Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Κι ένα καλό νέο: φορολογική ενημερότητα με ένα κλικ

Σε λειτουργία τέθηκε η νέα υπηρεσία άμεσης χορήγησης Βεβαίωσης Φορολογικής Ενημερότητας μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, με τη νέα μορφή της υπηρεσίας, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις που διαθέτουν λογαριασμό στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣ (TAXISnet), έχουν τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης βεβαίωσης φορολογικής ενημερότητας μέσω διαδικτύου, χωρίς την αναμονή της μιας μέρας που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Η βεβαίωση που χορηγείται μέσω αυτής της ηλεκτρονικής υπηρεσίας είναι ισότιμη με αυτή που χορηγείται στις ΔΟΥ, βάσει της απόφασης 2873/0030/11.11.2003 (ΦΕΚ 1685/Β).

Η νέα υπηρεσία μπορεί είναι προσβάσιμη στον ιστότοπο της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων, των ενοτήτων «Υπηρεσίες προς Πολίτες» ή «Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις/Επιτηδευματίες» και επιλέγοντας στη συνέχεια την «Έκδοση Φορολογικής Ενημερότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου