Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Η επίσκεψη έγινε, η ενημέρωση συνεχίζεται

Όπως γράψαμε χθες, ο Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Σταύρος Κόντος λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης δεν μπόρεσε να είναι σήμερα το πρωί στις 9:00 στο γραφείο του στον Δήμο, κι έτσι η επίσκεψη στελεχών της Νέας Προοπτικής υπό τη νέα Δήμαρχο Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη πραγματοποιήθηκε απόντος του απερχόμενου Δημάρχου. Ωστόσο τα στελέχη του συνδυασμού που κέρδισε τις εκλογές ενημερώθηκαν από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε στις αρχές του χρόνου που αναλαμβάνουν επίσημα τα καθήκοντά τους να έχουν μια όσο το δυνατό καλύτερη εικόνα της κατάστασης που παραλαμβάνουν.

1 σχόλιο:

  1. Η φωτογραφία (και το ύφος της κυρίας Γαϊτανά σε αυτή), ταιριάζει θαυμάσια με το άρθρο, μιας και που ανάλογη θα είναι και η έκφραση όταν η νέα δήμαρχος θα ακούσει το τι έχει να αντιμετωπίσει στο νέο δήμο! Καλώς ή κακώς ο τίτλος της δημάρχου έχει και πολλές απαιτήσεις και πολλά προβλήματα που χρειάζονται λύσεις. Όταν έχεις έρθει ουρανοκατέβατος (ένας ανέβηκε, άλλος κατέβηκε) το μόνο που μπορεί να περιμένεις είναι απανωτά σοκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή