Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Επίθεση εναντίον του Α. Λοβέρδου και σφοδρή σύγκρουση ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ

Σοβαρά επεισόδια που είχαν ως αποτέλεσμα να υποστούν διάσειση, κατά την πρώτη εκτίμηση του ΕΚΑΒ, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αγίων Αναργύρων Πολύδωρος Πελέκας και ο σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, σημειώθηκαν λίγο μετά τις επτά το απόγευμα κατά την άφιξη του κ. Λοβέρδου στο 1ο ΚΑΠΗ των Αγίων Αναργύρων, μαζί με τους υφυπουργούς Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη και Χρήστο Αηδόνη, για να παραβρεθούν σε προγραμματισμένη κομματική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ.
Την ώρα της άφιξης, σύμφωνα με τα τοπικά στελέχη του
κυβερνώντος κόμματος, ομάδα δεκαπέντε ατόμων, οι οποίοι, κατά τους ίδιους, ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, επιτέθηκαν στον υπουργό Υγείας και στους συνεργάτες του. Πετώντας αυγά συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του κ. Λοβέρδου και τους παρισταμένους και χειροδίκησαν με αποτέλεσμα να ζαλιστεί ο συνεργάτης του υπουργού Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.
Αμέσως ο υφυπουργός Υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, γιατρός στο επάγγελμα, έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες ενώ εκλήθη το ΕΚΑΒ και αστυνομική δύναμη η οποία παρενέβη και απεκατέστησε την τάξη.
Η εκδήλωση ξεκίνησε λίγο αργότερα και στο σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου και οι υπουργοί της κυβέρνησής του δεν τρομοκρατούνται και κανείς δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε το καθήκον μας. Αμέσως μετά ο υπουργός Υγείας αποχώρησε για να επισκεφθεί τους δύο τραυματίες στο νοσοκομείο Γιώργος Γεννηματά στο οποίο διακομίσθηκαν.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την παρουσία των κ.κ. Τιμοσίδη και Αηδόνη.
Κυβέρνηση κατά ΣΥΡΙΖΑ
Δριμύτατη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα προσωπικά εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την επίθεση κατά του Ανδρέα Λοβέρδου. Σε ανακοίνωσή του «δείχνει» τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Τερζόγλου και άλλα στελέχη του.
«Ο κ. Τσίπρας και ο Συνασπισμός του οποίου ηγείται, είναι συνυπεύθυνοι σε αυτήν την πολιτική χυδαιότητα που εκφράζεται ακόμη και με πρωτόγνωρη βία και θα παραμένουν έκθετοι, έως ότου καταδικάσουν απερίφραστα αυτές τις πρακτικές που δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση με αυτές ενός δημοκρατικού κόμματος.
» Ο κ. Τσίπρας οφείλει πλέον να αντιληφθεί ότι, πρακτικές που υπέστη η δημοκρατική παράταξη και η αριστερά στο παρελθόν, δεν οδηγούν παρά στην βία, την ανομία, πλήττουν την δημοκρατία, το δημόσιο συμφέρον και τα δημοκρατικά δικαιώματα κάθε πολίτη.»
Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης: «Με νοοτροπία τραμπούκων, και μετερχόμενοι πρακτικές αντισυγκεντρώσεων της δεκαετίας του 1960, αυτοί οι δήθεν δημοκράτες, δήθεν προοδευτικοί και δήθεν αριστεροί, με προκλήσεις απίστευτες και με χρήση βίας, που οδήγησε ακόμη και σε τραυματισμούς συνανθρώπων μας, επιχείρησαν να παραστήσουν τους δήθεν ‘αγανακτισμένους πολίτες’.
» Μόνο που τώρα οι μάσκες έπεσαν. Οι δήθεν ‘γνωστοί-άγνωστοι’ έχουν ονοματεπώνυμο και πολιτική ταυτότητα. Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες, είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και είχαν επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο του ΣΥΡΙΖΑ στο δήμο Αγ. Αναργύρων, Π.Τερζόγλου.»

8 σχόλια:

  1. Είναι σαφές πλέον, ότι κάποιοι επιδιώκουν την χρεοκοπία και την διάλυση της χώρας. Έχουν επενδύσει πολιτικά (ίσως και όχι μόνο)σε αυτό και προσπαθούν μέσα από το μπάχαλο και το ξεχαρβάλωμα να δημιουργήσουν αστάθεια και να διαρρήξουν το εσωτερικό μέτωπο, σε στιγμές που επιβάλλεται η συνοχή.
    Είναι οι ίδιοι που δεν στηρίζουν, απλώς παραβατικές συμπεριφορές, αλλά υποθάλπουν και ενθαρρύνουν εγκληματικές ενέργειες. Τόσο κατά της χώρας, όσο και κατά πολιτών.
    Η κοινωνία δεν μπορεί άλλο να ανέχεται τη συμμορία του Τσίπρα και διαφόρων άλλων αλητήριων.
    Πρόκειται για κοινούς αλήτες και εγκληματίες και η ανοχή απέναντί τους θα πρέπει να είναι μηδενική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο πιό χαμηλά θα είναι τα δημοσκοπικά ευρήματα για τον χρεοκοπημένο ΣΥΡΙΖΑ τόσο θα καταφεύγουν σε σπασμωδικές κινήσεις "επαναστατικού" εντυπωσιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την απάντηση δε τη δημοσίευσες Δημοσιογράφε. Σου ξέφυγε μάλλον, ε; Το ότι ακόμα και άνθρωποι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία δεν ήξεραν τίποτα για αυγά κλπ και ο Τερζόγλου χτυπήθηκε από τον "τραυματία" πρόεδρο του ΔΣ δεν το έμαθες φυσικά.... Συμμετέχεις στην προβοκάτσια ή είσαι απλώς βλαξ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πεθάνει εδώ και καιρό. Απλά δεν έχει εκδοθεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @7.28
    Κανείς δεν μου έστειλε απάντηση του κ. Τερζόγλου, τν οποία φυσικά θα δημοσίευα. Και τώρα αν μου έλθει φυσικά θα τη δημοσιεύσω, χωρίς να με απασχολεί η χυδαία επίθεση του παραπάνω γιαλαντζί επαναστάτη. Σιγά μη σου φύγει κανένας πόντος από την επαναστατικότητα... Φυσικά είμαι βλαξ, τι περίμενες; Αφού όλη την εξυπνάδα του πλανήτη την έχεις καπαρώσει εσύ... Άντε, ρούφα το αυγό σου τώρα και μετά αρχίζεις την επανάσταση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ απορώ ακόμα με ένα πράγμα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει δύναμη εκλογικού σώματος γύρω στο 4%. Με ποιό ατού, μπορεί αυτό το μικρό ποσοστό να κάνει επανασταστική γυμναστική εναντίον του ΠΑΣΟΚ, που πήρε κάπου κοντά στο 30-35% (δεν θυμάμαι ακριβώς).
    Το ίδιο θα έλεγα, αν κυβέρνηση ήταν της ΝΔ που και αυτή πήρε κάτι ανάλογο.

    Κυβέρνηση, και κατά συνέπεια αυτοί, που θα κάνουν νόμους και που θα κυβερνήσουν, είναι αυτή η παράταξη που παίρνει την πλειοψηφία.
    Αν δεν μας αρέσει αυτή η πλειοψηφία να την αλλάξουμε, αλλά με εκλογές.

    Από πότε αυτό το 4%, ή οποιοδήποτε άλλο 4%, πήρε το διακαίωμα, και από πού το πήρε τελικά, να επιβάλει με σαφέστατα τραμπούκικες μεθόδους, να τρομοκρατεί εκλεγμένους, είτε της κυβέρνησης είτε της τοπικής αυτοδιοίκησης?

    Μιλάω και για το άλλο θέμα της Κερατέας. Που κάποια ομάδα κατοίκων, δεν γουστάρει μια απόφαση που πάρθηκε από την κυβέρνηση και έχει φτάσει στο σημείο να ζητάει να απομακρυνθεί η αστυνομία απο εκεί (λες και είναι άβατο το χωριό τους), σκάβει τάφρο στην οδό Λαυρίου, κλείνει με μπάζα τον δρόμο και γενικά κάνει ότι γουστάρει.

    Αυτά σε ποιά άλλη χώρα Ευρωπαϊκή θα γινόντουσαν και δεν θα ήταν μέσα από τα κέγκελα αυτοί οι κάποιοι τσαμπουκάδες.
    Οι οποίοι τσαμπουκάδες κάνουν αυτά που κάνουν, εκεί που τους παίρνει.
    Αυτήν την δημόσια λειτουργία θέλουν οι Τσιπρέοι να επιβάλουν στην Ελλάδα?
    Την λειτουργία του τσάμπα μάγκα?

    Απλά βρίσκουν και τα κάνουν.
    Τα χαϊδεύουν τα παιδάκια και αυτά παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 1:39

    Αν επρόκειτο απλώς για επαναστατική γυμναστική, δεν θα έδινε κανένας σημασία, όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια.
    Οι άνθρωποι αυτοί όμως, επιδιώκουν τη διάλυση και την καταστροφή της χώρας με πλήρη συνείδηση του τι κάνουν.
    Επίσης είναι συνειδητοί προβοκάτορες, γιατί διαστρέφουν και τελικά απαξιώνουν το αξιακό παλίσιο της αριστεράς, στο μέσο συλλογικό υποσυνείδητο.
    Πρόκειται για ένα τσούρμο τεμπέληδες, που έχουν, προ πολλού υπερβεί τα όρια της γραφικότητας και, πλέον, έχουν καταστει επικίνδυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν κρίνει κανείς από την παρουσία του τοπικού... τσίριζα (βλ. Μάλλιος, Καλυβοπεπέδες κλπ.) καθώς και από το μπλογκ τους (http://www.syriza-nfnx.blogspot.com/) το οποίο έχει να ενημερωθεί από τις 17/9/2010, δεν έχω παρά να συμφωνήσω με τον Ανώνυμο 11.11
    Δεν έχει απλά πεθάνει αλλά βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.
    Αναρωτιέμαι επίσης, που βρίσκονται όλοι αυτοί οι... αγωνισταράδες επαγγελματίες συνδικαλιστές που στελέχωσαν το τοπικό δημοτικό όχημα του... τσίριζα που άκουγε στο όνομα "δύναμη πολιτών". Αλλά τί να λέμε τώρα... Εδώ υπήρχε υποψήφια η οποία δεν είχε καμμία σχέση με τη Φιλαδέλφεια και η οποία είναι στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Όσο για τον επικεφαλής τους, τον γυναικογιατρό, η παρουσία του στα δημοτικά συμβούλια, μόνο οίκτο προκαλεί. Μόνιμα αδιάβαστος και το μόνο που έχει καταφέρει να ψελλίσει ως τώρα είναι το... άκρως τοπικό ζήτημα των μεταναστών της Υπατίας.
    Η υπόθεση... τσίριζα, με τις συνιστώσες (ΟΚΕ, ΑΕ, ΚΟΥΜΠΛΕ, ΜΟΥΜΠΛΕ, ΣΟΥΜΟΥ, ΣΟΥΞΟΥ, ΜΟΥΞΟΥ, ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ) έχει περάσει από καιρό στη σφαίρα της γραφικότητας.
    Απορώ με το ΠΑΣΟΚ και τον Πάγκαλο που ασχολούνται με κάτι ανύπαρκτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή