Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Νέα έκκληση Παπανδρέου

Έκκληση αναμένεται να απευθύνει ο πρωθυπουργός στα κόμματα της αντιπολίτευσης και τους πολίτες προκειμένου να σταματήσουν οι επιθέσεις και οι προπηλακισμοί εναντίον πολιτικών. Ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 12.00 θα αναφερθεί στις κρίσιμες στιγμές που περνάει η χώρα και θα υποστηρίξει ότι
το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ήταν μονόδρομος για την σωτηρία της Ελλάδας. Οι τελευταίες επιθέσεις κατά βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που σημειώνονται σχεδόν καθημερινά έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση, η οποία αναζητά τρόπους να πέσουν οι τόνοι της αντιπαράθεσης.
«Τέτοια γεγονότα δεν βοηθούν το πολιτικό σύστημα ούτε και τη χώρα για να βγει από την κρίση» αναμένεται να πει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τους συνεργάτες του.
Παράλληλα, ο Γιώργος Παπανδρέου θα καλέσει όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναλάβουν τις ευθύνες τους και θα υποστηρίξει ότι με τις εμπρηστικές δηλώσεις τους «φουντώνουν» το «κύμα» αγανάκτησης που οδηγεί σε βίαια ξεσπάσματα κατά πολιτικών.
Οξύνεται η κόντρα ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ
Δεν πέφτουν οι τόνοι στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μεταξύ κυβερνητικών στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για τις επιθέσεις εναντίον πολιτικών.
Το ΠΑΣΟΚ επιμένει να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά τον πρόεδρο της Κ.Ο. Αλέξη Τσίπρα ότι «υποθάλπτει» τις επιθέσεις. «Η ρητορική που χρησιμοποιούν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύουν τις αντιδράσεις και τις επιθέσεις εναντίον των πολιτικών» τονίζουν σε συνεντεύξεις τους στελέχη του ΠΑΣΟΚ.
Αντίθετα, ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι χρησιμοποιεί τις επιθέσεις για να υποβαθμίσει την αστυνομική βία στη διάρκεια της 48ωρης απεργίας της περασμένης εβδομάδας.
Επίθεση κατά της οικογένειας του κατήγγειλε ο Χ. Παπουτσής
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε δραματικούς τόνους χθες κατήγγειλε ότι κάποιοι απειλούν τη γυναίκα και το παιδί του.
«Δεν είμαι από εκείνους που φιμώνομαι εύκολα. Δεν δέχτηκα ποτέ και δεν εντυπωσιάστηκα ποτέ ούτε από την ιδεολογική ούτε από την πολιτική τρομοκρατία κανενός» είπε ο Χρήστος Παπουτσής.
«Για όλους εκείνους τους ανήθικους, ανέντιμους και δειλούς τους προειδοποιώ: μακριά τα χέρια από τη γυναίκα μου και το παιδί μου» υπογράμμισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Φραστική επίθεση «Αγανακτισμένων» εναντίον της Α. Περλεπέ
Στον μακροσκελή κατάλογο των πολιτικών που έχουν δεχθεί αποδοκιμασίες από πολίτες προστέθηκε και η βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ, Αικατερίνη Περλεπέ Σηφουνάκη.
Σύμφωνα με το egnomi.gr, η βουλευτής έτρωγε με παρέα στο Κρηπίδωμα Χαλκίδας όταν περί τις 11:30 το βράδυ της Δευτέρας αναχώρησε μαζί με το σύζυγό της, γιατρό Γιάννη Σηφουνάκη, με κατεύθυνση το πάρκινγκ της οδού Τσιριγώτη.
Στο ύψος της πλατείας του Αγ. Νικολάου μία ομάδα πολιτών την πλησίασε απειλητικά φωνάζοντας «προδότες, προδότες». Την ίδια στιγμή κάποιος νεαρός από την ομάδα φώναξε: «Γιατί τρώτε γαύρους και τσιπούρες κυρία Περλεπέ και δεν έρχεστε στις συνελεύσεις μας;» (σ.σ εννοώντας τις συνελεύσεις των "Αγανακτισμένων").
Ακολούθησαν ύβρεις από διάφορα μέλη της μικρής ομάδας, ενώ κάποιος πέταξε προς την πλευρά του ζευγαριού ένα κουτάκι μπύρα, χωρίς να τραυματίσει κανένα.
Η ομάδα ακολούθησε την βουλευτή και τον σύζυγό της μέχρι τη συμβολή των οδών Τσιριγώτη και Αβάντων, όπου και έληξε το επεισόδιο. Πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι είχαν πετάξει φέιγ βολάν έξω από το πολιτικό γραφείο της βουλευτού μετά την υπερψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.
Στο στόχαστρο ακόμη δύο βουλευτές
Αφίσες με το σκίτσο της Έλσας Παπαδημητρίου και τη φωτογραφία του Γιάννη Μανιάτη και με την υποσημείωση «Ανεπιθύμητοι» τοιχοκολλήθηκαν χθες έξω από την κεντρική είσοδο του δημαρχείου Ναυπλίου.
Τις αφίσες εντόπισαν χθες το πρωί οι δημοτικοί υπάλληλοι.

3 σχόλια:

  1. Για την ΠΑΣΟΚικής εντολής βία, τα απίστευτα δακρυγόνα και το αναλέητο κυνηγητό και ξύλο σε αθώους πολίτες ούτε για τα μάτια μια συγνώμη από τον εντολοδόχο των τοκογλύφων!
    Η μόνη δήθεν βία που τους απασχολεί είναι αυτή που αφορά αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα και τους πολίτες της όσο-όσο!

    Αλλά αν είχαν τσίπα θα μας αλυσόδεναν και παράδιναν στους ξένους έτσι!

    Μάλλον όμως έχει αρχίσει να βλέπει το ελικόπτερο που θα τον γλυτώσει όταν σε λίγο θα είναι κυκλωμένος από όλους μας και παλεύει να κερδίσει χρόνο για ολοκληρώσει το ξεπούλημα αυτός και οι επόμενοι να διαχειριστούν τα μπάζα...

    Καθένας με τις μίζες του παίρνει μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι συνεργάτες των Γερμανών και των άλλων τροϊκανών αναζητούν συνενόχους για να μην πάνε μόνοι τους για εσχάτη προδοσία!

    Όσοι θέλουν να υποστηρίξουν προδοτικές πολιτικές άμεσα ή έμμεσα προφανώς θα έχουν την ίδια τύχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ θα ήθελα όμως να μου υποδείξετε τον "επόμενο" όταν οι προδότες μπουν στο "ελικόπτερο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή