Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Αγαγιώτου: Μια νέα συμφωνία Αρχών

Επιστολή που έστειλε στη Δήμαρχο, έδωσε πριν λίγο στη δημοσιότητα η παραιτηθείσα αντιδήμαρχος Βάσω Αγαγιώτου. Δημοσιεύουμε ολόκληρη την επιστολή και θα ακολουθήσουν αναρτήσεις με το ρεπορτάζ και μερικές δικές μας σκέψεις και απορίες. Η
επιστολή πρώτα: 

20/10/11
Κυρία δήμαρχε,
     Η κρίση που υπέβοσκε στην παράταξη μας εδώ και καιρό, ξέσπασε πια με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο στο δημοτικό συμβούλιο της 18/10. Την επόμενη μέρα 19/10 μας γνωστοποιήθηκε η τρίτη κατά σειρά παραίτηση δημοτικού συμβούλου της παράταξης από θεσμική θέση που κατείχε. Σημαντικό είναι ότι και οι τρείς παραιτήσεις συνοδεύονται από πολιτικές επισημάνσεις και παρατηρήσεις για την λειτουργία της διοίκηση του δήμου.
     Ως δημοτική σύμβουλος αλλά και ιδρυτικό μέλος αυτής της παράταξης σας απευθύνω έκκληση να συγκαλέσετε άμεσα την δημοτική ομάδα της Νέας Προοπτικής-και τους 20- με στόχο την πολιτική επίλυση των προβλημάτων, με οδηγό τις αρχές και τις θέσεις μας.
     Ο διάλογος αυτός επιβάλλεται να γίνει μέσα στους 20 θεσμικά υπεύθυνους, αποβλέποντας αποκλειστικά και μόνο στην ενότητα της παράταξης και στην υποχρέωση μας να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που μας εξέλεξαν.
   Επειδή οι δικές μας αδυναμίες, δίνουν δικαίωμα για μυθιστορηματικά σενάρια εξωθεσμικών παρεμβάσεων, πιστεύω ότι μόνο η σύγκλιση όλης της δημοτικής ομάδας (20) και στην συνέχεια όλης της παράταξης (74) μπορεί να απαντήσει αποφασιστικά  σε αυτά , σηματοδοτώντας μέσα από μια συμφωνία αρχών την  επανεκκίνηση που χρειάζεται η παράταξη.
  Πιστεύω ότι η ευθύνη που απορρέει από την θέση σας θα υπερτερήσει προσωπικών αισθημάτων και θα ανταποκριθείτε στην έκκληση μου για σύγκληση της παράταξης σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

5 σχόλια:

  1. Δεν καταλάβατε καλά, κα Αγαγιώτου.
    Αν σε κάποιους χρωστάτε και πρέπει να απολογηθείτε δεν είναι ούτε οι 20 ούτε οι 74, αλλά οι χιλιάδες πολίτες που τους βάλατε σε αυτές τις περιπέτειες. Προς αυτούς θα πρέπει να απευθύνεται η όποια συμφωνία αρχών αφού πρώτα ζητήσετε συγνώμη.
    Πως θα κάτσετε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι, όταν έχουν ακουστεί (και δημόσια) φρικτές ύβρεις μεταξύ των στελεχών της παράταξης, της Δημάρχου συμπεριλαμβανομένης.
    Πως, όταν η παράταξη και η (καλώς ή κακώς) επικεφαλής της λοιδωρείται από νεαρά και πορωτόλεια στελέχη, υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει παράταξη αυτός ο θίασος;
    Με ποιό κύρος η επικεφαλής θα επιβληθεί όταν την απαξιώνουν με αυτό τον τρόπο;
    Πως θα πείσουν τον κόσμο οι φατρίες της παράταξης ότι τάχα θα δουλέψουν όλοι μαζί;
    Κανένα μυθιστορηματικό σενάριο δεν υπάρχει, κα Αγαγιώτου, παρά μόνο η αρχομανία, η μωροφιλοδοξία, ο αμοραλισμός, η ανεπάρκεια, και ο αρριβισμός των στελεχών της παράταξης.
    Και με αυτά τα χαρακτηριστικά, καμία συμφωνία δεν μπορεί να γίνει.
    Καλά ξεμπερδέματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταγγέλουμε, ε και λοιπόν;
    Η Εβίτα και η παρέα της, ντεκόρ ενός έργου που δεν κόβει πιά εισητήρια, κάνουν το δικό τους, σε πίσμα των διακυρήξεων με τις οποίες υπέκλεψαν την ψήφο των πολιτών.
    Βγάζει όμως γλώσσα τώρα και η γνωστή άνεργη, επαγγελματίας του εκσυγχρονιστικού στυστήματος, που δεν μπορούσε να μείνει άμισθη όταν έληξε η Αντιδημαρχία της στη Νέα Χαλκηδόνα και αντικατέστησε, μεσούσης της περιόδου, την Πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού, για να συνεχίσει να αμοίβεται.
    Σε λίγο, δεν θάχουν που να σταθούν όλοι αυτοί οι ανίκανοι, που τώρα σφάζονται μεταξύ τους και προπαγάνδιζαν τη καταστροφή της πόλης ως επίτευγμα.
    Τώρα, σχεδιάζουν για το πώς θα διασωθούν από την πάνδεινη κατακραυγή, ο καθείς για την πάρτη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η κοντρα που ειχατε στη χαλκηδονα για τις θεσεις δεν μας αφορα. οποιος εχασε την θεσουλα του βριζει τους αλλους. οι εκλογες εγιναν καποιοι εκλεχτηκαν καποιοι οχι. ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πικρααααααααααα.........25 Οκτωβρίου 2011 στις 11:36 μ.μ.

    Αχ Αννούλα του χιονιά..............
    Τι πίκρα κι εσύ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Αγαγιώτου, η μόνη καλή πρόταση που θα μπορούσατε να κάνετε, είναι να κατέβουμε και πάλι σε εκλογές, γιατί από τότε άλλαξαν πάρα πολλά πράγματα.

    Να δείτε κιόλας με την ευκαιρία την εκτίμηση που μπορεί να συνεχίσει να σας έχει η πόλη μας.

    Η Ρόδος εδώ είναι, το πήδημα δεν ξέρω ποιός θα το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή