Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Ειδήσεις, αλλά και σημαντικά θέματα θέτει ο Ιωνικός


ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ! ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ιωνικός ΑΣ και την προσεχή περίοδο είναι το οικονομικό.   Χωρίς καμία βοήθεια από την πολιτεία , είναι αδύνατο να μπορέσει να λειτουργήσει όλα τα τμήματα του που καλύπτουν τις αθλητικές ανάγκες της της πόλης μας  αλλά  και τις ευρύτερης περιοχής. Τα ίδια ακριβώς προβλήματα που έχει ο Ιωνικός ΑΣ έχουνε και όλα τα
σωματεία που αναμφίβολα και αυτά προσφέρουν ανεκτίμητο έργο στην νεολαία της πόλης μας.
Η ομάδα του Μπάσκετ Ανδρών κληρώθηκε στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής με βασικούς αντίπαλους τους Μίλωνα, Έσπερο Πατρών, Κρόνο Αγίου Δημητρίου , Χολαργό. Επίσης θα μετακινηθεί για τις ανάγκες του πρωταθλήματος σε 7 επαρχιακές πόλεις- με πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος. Από τις 12 ομάδες του  Ομίλου ανέρχονται απευθείας  στην Β Εθνική οι 2 πρώτοι και υποβιβάζονται οι 6 τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα!
Η προετοιμασία της ομάδας Μπάσκετ Ανδρών θα ξεκινήσει στις 24/8/2011 με έναρξη πρωταθλήματος 23/10/2011. Η ομάδα του Χαντ Μπολ θα ξεκινήσει τον μαραθώνιο των αγώνων της Α2 με συμμετοχή 10 ομάδων -στον  όμιλο του Νότου- το Α Δεκαήμερο του Οκτωβρίου  και όλα δείχνουν ότι η νεανική ομάδα του Ιωνικού θα προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις.                                                                                           
 Ανεβαίνει στη Α1 η 1η ομάδα του βαθμολογικού πίνακα και υποβιβάζεται η τελευταία στη Β Εθνική. Δυνατοί αντίπαλοι της ομάδας μας θεωρούνται οι ομάδες Ποσειδών Λουτρακίου, Κορωπί ,Βύρωνας.
Όλα τα τμήματα Ακαδημιών -Υποδομών του συλλόγου σε Μπάσκετ Χάντ Μπολ ,Βόλεϊ αγόρια –κορίτσια θα ξεκινήσουνε τις εγγραφές το 1ο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου                                                                                      
Μεγάλη ικανοποίηση υπάρχει στην διοίκηση του ΙΑΣ  για την προώθηση πολλών αθλητών από τις υποδομές σε όλα τα αθλήματα που δίνει μία πολύ ευχάριστη αισιοδοξία  στο μέλλον του ιστορικού μας σωματείου .
Η ακαδημία των κοριτσιών του Βόλεϊ και Μπάσκετ αριθμεί περίπου 150 κορίτσια και όλα δείχνουν ότι ανάμεσα σε αυτά τα παιδιά υπάρχουνε και αρκετά ταλέντα  που θα πλαισιώσουν τις  Α ομάδες του Ιωνικού ΑΣ.
Ο παλαιός καλαθοσφαιριστής γνωστός από την θητεία του στην ΑΕΚ Γιώργος Κουκλάκης θα είναι υπεύθυνος –συντονιστής των Υποδομών  του Μπάσκετ του συλλόγου, κάτι ανάλογο με την σπουδαία δουλειά που παράγει ο Τάσος Δανήλος στο τμήμα Χαντ Μπολ .
Οι Επιχορηγήσεις της ΓΓΑ προς το σωματείο μας σε όλα τα τμήματα … λιμνάζουν εδώ και χρόνια  με αβέβαιο το μέλλον το πότε επιτέλους θα μπορέσουμε να τα εισπράξουμε .Επίσης και οι καλύψεις των μετακινήσεων των ομάδων μας σε όλα τα τμήματα είναι προβληματικές διότι οι οικίες ομοσπονδίες στερούνται χρημάτων -όπως μας έχουνε ενημερώσει -για να μας τις καταβάλουν
Τον Νταλέ Δημήτρη από την  ΑΕΚ –που ήτανε  ελεύθερος βάσει νόμου –εφόσον είναι πάνω από 18 ετών και δεν έχει συμπεριληφθεί  στους επαγγελματικούς πίνακες -απέκτησε η ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού ΑΣ.
Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε η διοίκηση του Ιωνικού ΑΣ στον πρόεδρο κ Αθανάσιο Μιχαήλ  και τα μέλη του ΔΣ της  ερασιτεχνικής ΑΕΚ για την εκλογή τους   μετά  τις τελευταίες αρχαιρεσίες και τους ευχήθηκε <<καλή Επιτυχία στο δύσκολο έργο τους >>
Ο Κώστας Νικηφορίδης καθηγητής της Γυμναστικής Ακαδημίας –εκτός απροόπτου –θα είναι και πάλι προπονητής στην Ανδρική ομάδα βόλεϊ για να την οδηγήσει στο πολύ δύσκολο πρωτάθλημα της Β Εθνικής,μετα την περυσινή πολύ καλή πορεία Ενισχυμένες εμφανίζονται οι ομάδες της ΑΕΚ ( φαβορί ) Πανιωνίου Μοσχάτου,Εθνικού Πειραιά. Η πρώτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα ανεβαίνει στην Α2 και η τελευταία επιστρέφει στην Α κατηγορία .
Στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών στο Βόλεϊ θα έχουμε σοβαρούς αντιπάλους ,Αγία Παρασκευή, ΖΑΟΝ, Ιωνες. Ανεβαίνει η πρώτη ομάδα της βαθμολογίας στην Α1 και υποβιβάζεται μόνο η τελευταία
Συνεδρίασε σύσσωμο το ΔΣ του Ιωνικού λίγο προ των διακοπών και ασχολήθηκε με μόνο θέμα το οικονομικό,δηλαδή  το πως θα καταφέρει να κρατήσει ….ζωντανά τα τμήματα του.
Στην έκκληση-πρόσκληση  της Διοίκησης του Ιωνικού από το βήμα της ΓΣ 22/6/2011 προς τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου ότι όποιος έχει την διάθεση να επανδρώσει τας τμήματα του συλλόγου είναι καλοδεχούμενος ,δυστυχώς καμία ανταπόκριση δεν υπήρχε.
Οι Γιαννόπουλος ,Παπαδιονυσίου , Κανδύλας του Ιωνικού ΑΣ  επελέγησαν στην τελική 14αδα που θα ενισχύσουν την Εθνική ομάδα των Νέων Χάντ Μπολ για τις υποχρεώσεις του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που αρχίζει στην Θεσσαλονίκη στις 17/7/2011.
Στο νεοεκλεγέν συμβούλιο του ΑΟΝΦ από τις αρχαιρεσίες τις 11/7/2011 ο πρόεδρος Χρήστος Σύλλας και τα μέλη του ΔΣ του ΙΑΣ τους εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.
Το ΔΣ του Ιωνικού ΑΣ εύχεται στα μέλη ,τους αθλητές,αθλήτριες ,προπονητές,φίλους και σέ όλα τα αθλητικά σωματεία της πόλης  μας ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Το ΔΣ του Ιωνικού ΑΣ ευχαριστεί δημόσια  τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο της πόλης μας για την ΑΡΙΣΤΗ φιλοξενία και αντικειμενική ενημέρωση που κάνουν για το ιστορικό σωματείο μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου