Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Τραγική είδηση αναλγησίας!

Διακόσια μέτρα από το Κέντρο Υγείας περίμενε γιατρό και ασθενοφόρο, αλλά τελικά ήρθε ο… θάνατός του.
Ο γιατρός του Κέντρου στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης δεν μπορούσε να αφήσει τη θέση του και να πάει διακόσια μέτρα παρακάτω, για να δει τον τραυματία (εγκατάλειψη θέσης), ενώ την ίδια ώρα το ασθενοφόρο ήταν διαθέσιμο, αλλά δεν είχε… οδηγό!
Αυτόπτης μάρτυρας η βουλευτής του Κομμουνιστικού Κόμματος Λιάνα Κανέλλη, η οποία ανάγκασε τον υφυπουργό Εργασίας Γιώργο Κουτρουμάνη να πει για το συγκεκριμένο περιστατικό ότι η κρατική μηχανή δεν λειτούργησε και έτσι χάθηκε μια ζωή.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της
Λιάνας Κανέλλη, το ασθενοφόρο κάποια στιγμή έφτασε, αλλά είχαν ήδη περάσει 45 λεπτά από την ώρα του συμβάντος και ο τραυματίας μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο με μεγάλη καθυστέρηση, όπου έπειτα από πέντε μέρες στην εντατική έχασε τελικά τη μάχη.
«Έστω και εξ αμελείας, αδιαφορίας, δεν ξέρω πώς να το ονομάσω, αλλά πρόκειται για δολοφονική πολιτική. Ποιος θα μου απαντήσει εμένα ότι, αν υπήρχε οδηγός και ο άνθρωπος είχε μεταφερθεί στην ώρα του, δεν θα είχε γλυτώσει; Απάντηση δεν θα πάρω ποτέ!» είπε η βουλευτίνα στον υφυπουργό Εργασίας, ο οποίος, αφού διευκρίνισε ότι «Λόγια μπροστά σε τέτοια τραγωδία δεν μπορεί κανείς να πει», στη συνέχεια «αποκάλυψε» ότι ήδη ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης γιατρών, οδηγών και προσωπικού με συμβάσεις έργου. «Τα πράγματα αλλάζουν και θα βελτιωθούν κι άλλο» πρόσθεσε.
Έτσι, ο υφυπουργός κατέληξε με το έργο της Κυβέρνησης, ενώ ο τραυματίας κατέληξε στα αλήθεια.
Με όλο το σεβασμό, κύριοι, λίγη τσίπα ούτε την ύστατη ώρα υπάρχει; Ένας άνθρωπος δεν μπορεί επιτέλους να αναλάβει τις ευθύνες και να πάρει το καπελάκι του και να πάει από 'κει που ήρθε; Έστω ένας, μια φορά να πει «Απέτυχα, κύριοι, και φεύγω». Ούτε ένας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου