Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Σημαντική διάκριση για το Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού


Τιμώμενο μουσείο θα είναι το "δικό" μας Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού "Φιλιώ Χαϊδεμένου" κατά την Παγκόσμια ημέρα των Μουσείων. Η σχετική πρόσκληση που ήλθε από το ΠΠΙΕΔ αναφέρει:
Σας προσκαλούμε στο μουσείο μικρασιατικού ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου», το οποίο
στεγάζεται στο Παγκόσμιο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ελληνισμού Διασποράς «Ανδρέας Παπανδρέου», Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος, το οποίο έχει επιλεγεί από το Υπουργείο Πολιτισμού, ως το τιμώμενο μουσείο για το έτος 2011, να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων, την Πέμπτη 18 Μαΐου 2011, 19.30 μ.μ.
           Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Μουσείων, θα πραγματοποιηθούν στο χώρο του ΠΠΙΕΔ ποικίλες εκδηλώσεις πολιτιστικού περιεχομένου από τις 18 έως τις 22 Μαΐου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου