Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Μάθετε σκάκι δίπλα στο σπίτι σας

Ίσως δεν ξέρατε ότι υπάρχει σκακιστικός όμιλος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ούτε κι εμείς το ξέραμε, ώσπου είδαμε αυτή την αφίσα. Είναι για ΟΛΟΥΣ, όπως λέει, κι είναι ΔΩΡΕΑΝ. Μωρέ μπράβο!

Κι εμείς τι κάνουμε αν ενδιαφερόμαστε; Πρώτον κάνουμε ένα τηλεφωνηματάκι στον κ. Οδυσσέα Βαζελάκη (ελπίζουμε το επώνυμο να μην προδίδει... ποδοσφαιρικές προτιμήσεις...) στο 210-2528417 ή 6936877326. Αν για κάποιο λόγο δεν τον βρούμε, επιχειρούμε να έλθουμε σε επαφή με την κυρία Ντίνα Σερετάκη στο 6972571596. Ο Ομιλος στεγάζεται στη γωνία Τρωάδος και Μανδηλαρά, ακριβώς απέναντι από το φανάρι της Δεκελείας που μας οδηγεί στον Κένταυρο.

Αντί όμως να μπλέκεστε με τα τηλέφωνα, δεν μπαίνετε καλύτερα στο www.sonf.gr, να τα δείτε μόνοι σας; Κι αν έχετε απορίες, στέιλτε καλύτερα ένα mail στο sonfilad@yahoo.gr.

Άντε και... καλές βαριάντες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου