Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Πετυχημένη η αποκριάτικη συναυλία της Φιλαρμονικής του δήμου

Η Φιλαρμονική επί το έργον, ο μαέστρος Δ. Μοντενίγος εν ώρα δράσης
Παρά το τσουχτερό κρύο, που ήταν αισθητό και μέσα στο χώρο του πρώην Στρατιωτικού Εργοστσίου, εκάδες συμπολιτών μας, κυρίως από τη Νέα Χαλκηδόνα, μαζί με τα παιδιά τους, απόλαυσαν τη συναυλία της Φιλαρμονικής του δήμου, η οποία
έπαιξε για περισσότερο από μια ώρα αγαπημένες μελωδίες της Αποκριάς.

Παρόντες ήταν η Δήμαρχος Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, ο αντιδήμαρχος Παύλος Κότσιρας, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Νίκος Παπανικολάου, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Χ. Τομπούλογλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παπακώστας, Σιμιγδαλά, Καλόστος, Παϊδας, Κοπελούσος, Κοσκολέτος και Γ. Τομπούλογλου, ενώ ανάμεσα στους πολίτες ήταν και ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Καλλιβωκάς.

Η Δήμαρχος Έφη- Γαϊτανά- Αποστολάκη παρακολουθεί τη συναυλία. Δίπλα της ο Νίκος Παπανικολάου και πίσω ο Χάρης και ο Γιάννης Τομπούλογλου, ο Χρήστος Κοπελούσος και ο Σωτήρης Κοσκολέτος.
Ο Δημήτρης Καλλιβωκάς, δίπλα στον Ιερόθεο Καλόστο
Εντελώς μέσα στο πνεύμα των ημερών ο Αδαμάντιος Παϊδας, γνωστός "γαύρος" που εμφανιστηκε στην Αποκριάτικη Συναυλία ντυμένος... όπως τον βλέπετε. Άντε βρε, και Σισέ ευχόμαστε!!!
Την εκδήλωση παρακολούθησε και η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αποστολάκη, Κατερίνα

1 σχόλιο:

  1. Γιατί από κάποιες φωτογραφίες το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι το παραμύθι της Σταχτοπούτας ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή