Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κι επίσημα οι Μπόβος- Χωρινός στην προεδρία των Επιτροπών του δήμου

Μας ήλθε δελτίο Τύπου του δήμου, με το οποίο επισημοποιείται η τοποθέτηση των κ.κ. Μπόβου και Χωρινού στην προεδρία των δυο Επιτροπών (Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής αντίστοιχα). Εμείς είχαμε αναρτήσει την είδηση στις 26 Ιανουαρίου, προχθές (δείτε εδώ). Το σημερινό Δελτίο Τύπου έχει εκδοθεί σήμερα (28/1) κι αναφέρει ότι η Δήμαρχος έλαβε την απόφαση στις 25 του μήνα. Ολόκληρο το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής: 


Την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2011, όπως προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και την εφαρμογή των διατάξεων του προγράμματος «Καλλικράτης», η Δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος κ. Ευτυχία Γαϊτανά–Αποστολάκη αποφάσισε να ορίσει:

v Πρόεδρο της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, κ. Μπόβο Χαράλαμπο  
v Πρόεδρο της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών–Πολεοδομίας & Ποιότητας Ζωής, κ. Ζαχαρία Χωρινό.

Οικονομική Επιτροπή μετονομάζεται η παλιά Δημαρχιακή Επιτροπή, η οποία αποτελεί το όργανο παρακολούθησης και ελέγχου της οικονομικής λειτουργίας του δήμου.

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής είναι αποφασιστικό και εισηγητικό όργανο άσκησης των σχετικών με την ποιότητα ζωής, τη χωροταξία, την πολεοδομία και την προστασία του περιβάλλοντος, αρμοδιοτήτων του δήμου. Κατά την άσκηση των σχετικών αρμοδιοτήτων της λαμβάνει ειδική μέριμνα για το σχεδιασμό δράσεων που αποβλέπουν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και εν γένει την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρίες. Η επιτροπή ποιότητας ζωής συντάσσει ετήσια έκθεση πεπραγμένων στους τομείς αρμοδιότητάς της, η οποία συζητείται και εγκρίνεται από το δημοτικό συμβούλιο.

Υπενθυμίζεται ότι η ισχύς των αποφάσεων ορίζεται για το χρονικό διάστημα από λήψεως της παρούσης και μέχρι λήξεως της θητείας των μελών των Επιτροπών.-

3 σχόλια:

  1. Ara eseis eiste to grafeio typou kai oxi afto poy vfazei deltia typou. Na apolithei oypefthinos kai na ginei symvasime esas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ανώνυμος
    Σφίχτηκες πολύ να το βγάλεις αυτό το συμπέρασμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ευήθεια είναι ανίκητη.
    Ακόμη και από τον Αστικό Κώδικα Διαμαντή...
    Συνέχισε την ενημέρωση, κάποιοι γουστάρουν το σκοτάδι, εμείς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή