Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Νέες βολές Παπανικολάου εναντίον Κόντου: Απλήρωτοι οι μουσικοί της Φιλαρμονικής

Την τελευταία πρόβα της Φιλαρμονικής του Δήμου Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας πριν την Εθνική Εορτή, παρακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος το Ενιαίου Φορέα Νίκος Παπανικολάου. Η Φιλαρμονική έχει την «τιμητική» της την 25η Μαρτίου αφού εκτός από την ενεργή συμμετοχή της στον εορτασμό, έχει φέτος να συνοδεύσει και τη λιτανεία στην εκκλησία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Νέα Χαλκηδόνα.
Με την ευκαιρία, οι μουσικοί έθιξαν την εκκρεμότητα με τη μισθοδοσία τους που οφείλεται από τον περασμένο Ιούνιο. Ο Πρόεδρος επανέλαβε τη δέσμευση της Δημάρχου που είχε επισκεφτεί τη Φιλαρμονική προ διμήνου. Η μισθοδοσία των μουσικών θα γίνει αμέσως μόλις εγκριθούν οι προϋπολογισμοί του Δήμου και του Ενιαίου Φορέα και εισρεύσουν χρήματα στο ταμείο του νομικού προσώπου. Δήλωσε δε ότι έχει ενημερωθεί και ο Αντιδήμαρχος κ. Μπόβος που έχει ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα των μισθών των εργαζομένων. Μεγάλη εκκρεμότητα αποτελεί και η καταβολή των εισφορών στο ΙΚΑ που δεν έχουν καταβληθεί για πολλά χρόνια. Δυστυχώς τα οικονομικά προβλήματα στον Ενιαίο Φορέα δεν έχουν τέλος και δύσκολα θα αντιμετωπιστούν με «ορθόδοξο» τρόπο αφού και ο Δήμος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τόσο με τα χρέη στους προμηθευτές όσο και με τον δανεισμό που τον βαρύνει.

11 σχόλια:

  1. δεν αφηνεις τα βιολια και τις καραμουζες και να ασχοληθεις με τους παιδικους παπανικολαου? η ακομα δεν εχεις αναλαβει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρέσει που οι Κόντος Ευαγγελινός ήταν ειδικοί στα οικονομικά λόγω γνώσεων και ιδιοτήτων...
    Πρόκοψε η Φιλαδέλφεια επί των ημερών τους που αρθρογραφούσαν κιόλας για τα ανθηρά οικονομικά που δημιούργησαν...

    Ααααα όλα κι όλα!

    Αν η Φιλαδέλφεια-Χαλκηδόνα πάει όλα αυτά τα χρόνια καλά... (με εξαίρεση την 4ετία του αείμνηστου Αποστολάκη) αυτό συμβαίνει γιατί επιλέγει επιτυχημένους...

    Ας μην ξεχνάμε ότι τον Αποστολάκη οι αντίπαλοι του τον πλάσαραν ως αποτυχημένο επειδή χρωστούσε, για να μην τον ψηφίσει ο κόσμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, ακόμα δεν έχει αναλάβει. Ρωτήστε το Ραγκούση γιατί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωστή η τακτική των νεοπροοπτικάριων. Τα ίδια έκαναν και στη Χαλκηδόνα. Αντί να ασχοληθούν με τα καθήκοντά τους αναλώνονταν επί 3.5 χρόνια στην αποδόμηση και απαξίωση των προηγούμενων. Αυτοί οι τύποι τελικά μπορεί να κέρδισαν 2 φορές εκλογές (ελέω προσωπικότητας Αποστολάκη και μόνο) αλλά δεν αισθάνθηκαν ποτέ νικητές.
    Κύριε Παπανικολάου ασχοληθείτε με το έργο για το οποίο σας ψήφισε η κοινωνία κι αφήστε το τί βρήκατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Papanikolaou proaleifetai gia diadoxos tou Giwrgou? Kalytera na kerdisei tin koinwnia me ergo kai oxi me thoryvo. Giati mexri twra mono thoryvo kanei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιάστε δουλειά κι αφήστε τους προηγούμενους επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν είναι να αφήσουμε τους προηγούμενους, να πάει ο κόσμος να πληρωθεί από αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ε, όχι και διάδοχος του Γιώργου ο Παπανικολάου.
    Επίδοξος μπορεί να είναι, αλλά μην τρελλαθούμε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διάδοχο δεξιό ο Αποστολάκης δεν γίνεται να έχει... Μόνο από τη Δημοκρατική Παράταξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί να αφήσουμε τους προηγούμενους; 4.800.000 ευρώ δάνειο θα πάρουν οι τωρινοί για να ξεπληρώνουν τις πλατείες Πατριάρχου και Μιαούλη, τις παιδικές χαρές με τα παράνομα τσιμέντα και ένα σωρό άλλα που ο κος Ευαγγελινός, σαν οικονομολόγος τα έβλεπε και τα επιβράβευε. Τώρα ποιεί την νήσσαν. Ποιος θα το ξεπληρώσει το δάνειο και πως; Μήπως πρέπει να φωνάζουμε και σ' αυτούς "φέρτε τα λεφτά μας πίσω";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι ίδιοι είστε και οι σημερινοί φτυστοί οι προηγούμενοι!
    Καθένας σας διπλασιάζει το χρέος που πρώτος παρέδωσε ο Γρετζελιάς στον επόμενο και αποχωρεί...
    Με το καλημέρα 4.800.000 ευρώ δάνειο!!!
    Με το καλησπέρα άλλο τόσο με το αντίο ακόμη τόσο και μετά το αντίο συνεχίζει ο επόμενος...

    Δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή