Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Όλες οι εξελίξεις στα χέρια της Δημάρχου

Και τώρα, όλοι περιμένουμε τον τρόπο που θα εκδηλωθεί η ρήξη της δημάρχου με τον Π. Γρετζελιά. Ο κώδικας προβλέπει ότι αν ένας Δημοτικός Σύμβουλος τεθεί εκτός συνδυασμού, αυτοδικαίως εκπίπτει από όλα τα όργανα στα οποία είναι εκλεγμένος. Αυτό που τώρα αναζητείται είναι αν ένα μέλος μπορεί να τεθεί αυτόματα με δήλωση του επικεφαλής του εκτός συνδυασμού, ή αν απαιτείται ψηφοφορία μεταξύ των δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού. Υπάρχει και η εξομολόγηση αντιδημάρχου που συνδέεται από ετών σε τοπικό επίπεδο με τον Π. Γρετζελιά, που είπε ότι "εγώ δεν μπορώ να ψηφίσω διαγραφή του Παντελή", αν και
διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεται τα θέματα ο σημερινός πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε κάθε περίπτωση η άρνηση του Π. Γρετζελιά να παραιτηθεί, παρά το ότι δεν απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της δημάρχου αποδεικνύει τις πραγματικές του προθέσεις. Τώρα, όλες οι εξελίξεις είναι στα χέρια της Έφης Γαϊτανά- Αποστολάκη: Ή θα βρει τρόπο να φάει το θεριό, ή θα αφεθεί να φαγωθεί από εκείνο. Άλλη λύση δεν υπάρχει.

4 σχόλια:

  1. Ματαίως περιμένετε κ. Σεϊτανίδη από την κυρία δήμαρχο να πάρει κάποια πρωτοβουλία...
    Είναι φανερό πως αν ήθελε μπορούσε να τον είχε τελειώσει και να μην συμμετείχε καν στην συνεδρίαση της ομάδας!
    Τι ψάχνει τώρα που δεν έψαξε πριν με 8 συνεργάτες ένα Γ.Γ. και όλο τον δήμο στην διάθεση της!
    Η γυναίκα είναι ανίκανη δυστυχώς για όλους μας!
    Ίσως αισθάνεται ότι του χρωστάει ευγνωμοσύνη που όπως της είπε την έκανε δήμαρχο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ!! ο αυχενας μου! Αμαν, μουφυγε και ενας ποντος απο το καλσον!Ωπ, εσπασα και ενα νυχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρόπος να φάει η δήμαρχος το θεριό δεν υπάρχει. Ίσως μετά από 1 1/2 χρόνο (μην προτείνοντάς τον πάλι για Πρόεδρο). Αλλά όχι τώρα.
    Θέμα διαγραφής του δεν μπορεί να φέρει, διότι πολλοί του συνδυασμού που δεν περιλαμβάνονται στους 6 απόντες του σ/λίου δεν θέλουν την αποπομπή του. Την διαγραφή του π.χ. δεν επιθυμούν και οι: Μπόβος, Χωρινός, Αγαγιώτου, Μαυράκη, Κανταρέλης. Οι πιθανότεροι να ψηφίσουν υπέρ της διαγραφής Γρετζελιά (αν εζητείτο) είναι οι: Παπανικολάου, Καραβίας, Κουτσάκης, Κότσιρας, Παϊδας, Σιμιγδαλά. Παπακώστας αδιευκρίνιστος. Οπότε, τα νούμερα δεν βγαίνουν στη δήμαρχο. Γι'αυτόν ακριβώς το λόγο, η δήμαρχος στη συμμάζωξη ζήτησε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Και φυσικά πάλι δεν επιβλήθηκε, διότι ο Γρετζελιάς επιζητεί σεβασμό και ανταπόδοση για το καλό που της έκανε. Δεν θα την αφήσει, ειδικά τώρα, να χορεύει παρέα με αυτούς που πόνταραν αλλού 10 μήνες πριν, αλλά έχασαν.
    Πολλά ειπώθηκαν σε αυτή τη σύναξη, από πολλές πλευρές. Η σούμα όμως είναι πως ο Γρετζελιάς παραμένει δύναμη υπολογίσιμη και μια διαγραφή δική του ή των δικών του θεωρείται αδιανόητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμη(;) 12:08π.μ. άντε παίξε με τις κούκλες σου ή με καμιά "ζαρωμένη εξηνταφεύγα μπάμια"

    Δε φτάνει που ο Παντελής θα είχε μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα, ενώ τώρα είναι (ακόμα) με τους νικητές, θα του χρωστάμε και ευγνωμοσύνη από πάνω.

    Τι πρόσφερε όλο αυτό το 10μηνο, εκτός από προβλήματα; Πού έδωσε λύσεις; Πού μεταλαμπάδευσε την εμπειρία του;

    Όχι βέβαια. Το μόνο που θέλει είναι μόνο αυτός να αποφασίζει και μόνο αυτός να φαίνεται όταν πάει να γίνει κάτι στην πόλη. Και δε διστάζει να αφήνει τον κόσμο απλήρωτο για να τα καταστρέψει όλα και να έρθει σαν μουσάτος σωτήρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή