Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Κυκλοφόρησε το 3ο φύλλο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Με κεντρικό θέμα τα τέσσερα μεγάλα ζητήματα που περιμένουν τη νέα δημοτική αρχή, κυκλοφορεί από σήμερα το πρωί το νέο φύλλο της εφημερίδας μας, Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Σε αυτό μπορείτε να βρείτε:

-Τη σταυροδοσία ΟΛΩΝ των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κι από τους 5 συνδυασμούς για το Δημοτικό, αλλά και τα Τοπικά Συμβούλια
- Ποιες είναι οι συμπληάδες στις οποίες βρίσκεται η νέα δημοτική αρχή: Η ενοποίηση των δου Δήμων, που είναι πολύ δυσκολότερο από όσο ακούγεται, οι απαιτήσεις των πολιτών σε σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες ενός καλλικρατικού Δήμου, τα κάκιστα οικονομικά του νέου Δήμου και η διαμόρφωση των σχέσεων στο εσωτερικό της Νέας Προοπτικής.
- Τις αποφάσεις που εκ των πραγμάτων καλείται να λάβει η αξιωματική αντιπολίτευση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο
- Μια "κατάθεση ψυχής" του συμπολίτη μας, γνωστού δημοσιογράφου Βαγγέλη Αρναούτογλου για το γήπεδο της ΑΕΚ
- Επίσης ένα ένθετο "σομόν" τετρασέλιδο για την επιχειρηματική κίνηση στην πόλη μας. Ποιο μαγαζί έκανε εγκαίνια, ποιο έφερε νέα προϊόντα, που μπορείτε να εντοπίσετε ευκαιρίες αγορών.
- Τέλος ΕΣΑΣ. Επιλεξαμε τις πιο χαρακτηριστικές από τις παρεμβάσεις των αναγνωστών του blog μας και τις φιλοξενήσαμε στην εφημερίδα μας. Ωστόσο, το καταλαβαίνετε, ήταν εντελώς ΑΔΥΝΑΤΟ να πειρλάβουμε ΚΑΘΕ αξιόλογο σχόλιο που φιλοξενούμε εδώ. Ένα μικρό απάνθισμα βάλαμε σε ένα δισέλιδο της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Από σήμερα Η ΑΛΗΘΕΙΑ θα μοιράζεται στην πόλη μας, τη Φιλαδέλφεια και τη Χαλκηδόνα. Είναι όμως πιθανό να μην τη βρείτε έξω από την πόρτα σας: Είτε μένετε σε πολυκατοικία και κάποιος "μάζεψε" όλα τα φύλλα που αφήσαμε στο κεφαλόσκαλο,  είτε ανθρώπινα οι διανομείς μας παρέλειψαν το σπίτι σας, από λάθος. Αν ΘΕΛΕΤΕ να μας διαβάζετε, μπορείτε να μας στείλετε με mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση τη ΔΙΚΗ σας διεύθυνση (όνομα, οδό, αριθμο και τ.κ.) κι εμείς αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να αφήσουμε έξω από την πόρτα σας την εφημερίδα μας με το όνομά σας, για να μην την πάρει άλλος. Στείλτε μας τοόνομα και την πλλήρη διεύθυνση στο mail ta.pragmata@yahoo.gr, και η εφημερίδα θα σας έλθει... τσιφ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου