Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Τι λέει η αντιπολίτευση για την εμπλοκή με τη λαϊκή αγορά


Από τη δημοτική παράταξη" Καλημέρα Όμορφη Πόλη" λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου, που αναφέρεται στα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς την περασμένη Τρίτη:  

«Μόλις» τρεις ημέρες μετά τις παλινωδίες της Δημοτικής Αρχής για το ζήτημα της Λαϊκής Αγοράς, διαβάσαμε σήμερα ανακοίνωση με την οποία προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Και το λέμε αυτό διότι εμείς ως δημοτική παράταξη όχι μόνο είχαμε εκφράσει εντός του Δημοτικού Συμβουλίου τις αντιρρήσεις μας για την επικείμενη μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς από την οδό Ραιδεστού (Σ. Σταματιάδη) στην οδό Επταλόφου, αλλά είχαμε κάνει και τις ανάλογες προτάσεις, αναγνωρίζοντας το δίκαιο αίτημα των κατοίκων της οδού Ραιδεστού (Σ. Σταματιάδη), για την μεταφορά της Λαϊκής.

Παρά ταύτα η διοίκηση του δήμου επέμεινε στην δική της πρόταση. Όλα αυτά όμως μέχρι την Δευτέρα το βράδυ… όπου έλαβαν χώρα τα γνωστά πλέον σε όλους κωμικοτραγικά γεγονότα, τα οποία όμως δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα διότι ταλαιπώρησαν τους πάντες.
Σίγουρα θα περιμέναμε αποτελεσματικότερες πρακτικές τόσο από την Δημοτική Αρχή όσο και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Ζ. Χωρινό, ο οποίος άλλωστε διαθέτει την σχετική εμπειρία, μιας και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος με τρεις διαφορετικές διοικήσεις (Γρετζελιά, Κόντου, Γαϊτανά).
Φαίνεται τελικά ότι οι «έμπειροι» πρέπει να πάρουν πολλά μαθήματα από την «παιδική χαρά»…
  
               ΧΑΡΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ
                  Επικεφαλής της μείζονος
                  αντιπολίτευσης του Δήμου 
         ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου