Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Δεύτερο Μνημόσυνο αύριο για το Γιώργο Αποστολάκη

Σε ένα δεύτερο μνημόσυνο (πέραν αυτού της περασμένης Κυριακής στην Αγία Ευφημία) για τη μνήμη του Γιώργου Αποστολάκη καλεί η χήρα του και Δήμαρχος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη αύριο Τρίτη, στις 4 το απόγευμα, στο Νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου. Χαρακτηριστική είναι η φράση της
πρόσκλησης: "Όλοι εμείς, δημότες, συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς στις 4 το απόγευμα στο νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου". Υπογραφή: Η σύζυγος, Έφη Γαϊτανά- Αποστολάκη, Δήμαρχος Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας.

Συντηρείται, με αυτό τον τρόπο, η δημόσια πτυχή ενός καθαρά οικογενειακού θέματος. Εμείς από εδώ, πιστοί στα όσα έχουμε γράψει δημόσια, δεν ασχολούμαστε με κανένα οικογενειακό θέμα, γιατί δεν αφορά τη δημόσια συζήτηση. Απλώς το καταγράφουμε.

2 σχόλια:

  1. Δεν νομιζω ότι ειναι μνημόσυνο αλλά τρισάγιο στο τάφο με τη συμπλήρωση ακριβώς ενός χρόνου απο το θάνατο όπως συνηθιζεται. Εκτός και αν γίνει στην εκκλησία οπότε είναι διαφορετικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφιερωμένο στο φίλο Γιώργο που άφησε ένα τεράστιο κενό.

    http://www.youtube.com/watch?v=1YM9iqUwAyU

    ΑπάντησηΔιαγραφή