Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Αλ Κάιντα: Είναι όντως νεκρός ο μπιν Λάντεν

Η Αλ Κάιντα επιβεβαίωσε σήμερα το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν σε μήνυμά της που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο , σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης των ισλαμιστικών ιστοτόπων SITE.
"Η αλ Κάιντα εξέδωσε την 6η Μαΐου 2011 μία ανακοίνωση σε ισλαμιστικούς ιστοτόπους με την οποία επιβεβαιώνει τον θάνατο του ηγέτη της Οσάμα Μπιν Λάντεν", ανέφερε το SITE. "Ο μαχητής σεΐχης (...) Άμπου Αμπντάλα Οσάμα Μπιν Μοχάμεντ Μπιν Λάντεν σκοτώθηκε (...) από τις σφαίρες της προδοσίας και της αποστασίας", επισημαίνει η οργάνωση στην ανακοίνωσή της.
Στην ανακοίνωση της η οργάνωση απειλεί ότι θα εκδικηθεί τις ΗΠΑ και τους
συμμάχους τους, μεταξύ αυτών και το Πακιστάν, για τον θάνατο του ηγέτη της, ενώ δεσμεύθηκε να μην αποκλίνει από το δρόμο του ένοπλου αγώνα καθώς το αίμα του Μπιν Λάντεν "είναι πολύ πολύτιμο για εμάς και για κάθε μουσουλμάνο για να χύνεται μάταια".
"Αυτό (το αίμα του Μπιν Λάντεν) θα παραμείνει, με την άδεια του Αλλάχ, μία κατάρα θα κατατρέχει τους Αμερικανούς και τους πράκτορές τους και θα τους κυνηγά μέσα και έξω από τις χώρες τους", αναφέρει στο μήνυμά της η αλ Κάιντα, σύμφωνα με τη μετάφραση του SITE. "Καλούμε όλους τους μουσουλμάνους του Πακιστάν, όπου σκοτώθηκε ο σεΐχης Οσάμα, να εξεγερθούν και να εξαγνίσουν τη χώρα τους από τη βρώμα των Αμερικανών που έσπειραν τη διαφθορά", επισημαίνει η ανακοίνωση της οργάνωσης.
Επιπλέον η αλ Κάιντα ανακοίνωσε ότι "σύντομα" θα μεταδώσει ένα ηχητικό μήνυμα το οποίο ηχογράφησε ο Μπιν Λάντεν μία εβδομάδα πριν το θάνατό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου