Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Sak my hair, coiffure αξιώσεων

To Sak my hair είναι ένα κομμωτήριο που σας προσκαλεί και σας προκαλεί να το συγκρίνετε με ό,τι άλλο έχετε υπόψη σας. Στον ευρύχωρο και καλαίσθητο χώρο του, ετοιμάζει τις κυρίες για να γίνουν τα πρόσωπα της βραδιάς. Τώρα, σήμερα, αλλά και κάθε μέρα είναι
γιορτή για σας! Αφήστε την κρίση στην άκρη, αφήστε τις έγνοιες παράμερα κι αφήστε τον... Σάκη να περιποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο την κόμμωσή σας.

Sak my hair και, καλή επιτυχία, μέρα και νύχτα!…

Δεκελείας 2 και Μαραθώνος, Νέα Χαλκηδόνα- 2102516294

5 σχόλια:

  1. Ρε παλικάρι τι θα γίνει με τις διαφημίσεις. Είπαμε να κονομήσεις και καλά κάνεις. Αλλά βάλτες δεξιά και αριστερά από την ειδησεογραφική στήλη. Υπάρχει τρόπος. Αν θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω, web designer γαρ, ακόμη και για blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχος χώρος !!!! Άψογοι επαγγελματίες.. γλυκές φάτσες που σε κάνουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την περιποιήση που σου ταιρίαζει !!
    Μπράβο παιδιά μου.. συνεχίστε έτσι..
    Ελένη Τζαβάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την πρωτη ματια διακρινεις την θετικη ενεργεια του χωρου και τον επαγγελματισμο...ιδιαιτερη πινελια δινουν οι ατακες γραμμενες στους τοιχους απο αρχαιους φιλοσοφους ενω το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο με την επιβλεψη του SAK ικανοποιουν και τους πιο απαιτητικους πελατες.
    .............................παντα επιτυχιες....
    *Αντωνης*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν και πολύ απαιτητική πελάτισσα, είναι το κομμωτήριό μου εδώ και ενάμιση χρόνο. Από Μελίσσια που μένω και πηγαίνω στο Sak my hair!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. THE BEST SAK MY HAIR EVER THANKS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή