Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά από το Δήμο

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος θα πραγματοποιήσει 2 χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις, για τα παιδιά των εργαζομένων του Δήμου και των κατοίκων της πόλης μας, οι οποίες διοργανώνονται από την ΟΠΑΠ Α.Ε. Οι 2 ξεχωριστές χριστουγεννιάτικες παιδικές εκδηλώσεις θα διεξαχθούν τη
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011, στις 10:00 π.μ., στο Πάρκο «Γιώργος Αποστολάκης» (πρώην Στρατιωτικό Εργοστάσιο) και την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012, στις 11:00 π.μ., στη Λίμνη του Άλσους της πόλης μας, μετά  την Τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.

Συγκεκριμένα, Dj και ανιματέρ, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, θεατρικά παιχνίδια με μουσικές καρέκλες, σκυταλοδρομίες, 2 υπέροχες παιδικές θεατρικές παραστάσεις και 2 καταπληκτικοί Μάγοι θα ψυχαγωγήσουν και θα προσφέρουν ξεχωριστές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους.

4 σχόλια:

  1. Το έχω ξαναπεί, και το λέω για μια φορά ακόμα..

    Μήπως πρέπει ο Δήμος να στείλει του υπαλλήλους του να επιμορφωθούν?

    Ο ΟΠΑΠ είναι Οργανισμός. Από που προκύπτει "η ΟΠΑΠ"?

    Έλεος παιδιά. Λίγη προσοχή σ' αυτά που βγαίνουν προς τα έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:"ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΟΠΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην μπερδεύεστε και μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις για το μορφωτικό επίπεδο των υπαλλήλων του Δήμου. Είναι Η ΟΠΑΠ Α.Ε. εδώ και λίγα χρόνια. Αν πρέπει να ψέξετε κάποιον αυτή είναι η διοίκηση του ΟΠΑΠ που επέλεξε την προβολή ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ και όχι ως ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.

    Κατά τα λοιπά, υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι διοικούντες τον Δήμο θέλουν κράξιμο, αλλά όχι γι' αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με ξενα κολυβα... ολο το σκυλολοι παρον και χαμογελαστο.
    Που να τα διναν κι απ την τσεπη τους...

    Συγκινητικο ομως και το ενδιαφερον της εταιριας "κι αν σου κατσει;"

    Ολοι ωραιοι. Ολοι κιριλε. Και του χρονου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή