Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Οργανώνονται τα Πνευματικά Κέντρα

Συνάντηση με το προσωπικό των Πνευματικών Κέντρων είχε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας την Τρίτη 22/3. Ο Πρόεδρος Νίκος Παπανικολάου, η Αντιπρόεδρος Καίτη Παπανίκα και η κ. Ειρήνη Σιμιγδαλά συζήτησαν με τους εργαζόμενους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις δυνατότητες που υπάρχουν για άμεση επίλυσή τους. Ιδιαίτερη συζήτηση έγινε για τη βιβλιοθήκη του Πνευματικού Κέντρου, για τα Καλλιτεχνικά Εργαστήρια και τα τμήματα παραδοσιακών χορών που αποτελούν σημαντικά κομμάτια δραστηριότητας πολιτισμού και εκπαίδευσης. Όπως είπαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι η βιβλιοθήκη πρέπει να αναβαθμιστεί, χρειάζεται περισσότερο χώρο και βιβλιοθηκονόμο ώστε να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Τα χορευτικά τμήματα θα συμμετάσχουν στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και της Πρωτομαγιάς εφόσον υπάρξει έγκαιρη οργάνωση των εκδηλώσεων. Στη Νέα Χαλκηδόνα είχε καθιερωθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια διαδημοτικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών την ημέρα της Πρωτομαγιάς με τη συμμετοχή πολλών Δήμων. Εκδήλωση για τη γιορτή της μητέρας θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαίου που θα επιμεληθεί η κ. Παπανίκα. Θα ακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις ώστε να καθοριστούν οι στόχοι για την υπόλοιπη χρονιά.

8 σχόλια:

  1. τα καλλιτεχνικά εργαστήρια πρέπει να φροντίσουν να λειτουργούν σωστά γιατί κάνουν σημαντική δουλειά και στη Φιλαδέλφεια και στη Χαλκηδόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Παπανικολάου περίμεναν τόσα χρόνια τα Πνευματικά Κέντρα για να οργανωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 4:43

    Εύχομαι να διαψευστώ, αλλά ο Παπανικολάου με αυτή τη βουλημική του διάθεση και την υπέρμετρη φιλοδοξία του (που είναι εμφανέστατη), έβαλε πολλά καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη.
    Μακάρι να βρει άκρη με όλα, αλλά δεν είμαι βέβαιος.
    Θα πρέπει να ξέρει ότι όποιος θέλει να γίνει Δήμαρχος θα κριθεί από την ουσία και την ποιότητα του έργου του και όχι από την πο΄σότητα και τις δημόσιες σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι ανεβαίνει κατεβαίνει. Μάλιστα πολλές φορές πέφτει από ψηλά και σκάει με πάταγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε σεις εχετε φαγωθει με τον Παπανικολαου εγω χαιρομαι που μας ενημερωνουν το ειχατε ποτε αυτο στο παρελθον; εδω μια εφημεριδα που κυκλοφορησε εχει μια σελιδα για τις δραστηριοτητες του Παπανικολαου και σε αλλη σελιδα τον κραζει που στελνει δελτια τυπου. τοση υποκρισια πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένας δεν "φαγώθηκε" με τον άνθρωπο.
    Αλλά θέλει περισσότερη ουσία και λογότερο φραμπαλά.
    Πολλή φασαρία γίνεται και ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα για την ταμπακέρα. και αυτή δεν είναι άλλη από το τι θα γίνει με τα Πνευματικά Κέντρα των 2 Δήμων.
    Φοβάμαι ότι τόσα Νομικά Πρόσωπα δύσκολα εποπτεύονται.
    Προς το παρόν υπάρχει μόνο η επικοινωνιακή τακτική.
    Ας μπούμε στην ουσία και τα ξαναλέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουσια δεν ειναι δηλαδή να ενημερώνεται από το προσωπικό; και απ οτι ξέρω δεν εχει αναλάβει ακόμα. Να υπογράψει τίποτα μπορέι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό που γράφει το ρεπορτάζ (δελτίο τύπου)ότι :

    «Τα χορευτικά τμήματα θα συμμετάσχουν στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και της Πρωτομαγιάς εφόσον υπάρξει έγκαιρη οργάνωση των εκδηλώσεων.»,

    - σε ποιόν απευθύνεται σχετικά με την έγκαιρη οργάνωση των εκδηλώσεων της Πρωτομαγιάς;

    -σα να κρούει τον κώδωνα για κάποιους και να βγάζει την ουρά του απέξω μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή