Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Σαν ραγίσει το γυαλί...

Το γυαλί στη Νέα Προοπτική δεν έχει απλώς ραγίσει. Έχει γίνει θρύψαλα. Ο τρίτος όροφος του Δημαρχείου ξοδεύει πολύ από το χρόνο του προκειμένου να περιορίσει την υπονομευτική δράση του κ. Γρετζελιά προς τη διοίκηση, με την οποία εξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο και χάρη στις ψήφους της οποίας εξελέγη και στην τιμητική θέση του προέδρου του σώματος. Από την άλλη, η ομαδούλα των αποστατών εκμυστηρεύεται σε γνωστούς και φίλους της πως "ακόμα δεν έχετε δει τίποτα" για την επίθεση Γρετζελιά εναντίον της Δημάρχου που ο ίδιος πρότεινε κι
επέβαλε στη Νέα Προοπτική και (κυρίως) στην πόλη.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω, μόνο απορία προκαλεί η συνάντηση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής, με την ομαδούλα των αποστατών να συνευρίσκεται με το κύριο σώμα της Νέας Προοπτικής και με μοναδικό θέμα το πώς θα βρεθεί η χρυσή τομή για την συνύπαρξη στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Φυσικά, μυστικά για την "Αλήθεια" δεν υπάρχουν, γι αυτό σας αποκαλύπτουμε εδώ ΟΛΑ όσα έγιναν στη συνάντηση- παρωδία της Παρασκευής: Πολύ γρήγορα το δήθεν καλό κλίμα για "συμπόρευση" γκρεμίστηκε, καθώς οι ψυχικοί δεσμοί των αποστατών με τη διοίκηση του Δήμου έχουν διαρραγεί πλήρως, ενώ οι αποστάτες με πρώτο και καλύτερο το πρώτο νούμερο του Δημοτικού Συμβουλίου επιτέθηκαν στους μέχρι πρότινος συνεργάτες τους, λες κι ειναι οι χειρότεροι αντίπαλοι. Γιατί; Θα τα γράψουμε εδώ ΟΛΑ, αρχίζοντας από μεθαύριο.

Στη συνάντηση- παρωδία, λοιπόν, της Παρασκευής, τι λέτε ότι πρότεινε ο κ. Γρετζελιάς; Πρότεινε ούτε λίγο ούτε πολύ να... παραιτηθούν οι δυο αντιδήμαρχοι, Μπόβος και Κουτσάκης!!! Ο άνθρωπος που δέχτηκε δημόσια την επίθεση της εκλεγμένης Δημάρχου της πόλης, με βαρύτατες μομφές για εγωπάθεια, υπονόμευση και αλαζονεία, ο άνθρωπος που η πλειοψηφία του Δημοτικού συμβουλίου τον απορρίπτει κι εκείνος οχυρώνεται πίσω από το γράμμα του νόμου για να ασκεί την όποια εξουσία μπορεί να έχει ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντί να απαντήσει με ποιο ηθικό έρεισμα παραμένει πρόεδρος σε ένα σώμα, η πλειοψηφία του οποίου τον αποδοκιμάζει, έχει το θράσος να ζητεί την παραίτηση των αντιδημάρχων. Ο άνθρωπος που οδήγησε με την ομαδούλα του σε απόρριψη το δάνειο που θα εξασφάλιζε τη απαιτούμενη ρευστότητα στο Δήμο και θα είχε ως αποτέλεσμα να πληρωθούν και η μεγάλη πλειοψηφία των προμηθευτών του δήμου, οι περισσότεροι επαγγελματίες της πόλης μας που στενάζουν από την κρίση, ο άνθρωπος αυτός έχει το θράσος να ζητεί παραιτήσεις αντιδημάρχων. Είναι πια ξεκάθαρο ότι στόχος του είναι να οδηγήσει τη διοίκηση του Δήμου σε κατάρρευση, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα έχει αυτή στους δημότες, προκειμένου να ικανοποιήσει την εγωπαθή ανάγκη του για εξουσία.

Τουλάχιστον κατάλαβαν εκεί, στον τρίτο όροφο του δημαρχείου, ότι τέτοιες συναντήσεις δεν έχουν πια κανένα νόημα;

6 σχόλια:

  1. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Η ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΡΕΤΖΕΛΙΑ ΜΙΛΑΤΕ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς; Χαχαχα.... Τι κάνει; Θέλει... Χαχαχαχα να τα βρούνε; Χαααχαχχα μπα σε καλό σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 11:56 π.μ

    Το άλλο με τον Τοτό το γνωρίζεις;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε ρε Παύλο το παιχνίδι στα χέρια σου να πάει κάθε κατεργάρης και κατεργάρα στον πάγκο του...
    Μόνο εσύ μπορείς να παίξεις αυτό τον ιστορικό ρόλο και να σώσεις από την διάλυση την παράταξη!
    Κι εσείς σύμβουλοι αιρετοί και έμμισθοι που το αντιλαμβάνεστε γιατί δεν ζητάτε, αν και θα έπρεπε να παρακαλάτε τον Παύλο, να του ανατεθούν τα ηνία και η ηγεσία της παράταξης;! Τι περιμένετε; Πρώτα να φάτε το κεφάλι σας και μετά;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα λεει ο ανθρωπος καμια προταση για εξοδο απο την κριση εκανε η δημαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το αυτονόητο: τις αποφάσεις της διοίκησης να στηρίζει ολόκληρος ο συνδυασμός. Αλλά οι αποστάτες έχουν πάρει ως φαίνεται τις αποφάσεις τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή