Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Στου Χαϊτίδη χόρεψε το... μισό ΠΑΣΟΚ της πόλης

Χωρινός, Σκαρπαθιώτης
Στου Χαϊτίδη μαζεύτηκε χθες το βράδι και χόρεψε τον ετήσιο χορό του το ΠΑΣΟΚ της Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας. Το κέφι ήταν μεγάλο, ο Χαϊτίδης στα πάνω του, ο χορός πήρε κι έδωσε από τους συμπολίτες μας που ανήκουν σ αυτό τον πολιτικό χώρο. Πέρασαν και δυο- τρεις επώνυμοι που φρόντισαν να φύγουν νωρίς...

Από τους τοπικούς, εκτός του γραμματέα Δημήτρη Κανταρέλη και στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής, είδαμε την
αντιδήμαρχο Βάσω Αγαγιώτου, τους αντιδημάρχους Κουτσάκη και Χωρινό, τον πρόεδρο του ΔΣ Γρετζελιά, τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Παπακώστα, Παϊδα, Λαζαρίδη, Νικολόπουλο και Παπαλουκά, τοπικούς συμβούλους και πολλά κομματικά στελέχη.

Η είδηδη βγήκε από την πλήρη απουσία ΟΛΩΝ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που ήταν υποψήφιοι με το "Όραμα Πόλης" του Σταύρου Κόντου (ούτε ο ίδιος ο Κόντος παρέστη, αλλά ούτε και στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η Ρούλα Κοσμά, η Ρούλα Πατίλη, ο Γιάννης Δελεφές κλπ). Μόνη εξαίρεση, που όμως επιβεβαιώνει τον κανόνα, ήταν ο Μιχάλης Κύρκος, που ήταν χθες το βράδι εκεί.

Από τη Νέα Προοπτική, παρών ήταν κι ο Νίκος Παπανικολάου. Παρούσα και αντιπροσωπεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου με επικεφαλής τον Χ. Τομπούλογλου και με τη συμμετοχή των Σπ. Γραμμένου, Σ. Κοσκολέτου (που χόρεψε και μια ωραία ζεϊμπεκιά) κλπ.

Σε μεγάλα κέφια ο Ζ. Χωρινός, τίμησε δεόντως την πίστα

Ενώ ο χορός συνεχίζεται, ο Μιχάλης Κουτσάκης (δεξιά) επιστρέφει στο τραπέζι του

8 σχόλια:

  1. Auto den htan xoros tou PASOK... xoros tou Gretzelia htan, o opoios afhse kai uponooumena peri anwnumias kai internet!!!

    Tou exei pei kaneis tou pappou oti oloi eimaste eksartimenoi apo kapou? Ekei pou de pianei melani ton exoume grammeno!!!

    enas ANONYMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Νέας Προοπτικής χόρεψαν παρέα έμαθα για να διαψεύσουν τις Κασσάνδρες. Μαζί κι ο Παπανικολάου που μάλλον ήταν λίγο έξω απ τα νερά του χθες. Από πληροφορίες αυτά Διαμαντή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρκεί ο χορός να μην αποδειχθεί... του Ζαλόγγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για χορό του Ζαλόγγου τον βλέπω εκτός αν καταλάβουν ότι στο Ζάλογγο πέσαν όλοι μαζί. Ο Αλή Πασάς ποιός είναι ο Τομπούλογλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. otan vlepeis na xorevoun oloi mazi simainei pws den einai oloi mazi...

    se oti afora ton grentzo asfalos ektos apo fanatikos anagnostis tou site pou xero oti einai enoxleitai toso apo tin alitheia pou tin ekane kai thema...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποσοι ηταν του ΠΑΣΟΚ? 30-40 ατομα? Αντε αλλοι τοσοι οι Νεοδημοκρατες...συνολο το πολυ 100 ατομα

    Ευτυχως ο πληθυσμος της ΧαληδοναςΦιλαδελφειας που ειναι 70000.... δηλαδη το ΠΑΣΟΚ και η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και οι λοιποι κομματαρχες δεν φτανουν ουτε το 1% του πληθυσμου...γιατι πλεον τους εχει ολους γραμμενους στα παλια τους τα παπουτσια...ας συγκεντρωθουμε πλεον λοιπον στα αληθινα προβληματα του κοσμου...περα απο τα "πεθαμενα" κομματα και κομματοσκυλα που ο κοσμος εχει πλεον σιχαθει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. xorepsane sthn ygia tou athanatou!!!!!!!!!!! pou tous ekane anthropous............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ti na pei kaneis.....autoi einai file mou oi sunergates sou, pou eixes tosa xronia mazi sou!!!!!!!xorepsan gia th mnhmh sou kai gia th xara pou tous edwses!!!!!!!!na tous xairomaste!!!!!!!!!kai na tous xairesai k.Dhmarxina!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή