Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Αυτή την ώρα η προσυγκέντρωση της Νέας Προοπτικής

Αυτή την ώρα είναι προγραμματισμένη να αρχίσει η συνεδρίαση της Νέας Προοπτικής ενόψει του αυριανού Δημοτικού συμβουλίου, στο οποίο θα συζητηθούν πολλά και ευαίσθητα θέματα. Αντικείμενο της συνάντησης είναι η καλύτερη δυνατή εμφάνιση του συνδυασμού της
πλειοψηφίας στα θέματα του δημτικού συμβουλίου, η προβολή των θέσεων της Νέας Προοπτικής και η απόκρουση των όποιων αιτιάσεων της αντιπολίτευσης. Η συνάντηση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο της Χαλκηδόνας.

8 σχόλια:

  1. Mia xara tous efthigramizei o mousias...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σωστή εμφάνιση δεν κρίνεται από τα ιδιαίτερα μαθήματα αλλά... το υπόβαθρο εμπειρίας και γνώσεων που διαθέτει ο καθένας για τις αρμοδιότητες που του ανατέθηκαν. Ίδωμεν......!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαμαντη, Δεν ειναι προσυγκεντρωση, αλλα προσυνεδριαση Δημοτικηs Ομαδαs,την γραμμη κατεβασε ο τουβλακιαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. avrio arxizoun ta diskola gia tin Dimarxo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάμε για κατάντια της αντιπολίτευσης. Επί δυο μήνες ασχολείστε με τον Γρετζελιά και την Παπαλουκά. Χάλια. Δεν κοιτάτε που έχετε χρεώσει την πόλη με 12 εκατ. λέω γω. Ο Τομπι τι είδους συμφωνία έχει κάνει και δηλώνει από τώρα ότι αν γίνουν ξανά εκλογές θα ψηφίσει Κόντο? Πάμε όλοι μαζί να τα κάνουμε τα 12 εκατ. 24. Μαζί θα την χρεώσουνε την πολή. Καληνύχτα όμορφη πόλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Posa xrei afisan Gratzelias,Apostolakis,Papamikroulis kai Adamopoulos xerei kanis na mas pei. Simera tha apokalifthoun polla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O TOMPOULOGLOU EKANE KAI AYTOS PRO-SIGENTROSI SPITI TOU...!!! ME ANAMENO TO TZAKI KAI GEUMA, MEXRI ARGA TO VRADI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kai me poion kouventiaze nwritera ston kanaki?

    ΑπάντησηΔιαγραφή