Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει το ματς...


Σε λίγη ώρα αρχίζει το μεγάλο ντέρμπι που σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει το φετινό πρωτάθλημα. Μετά από μια εβδομάδα πατροπαράδοτων «πειραγμάτων» - για φούστες μίλαγαν οι μεν, για φρύδια οι δε – έφτασε η ώρα της αλήθειας.
Στις 7.30 λοιπόν θα αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, ο Βαλβέρδε με τον Φερέιρα, ο Σισέ με τον Μιραλάς. Θα κλείσουν για φέτος όλοι οι λογαριασμοί, και μετά το ματς, αν νικήσει ο Ολυμπιακός θα έχει 10 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟ, αν όμως κερδίσουν οι φιλοξενούμενοι, το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά και θα κρίνεται μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Πάμε λοιπόν με την παρέα μας, σε κάποιο φιλικό σπίτι ή σε κάποιο από τα πολλά στέκια της πόλης και απολαύσουμε μπάλα, με την ελπίδα να δούμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίσει ο καλύτερος, και κυρίως, να μην ξεφύγει μέσα ή έξω από το γήπεδο η κατάσταση από τα αθλητικά πλαίσια.
Καλή μπάλα λοιπόν…

2 σχόλια:

  1. Διαμαντή ωραία τα έλεγες και ακόμη καλύτερα αυτά που ευχόσουν, αλλά τα πράγματα έγιναν ακριβώς αντίστροφα. Περιμένω ως Αεκτζής αλλά και ως καλός δημοσιογράφος που είσαι να γράψεις κι ένα post για όσα ζήσαμε το Σαββατοκύριακο. Και βέβαια περιμένω την κρίση σου και για τον κουμπάρο της Ντόρας, τον "κύριο" Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει κατακλυστεί από τον υπόκοσμο. Δεν ασχολούμαι και αποτρέπω τα παιδιά μου από το να ασχοληθούν. Ας βλέπουν Μπάρτσα, να ευχαριστιούνται και ποδόσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή