Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Γιάννης Τομπούλογλου: Όταν ήσασταν ενωμένοι, λέγατε σε όλα ναι!

Μεγάλη αλήθεια αυτή που είπε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Τομπούλογλου: Όταν ήσασταν ενωμένοι, λέγατε σε όλα ναι, και για τους μισθούς και για όλα. Από τότε που κάποιοι διαχώρισαν τη θέση τους (αναφέρεται στην ομαδούλα Γρετζελιά) τότε ανακαλύψατε τις διαφορές και τις
αναδεικνύετε.

Φωνή σωφροσύνης και εκείνη του Λύσσανδρου Γεωργαμλή (τον οποίο μονίμως ο κ. Γρετζελιάς αποκαλεί "Κόκο"): "Ρεζίλι γίναμε πάλι στην πολη, ο κόσμος αύριο πάλι θα μας κοροϊδεύει. Εκμεταλλευτείτε μερικούς επώνυμους για το Δήμο"

Οργισμένος ο Χ. Μπόβος μίλησε για "αναίτο μίσος" εναντίον του.

6 σχόλια:

  1. Εσείς κύριε Γιάννη μας τι ανακαλύψατε και ξεκινήσατε την συμπόρευση και τις... εποικοδομητικές προτάσεις και επιλογές;!
    Τελικά σήμερα για να διοικήσει κανείς δεν χρειάζεται προσόντα, αρκεί η εξουσία και οι… πρόθυμοι θα προσέλθουν αυτοβούλως…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ!
    ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1998-2002 ΦΡΕΝΑΡΕ ΤΟΝ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ,ΤΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕ ΤΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ,ΤΗ ΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΤΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ.

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ!
    ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΕ ΕΡΓΟ,ΧΑΛΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ,ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ!ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γιαννάκης ήταν ο μόνος από το ΔΣ την περίοδο ΄98-΄02 που έκανε αντιπολίτευση, συμφωνώ. Στη συνέχεια ως πλειοψηφία έγινε αγνώριστος... Ενώ για παράδειγμα επί Γρετζελιά ζητούσε γενναία μείωση των ανταποδοτικών, μόλις έγινε πλειοψηφία και μισθοδοτούνταν ψήφιζε τα αλλεπάλληλα 15% των αυξήσεων!
    Μόνο μια προσφυγή σε βάρος του Γρετζελιά κέρδισε και όλες τις υπόλοιπες τις έχασε! Στις δε απευθείας αναθέσεις που σταμάτησε για τα πολυκατοικίες της STABILTON μετά χρόνια δικαιώθηκε πάλι ο Γρετζελιάς, αλλά στο μεταξύ τα 800.000.000 δρχ από κονδύλια της ΕΕ που προορίζονταν για τα έργα, χάθηκαν!
    Ο Γιαννάκης επίσης όταν είχαν αλληλομηνυθεί ήταν εκείνος που ζήτησε συγνώμη και ανακάλεσε την μήνυση!!!
    Τα υπόλοιπα περί του ποιο αγαπητός αντιδήμαρχος π.χ. μπορεί και να ισχύουν ως αποτέλεσμα αόκνων ρουσφετολογικών εφαρμογών...
    Για την θεαματική κολοτούμπα και την συμπόρευση όμως δεν λες κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΕ,ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ!
    Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΑΡΣΗ ΤΗΣ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ,ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΩΡΗΣΕΣ ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ!!!

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ ΟΤΙ ΣΤΙΣ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ???

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΔΗΘΕΝ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΣΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ...
    ΕΣΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΣ ΤΗΝ ΓΑΙΤΑΝΑ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΠΟΛΕΜΟ!

    ΑΡΑ Ο ...ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΣΥ.
    Α ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΑΛΛΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙΣ ΤΟΝ...ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ.ΧΑ ΧΑ ΧΑ..

    Α ΡΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ!
    ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΝΥΧΑΚΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ.
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ,ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΟΒΑΣΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ¨...
    ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΟΛΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 2.25 μμ.
    Εδώ υπάρχουν πράγματα να θυμηθούμε. Ο Γρετζελιάς δεν προσάρμοζε τα ανταποδοτικά και οι ορκωτοί διαπίστωσαν «τρύπα» γύρω στα 850000 ΕΥΡΩ που ακόμα δεν βρέθηκαν. Στη συνέχεια ο Αδαμόπουλος αύξησε την πρώτη χρονιά τα ανταποδοτικά 5%, που χαρακτηρίστηκε απ την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ του κ. Κακάτσου «μαχαιριά στις πλάτες των μικρομεσαίων» και τη δεύτερη, αν καλά θυμάμαι 35%, που χαρακτηρίστηκε απ τις ΑΠΟΨΕΙΣ του κ. Κόντου «νεοφιλελεύθερη επέλαση» Στη συνέχεια ο Κόντος αύξησε σε μια διετία τα ανταποδοτικά 83%, που χαρακτηρίστηκε από την ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ «απολύτως αναγκαία». Μια περιήγηση ωστόσο στο διαδίκτυο θα δείξει πως αντιμετωπίζουν άλλοι «Καλλικρατικοί» δήμοι το θέμα, με πλήρη αιτιολόγηση στους δημότες τους των όποιων αυξήσεων η μη των ανταποδοτικών. Στη βάση του είναι θέμα προσδιορισμού του κόστους των υπηρεσιών που παρέχονται στους δημότες και της αντίστοιχης επιβάρυνσής τους. Όποιος υπόσχεται στους δημότες μείωση των ανταποδοτικών θα πρέπει να μπορεί να αποδείξει ότι οι ίδιες παρεχόμενες υπηρεσίες κοστίζουν λιγότερο ή ότι θα παρέχονται λιγότερες υπηρεσίες με μικρότερο φυσικά κόστος. Αντίθετα το θέμα των ανταποδοτικών στην πόλη μας χρόνια τώρα είναι αντικείμενο λαϊκίστικης δημαγωγικής «επεξεργασίας» και πολιτικάντικων ελιγμών στο Δ.Σ. και όχι μόνο. Μήπως αυτό είναι κατάντια που πρέπει επί τέλους να σταματήσει.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟΘΕΩΣΗ. ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή