Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Η τελική κατανομή των αρμοδιοτήτων στο Δήμο Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας

Μετά από μια σειρά κατ' ιδίαν διαβουλεύσεων με τα στελέχη της Νέας Προοπτικής, η πρώτη Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη κατέληξε στον ορισμό των πέντε αντιδημάρχων, τους οποίους- όπως γράψαμε-, θα ανακοινώσει επίσημα στα στελέχη του συνδυασμού το απόγευμα της Δευτέρας. Εμείς που τα μάθαμε ανεπίσημα, σας τα ανακοινώνουμε από τώρα:

- Πρώτη Αντιδήμαρχος θα είναι η κυρία Βάσω Αγαγιώτου (γυναικοκρατούμενος ο νέος Δήμος!)
- Αντιδήμαρχος Φιλαδέλφειας με αρμοδιότητα και τα οικονομικά θα αναλάβει ο Χαράλαμπος Μπόβος (καλό κουράγιο, Μπάμπη)
- Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τις τεχνικές υπηρεσίες θα αναλάβει ο Ζαχαρίας Χωρινός (λόγω εμπειρίας, ο πήχης είναι ψηλά)
- Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τις διοικητικές υπηρεσίες θα αναλάβει ο Παύλος Κότσιρας (η συνένωσή τους θα είναι το μεγάλο του στοίχημα)
- Αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την καθαριότητα θα αναλάβει ο Μιχάλης Κουτσάκης (επίσης περιμένουμε πολλά)

Στα Νομικά Πρόσωπα τώρα, την ευθύνη του Αθλητισμού και Πολιτισμού θα έχει ο Νίκος Παπανικολάου (στο στοιχείο του!) ενώ πιθανότατα (εκτός αν υπάρξει έκπληξη που μάλλον δεν φαίνεται) πρόεδρος στο ΠΠΙΕΔ θα αναλάβει η ίδια η Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη.

Τέλος, πρόεδρος της παράταξης Νέα Προοπτική θα αναλάβει ο Γιώργος Παπακώστας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

21 σχόλια:

  1. απορία κύριε e-alitheia...

    alitheia, όπως λέτε το blog σας...

    πείτε μας την αλήθεια...

    σε τι ακριβώς έχει μεγάλη εμπειρία ο Ζαχαρίας?
    στο να αλλάζει δημοτικές παρατάξεις?

    οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ennoeitai oti o kotsiras den tha einai monos toy...opos kai me ton konto , tha einai kai to soi toy mazi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρίς να γνωρίζω και πολλά από που κι ως που ο Χωρινός αντιδήμαρχος βγήκε τελικά? Ο Κότσιρας πάλι πως? Το απαφάσισε το κονκλάβιο της τυρόπιτας? Για τον Κουτσάκη δεν έχω πω επιτυχημένος ήταν στη Χαλκηδόνα αλλά και ο Μπόβος έχει εμπειρία. Η Αγαγιώτου πάλι "πρώτη αντιδήμαρχος" ή Χαλκηδονιάρχης όπως λένε? Και για τον Παπανικολάου μάλλον για υποβάθμιση το βλέπω. Δεν υπήρχε καμια φρέσκια επιλογή? Ή μήπως τις φυλάνε για το τέλος της 4ετίας? Σιγά μη φύγουν οι βεντέτες για να μπουν τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Stin Koinofeli epixeirisi pios tha einai proedros?
    Agapiti Alithia den mas eipes, an gnorizeis veva,ti misthous tha paroun oloi aytoi? Gia rota na mathoume kai emeis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. telika i nea dioikisi apektise ekprosopo tipou. amesos mathenoume tis apofaseis tis dimarxou. kai malista me ola ta analoga sxolia.
    kali epitixia sto ergo sas ka alitheia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΥΡΙΑ ΜΑΥΡΑΚΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ;ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΓΑΓΙΩΤΟΥ ΤΙ ΝΑ ΠΩ;ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕ;ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;ΤΕΛΙΚΑ ΝΑΙ!ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.000 παίρνει ο Δήμαρχος και από 5.000 οι αντιδήμαρχοι. Άντε σε καλή μεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ μαθαίνω ότι τίποτα δεν έχει κλείσει εκτός από την Αντιδημαρχία Κουτσάκη στα σκουπίδια. Τώρα πως εσείς τα θεωρείτε όλα τελειωμένα δεν το ξέρω. Δηλαδή ο Καντερέλης τι θα κάνει σπίτι του θα κάτσει? Θα αποστρατευθεί ακόμα δεν ξεκίνησε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ego exo akousei oti logo oikonomikon diskolioo, antidimarxoi, proedroi klp den tha plironontai opos kai epi kontou.
    min xalame kai tis kales sinithies tou dimou mas, eksalou liges einai.
    aloimono den mporo na pistepso pos autoi pou eirthane gia kaliteroi tha pesoun stous misthous.
    apokleietai.
    Ase pou tha fanei kai oi diafora me autous tou kontou pou den ta epernan pou tha ginoun kai boukino.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ ΟΛΟΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΕΡΓΟ ΕΝΩ ΣΤΗ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. MONO ALH8EIES DEN 8ELEIS NA GRAFOYME k.ALH8EIA!!!!AP X8ES EXW GRAPSEI SXOLIO KAI DEN BLEPW NA TO DHMOSIEYEIS...TOTE TI ALH8EIES 8ES?MONO OTI SE SYMFAIREI DHMOSIEYEIS????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Άσε τις εξυπνάδες φιλ- ύποπτε, όσο γράφεις πράγματα πέρα από τα όρια ΔΕΝ θα ανεβαίνουν, ακόμα κι αν το παίζεις "Ανώνυμος". Βάζεις λόγια στο στόμα ενός νεκρού, και νομίζεις ότι είμαστε ηλίθιοι να τα ανεβάζουμε. Όταν γράφεις ήρεμος, θα τα αναρτώ, ακόμα κι αν -αναπόδεικτα- με αποκαλείς γραφείο τύπυο της νέας Δημάρχου, δεν με νιάζει, εσύ ξεφτιλίζεσαι, όχι εγώ. Αλλά κίτρινα σχόλια και δήθεν κουβέντες ανθρώπου που δεν ζει πια, ΔΕΝ θα δημοσιευτούν, που να κτυπιέσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. anonimos 11:44
    eprepe na plironontai gia na kanoun ta parterakia kai den mou les poios afise tin douleia tou? o dimos diladi einai gia anepaggeltous kai apotiximenous epaggelmatika?
    exeis kalitera epixirimata gia na tous ipostirikseis kai oxi na dikaiologis tin masa stous misthous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ alitheia έγραψε: "την ευθύνη του Αθλητισμού και Πολιτισμού θα έχει ο Νίκος Παπανικολάου (στο στοιχείο του!)"

    Καλά! Άντε, ας πω ότι ο αθλητισμός είναι το στοιχείο του. Ο πολιτισμός όμως από πού κι ως πού; Ε ρε Κέλυ Κελεκίδου που θα φάμε στη μάπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με την Κέλυ Κελεκίδου δεν ήταν αγκαλιά ένας υποψηφιος στο διαφημιστικό του στις τελευταίες εκλογές? Ένας του Χάρη νομίζω Τριανταφύλλου τον λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η αλήθεια είπε... 5 Δεκεμβρίου 2010 2:42 μ.μ.
    agapite file e-alitheia....
    MIN me katigoreis adika giati DEN egrapsa apolitos tipota fia ayto to ar8ro sou....
    Apo tin alli opos blepeis DEN se leo ego ekprosopo tipou tis dimarxou alla ALLOI......
    se parakalo na eisai ligo prosektikos kai opos DEN 8eleis na se katigoroun ADIKA etsi na min adikis kai esi.........
    8elo na pisteuo oti apo to 1o atopima tis neas dioikisis 8a kratiseis tin stasi pou EPIBALETAI....opos episeis to idio GIA oles tis parataxeis.....
    eyxaristo


    'o φιλ-υποπτος'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 10 εκατ. ευρώ χρέη έχει ο Δήμος Ν.Φ. Θα κληθούν λοιπόν ένα μάτσο "ικανοί" Φιλαδελφειώτες υπό τον Παντελή να σώσουν την κατάσταση (όπως έκαναν τόσα χρόνια). Κατά τ'άλλα ο Κουτσάκης αρχισκουπιδιάρης και η Αγαγιώτου αρχιλειτουργός (κοινωνική εννοώ). Και η δημαρχίνα το βιολί βιολάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΩΡΙΝΟ που με 17 (!!!!!!!!!!) σταυρούς στη Χαλκηδόνα και 307 (!!!!!!!!!!) στο σύνολο (ΠΑΤΩΣΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΟΣ) ανέλαβαν κάποιοι να τον κάνουν Αντιδήμαρχο.... Μα καλά, μαστούρηδες είναι όλοι τους, ή τον βοηθούν τώρα για να βοηθηθούν οι ίδιοι μετά; Εδώ είμαστε, θα βλέπουμε... Καλό θα ήταν πάντως, η Δήμαρχος να κρατά ανοιχτά τα μάτια της και να βλέπει και λίγο τι ψηφίζει, θέλει και λέει ο κόσμος, αλλιώς δεν βλέπω νάρχονται καλές μέρες γιαυτήν... Κι αν αυτός ο κόσμος λουμώνει τώρα, δεν σημαίνει ότι θα το κάνει για πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ο τυπος (χωρινος) ειναι για γελια ή για κλαματα... εβγαλε ολη τη δημοτικη αστυνομια να γραψει αυτοκινητα σε ολη τη δεκελειας και στον οργισμενο κοσμο ελεγε μετα οτι οι δημοτικοι αστυνομικοι γραφουν επειδη ετσι τους κατεβηκε απο το μυαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή