Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ο Θεόδωρος Μαγκλάρας γράφει για την αθώωση Αδαμόπουλου


Τελείωσε σήμερα το μεσημέρι μετά από επανειλημμένες διακοπές και αναβολές η δίκη στο Εφετείο για το «σκάνδαλο» του πετρελαίου με την αθώωση όλων των κατηγορουμένων που είχαν παραπεμφθεί από την Δημοτική Αρχή του Δημάρχου κ. Σ. Κόντου, δηλαδή του πρώην Δημάρχου Ν. Φιλαδελφείας κ. Ν.  Αδαμόπουλου, της πρώην Αντιδημάρχου κας Μ. Μαργαριτοπούλου, δύο υπαλλήλων του Δήμου και του εργολάβου κ. Σ. Σαράντη.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση του προέδρου του Εφετείου, που δήλωσε: «στα τόσα χρόνια που δικάζω δεν έχω συναντήσει λιγότερο στοιχειοθετημένη κατηγορία».
 
Αυτήκοος μάρτυς
Θ. Μαγκλάρας.
 

2 σχόλια:

  1. @Αυτήκοος μάρτυς

    Μήπως, όχι μόνο ξεχνάτε κάποιες λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά με ψεύδη διαστρεβλώνετε και την αλήθεια ?

    Οι κ.κ. όχι μόνο δεν παραπέμφθηκαν από τη Δημοτική Αρχή του κ. Κόντου, αλλά μετά από καταγγελίες & ενέργειες από την ομάδα του άμεμπτου & μεγάλου "ευεργέτη" της Νέας Φιλαδέλφειας κ.Γρετζελιά -ο οποίος μάλιστα ήταν και ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας- αλλά, αν δεν ήταν αυτός (δηλ. ο Κόντος) όχι μόνο δεν θα είχαν αθωωθεί... και ποιος ξέρει τι.

    Η μόνη αλήθεια είναι ότι ο Adamo τραβολογήθηκε χωρίς να φταίει σε τίποτα, πέρα από το ότι εμπιστεύθηκε λάθος άτομα...

    κ. Αυτήκοε μάρτυρα, αν έχεις αμφιβολία, ρώτα το δικηγόρο του Adamo.

    Υ.Γ.: Ξέρω κι άλλα... να τα πω? Άστο καλύτερα, περασμένα ξεχασμένα (?).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντικειμενικός Χαλκηδονιώτης30 Δεκεμβρίου 2010 στις 6:22 μ.μ.

    Τώρα τι έχουν να πουν οι μάρτυρες κατηγορίας Παντελής Γρετζελιάς, Χαράλαμπος Μπόβος και Ζαχαρίας Χωρινός , μετά την δικαίωση του Νίκου Αδαμόπουλου με την αθωωτική απόφαση του Εφετείου Αθηνών σχετικά με τη στημένη υπόθεση περί ευθύνης αιρετών για απώλεια καυσίμων;
    Ο σκοπός ήταν να αποκλειστεί ο Νίκος Αδαμόπουλος από επικείμενη υποψηφιότητα.
    Αλλά πια μέσα αγιάζουν το σκοπό;
    Θα ζητήσουν τώρα συγνώμη ή θα σφυρίζουν αδιάφορα, αφού έτσι κατάφεραν να καταλάβουν ξανά τα στασίδια της τοπικής ξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή