Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Βραδιά των Όσκαρ η σημερινή

Την μεγάλη γιορτή του κινηματογράφου θα απολαύσουμε σήμερα. Η 83η απονομή των βραβείων Όσκαρ πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου. Για πολλούς τα φετινά βραβεία δεν θα έχουν κάποια έκπληξη-ανατροπή διότι τα φαβορί ήδη έχουν αποσπάσει πολυάριθμα βραβεία σε άλλες διοργανώσεις. Ο «Μαύρος Κύκνος», «Social Network», «Ο Λόγος του Βασιλιά» και το «Αληθινό Θράσος» αναμένεται να είναι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Έχουμε όμως και έναν λόγο παραπάνω να χαιρόμαστε διότι υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας, βρίσκεται και ο δικός μας «Κυνόδοντας» του Γιώργου Λάνθιμου. Η ταινία ξαναβγήκε στις ελληνικές αίθουσες πριν από ένα μήνα περίπου. Σύμφωνα με τους κριτικούς η ταινία δεν αποτελεί φαβορί ωστόσο είναι η πρώτη ελληνική ταινία που πάει στα Όσκαρ μετά από 33 χρόνια και την ταινία «Ιφιγένεια» του Μιχάλη Κακογιάννη.

Από τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδος) θα αρχίσουν οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί του Kodak Theater και περίπου στις 4.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας θα αρχίσει η τελετή της απονομής, που θα έχει διάρκεια περίπου τριών ωρών. Οι φανατικοί θα ξενυχτήσουν και όσοι δεν τα καταφέρουν, το επόμενο πρωί θα είναι το πρώτο που θα…googlαρουν! Παρουσιαστές της βραδιάς, ο υποψήφιος ( για την ταινία «127 ώρες» ) James Franco και η Anne Hathaway.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου