυτού, επιτίθεται στο συνδυασμό "Όραμα Πόλης" και τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταύρο Κόντο.


Την ανάρτηση μπορείτε να τη βρείτε εδώ:
http://environmentfood.blogspot.com/2010/11/blog-post.html

1 σχόλιο:

  1. Σύγχυση στους αντιπάλους του Κόντου για τις παιδικές χαρές2 Νοεμβρίου 2010 στις 2:19 π.μ.

    Η σύγχυση που επικρατεί στους αντιπάλους του Σταύρου Κόντου είναι μεγάλη. Ο ένας διαμαρτύρεται ότι καθυστερούν, κατά την άποψή του, τα πλαστικά δάπεδα στην παιδική χαρά στο Άλσος και οι άλλοι διαμαρτύρονται γιατί γίνεται η υποδομή στη παιδική χαρά στο τρίγωνο για να υποδεχτεί τα πλαστικά δάπεδα. Παιδιά συνεννοηθείτε σας πήρανε χαμπάρι. Η πόλη θα γίνει καλύτερη και χωρίς εσάς αν συνεχίσετε έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή