Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Ετοιμασίες...

Η κρίση είναι μεγάλη, αλλά κανείς δεν πρέπει να κάθεται με σταυρωμένα χέρια. Δείτε λοιπόν αυτή τη φωτογραφία, τραβηγμένη χθες το μεσημέρι έξω από την T-Bank (πρώην Attika Bank) στη Νέα Φιλαδέλφεια (είναι λίγο πιο πάνω από τη Βάνα Κανάκη και λίγο πιο κάτω από την Εθνική Τράπεζα).

Στο δεξί άκρο της φωτογραφίας ένας γερανός έχει "σηκώσει" το παλιό περίπτερο που ήταν καιρό κλειστό και στη θέση του τοποθέτησε ένα καινούργιο- ολοκαίνουργιο, το οποίο -λογικα- θα αρχίσει να λειτουργεί σε λίγες μέρες- με το καλό.

Στο αριστερό μέρος της ίδιας φωτογραφίας φαίνεται η άκρη της γνωστής καφετέριας CAMEO, που ανακαινίζεται (το βράδυ στις 10 της Παρασκευής που ξαναπεράσαμε, οι εργάτες ήταν ακόμα εκεί και δούλευαν)

Η κρίση- κρίση, αλλά και η προσπάθεια καθενός από εμάς, προσπάθεια να ξεπεράσει τους σκοπέλους.

Καλή επιτυχία και στις δυο προσπάθειες, που θα (ξαν)αρχίσουν μέσα σε πολύ λίγες ημέρες, με απόσταση δέκα μέτρα η μια από την άλλη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου