Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Χάρης, μέσω Ματίλντας, κατά του Νίκου

Λάβαμε από τη Δημοτική Παράταξη "Καλημέρα Όμορφη Πόλη", το παρακάτω δελτίο Τύπου:
Για τα όσα τραγικά συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας και για τις «εγκληματικές» παραλήψεις της Δημοτικής Αρχής που έχουν ως συνέπεια τα παιδιά στους παιδικούς σταθμούς να μην έχουν θέρμανση και να στερούνται ακόμα και το φαγητό, του οποίου η ποιότητα καταγγέλλεται από τους γονείς, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ενιαίου Φορέα κ. Ματίλντα Αναστασιάδη, ως εκπρόσωπος της
Δημοτικής μας Παράταξης «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ», δήλωσε προς τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο τα εξής, τα οποία θα αναδείξουμε και ως Δημοτική Παράταξη, καταγγέλλοντάς τα στο λαό της πόλης μας:

"Στο χθεσινό συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα έθεσα προς τα μέλη του το θέμα της 100% επιδότησης των τροφείων από το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε. μέσω πόρων του Ε.Σ.Π.Α.   

Ρώτησα αρχικά, αναφερόμενη στα παλαιότερα ουσιαστικά μέλη του συμβουλίου, εάν είχαν ενημέρωση για το εν λόγω πρόγραμμα από τον προηγούμενο Πρόεδρο κ. Νίκο Παπανικολάου (ο οποίος έχει γνώση του προγράμματος, καθώς αυτό εφαρμόζεται στον βρεφονηπιακό σταθμό της Νέας Χαλκηδόνας από τη θητεία του Γιώργου Αποστολάκη). Τόνισα δε, ότι σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει το σύνολο του συμβουλίου, σε αντίθετη περίπτωση η ευθύνη μη αξιοποίησης του προγράμματος στους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας, ώστε να λυθεί το οικονομικό τους πρόβλημα για τουλάχιστον δυο χρόνια, βαραίνει αποκλειστικά τον κ. Νίκο Παπανικολάου.

Η απάντηση από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν ότι δεν είχαν καμία ενημέρωση για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, εκτός από ένα μέλος του Δ.Σ. το οποίο μας ενημέρωσε ότι γνωρίζει το πρόγραμμα, αλλά δικαιολόγησε την απόφαση του κ. Παπανικολάου, λέγοντας ότι λόγω έλλειψης ασφαλιστικής ενημερότητας του Φορέα (ο Ενιαίος Φορέας χρωστάει στο ΙΚΑ περίπου €300.000) και προβλημάτων των αδειών του 2ου και 3ου Παιδικού Σταθμού Νέας Φιλαδέλφειας, ούτως ή άλλως δεν θα πληρούσαμε τις προϋποθέσεις επιδότησης (το ότι η περιοχή έχει 5 παιδικούς σταθμούς και τουλάχιστον οι 3 θα μπορούσαν να επιδοτηθούν προφανώς είναι άσχετο!!!).

Το ερώτημα το οποίο έθεσα στο Δ.Σ. ήταν γιατί δεν έλαβε ο Ενιαίος Φορέας δάνειο €300.000 ώστε να λάβει ασφαλιστική ενημερότητα και επομένως να κάνει εξοικονόμηση πόρων, που έχει τόσο πολύ ανάγκη, ειδικά αφού ο Δήμος αδυνατεί να φέρει εις πέρας ακόμα και τις εκ του 2011 εγκριθέντος προϋπολογισμού οικονομικές υποχρεώσεις, που έχει αναλάβει απέναντι στον Ενιαίο Φορέα. Η απάντηση από διαφορετικό μέλος του Δ.Σ. ήταν ότι ο Φορέας έχει μπει σε διαδικασία διακανονισμού του χρέους στο ΙΚΑ. Ίδωμεν....

Το συμπέρασμα : αυτός ήταν ουσιαστικά ο λόγος που μας είχαν αποκλείσει από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Φορέα… γιατί θα υπήρχε έλεγχος που δεν χρειάζονταν και γιατί προϋπόθεση του προγράμματος είναι ότι η επιλογή των ωφελούμενων θα γινόταν μέσω διαδικασίας μοριοδότησης στην οποία ρουσφέτια δεν χωράνε..."

31 σχόλια:

  1. Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι τόσο ανεύθυνη ώστε άφησε και αφήνει στην ουσία τα παιδιά χωρίς τροφή, ενώ είχε υπόψη της την λύση στο πρόβλημα!!! Και καμαρώνει τώρα για την αποκάλυψη... Μα είναι δυνατόν στον 21ο αιώνα να έχουμε τέτοιους πολιτικούς! Και το νεόκοπο αυτό κοριτσάκι μπήκε αμέσως στο... πνεύμα του παιχνιδιού του Χάρη κι έπαιξε άψογα τον ρόλο που της ανέθεσε... Θα νομίζει ασφαλώς πως θα μετρήσει ως επιτυχία η εκ των υστέρων αποκάλυψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αντιπολίτευση μπορεί και δικαιολογείται να έμαθε τώρα για το πρόγραμμα. Ο Παπανικολάου το γνώριζε από πριν εφόσον ένας σταθμός της Χαλκηδόνας ήταν στο πρόγραμμα από την προηγούμενη διοικηση!!!

    Αφήστε τις κουτοπονηριές και απολογηθείτε στον κόσμο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Ανωνυμος 11.16
    Ειναι πραγματικά απορίας άξιο η αντίληψη που έχεις για τα γεγονότα και τα πεπραγμένα του καθενός...Ξέρεις πολυ καλά οτι τόσο καιρό ήμασταν σαν παράταξη εσκεμένα??? αποκλεισμένοι από τον ενιαίο φορέα όπως επίσης γνωρίζεις και την απόκρυψη πολλών θεμάτων. Λίγο μόλις καιρό μετά την είσοδο μας ήρθε και η όξυνση του προβλήματος των παιδικών σταθμών. Το οτι ενδιαφερθήκαμε αναδείξαμε το πρόβλημα βρήκαμε πρόταση και λύση εφικτή για μεγάλο χρονιό διάστημα, αυτό εσένα σε βγάζει έξω απ τα ρούχα σου???? Μήπως σε έβγαλε απ τα ρούχα σου ότι για μία ακόμη φορά ο κύριος Παπανικολάου είναι ανεπαρκής, ή μήπως ότι όλη η διοίκηση είναι επικίνδυνη για την πόλη, όσο και αν σε πειράζει αυτή είναι η πραγματικότητα δέξου την!!!
    Μάλλον έχουμε διαφορετική αντίληψη των γεγονότων..Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς τύπου ''νεόκοπου κοριτσιού'' και λοιπά τι να πω πανικό και ανυπαρξία πολιτική δείχνει μόνο και τίποτα άλλο... Κλείνοντας, ένα πράγμα πρέπει να καταλάβετε καλά: Τα λόμπι δεν υπάρχουν και θα υπάρξουν άλλο πλέον, είμαστε εδώ και θα μας βρίσκετε μπροστά σας παντού!!!
    Αντωνόπουλος Λευτέρης
    Γραμματέας της παράταξης 'Καλημέρα Όμορφη Πόλη'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην το βαράτε ρε το παιδί, που θα γίνει και αντιδήμαρχος όπου να'ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφίππευσε παιδί μου πριν σε ρίξει το άλογο και πάθεις κανένα σοκ... Δεν γνωρίζεις ούτε πρόσωπα, ούτε πράγματα, ούτε καταστάσεις... Με λίγα λόγια δεν ξέρεις (τοπική) ιστορία. Θα έρθει η ώρα που κι εσύ θα πεις δεν ήξερα, συγνώμη έκανα λάθος και τα τοιαύτα και θα αναζητάς πολιτική στέγη από δω κι από κει... Αν βέβαια ξεσπάθωσες για την κοπέλα εντάξει να μην δώσουμε σημασία στον ιππότη...
    Έχεις υπόψη σου τι συνδέει και τι χωρίζει τον Παπανικολάου και τον Χάρη; Γνωρίζεις ότι ο Παπανικολάου βρέθηκε στην "Νέα Προοπτική" ως εκπρόσωπος και κατ΄ εντολήν του Χάρη; Δεν ξέρεις ότι η αποχώρηση προεκλογικά του Παπανικολάου από τον συνδυασμό Αποστολάκη ήταν στανταράκι; Ξέρεις πόσες φορές έχουν συγκρουστεί στο παρελθόν αυτοί οι δύο και πόσες έχουν ξανά σφοδρά αγαπήσει ο ένας τον άλλον; Μπαίνεις εσύ μπροστά και η Ματίλντα και επιτίθεστε στον Παπανικολάου και μόλις γυρίσει πίσω στο μαντρί θα απαιτήσει την διαγραφή σας και θα κλαίτε...
    Εντάξει λοιπόν εσείς κουτουλάγατε και το μάθατε τώρα, ο πολύξερος Χάρης δεν ήξερε τι γινόταν στην Νέα Χαλκηδόνα; Δεν ήξερε ότι ο δήμος μπορεί να μην ξοδεύεται για τους σταθμούς; Δεν ήξερε τόσο καιρό ότι εκείνος είχε συστήσει στον Παπανικολάου την μέθοδο για να εισπράττονται τα έξοδα από πρόγραμμα;
    Όλα τα ήξερε απλά τώρα δυναμώνει την πίεση για να τον αναγκάσει να επιστρέψει στην αγκαλιά του... γραμματέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ με έκανες και γελασα!!!! Και πολύ μάλιστα και δυνατά.... Ξέρεις δεν σκέφτηκες το ενδεχόμενο οτι μπορεί και να τα ξέρω όλα αυτά... Οτι μπορεί να ξέρω και ακόμα περισσότερα???? Πριν μιλήσω για κάποιον ρωτάω να μάθω το ρόλο του στο παρελθόν...Όσον αφορά για την αποχώρηση(???) έχει ακόμη ο καιρός γυρίσματα...Πρέπει να βρεί πρώτα άλλη πολιτική στέγη, δεν μπορεί μόνος του το ξέρεις αυτό, αν δεν βρει και πέσεις έξω???? Η έλλειψη σου σε επιχειρήματα σε αναγκάζει να μιλάς ειρωνικά και με μπηχτές ή έτσι είναι το στυλάκι σου? καλά για τις απειλές ότι θα μας διαγράψουν και και και... σου είπα και πριν ότι γέλασα δυνατά!!!! Όταν εδέησε η δημοτική αρχή να μας δώσει θέση στο συμβούλιο βγάλαμε και το θέμα, ξέρεις δεν είμαστε διοίκηση..Αντε να σου εξηγήσω και το τελευταίο. Το ότι υπογράφω σαν γραμματέας σημαίνει ότι η γνώμη μου είναι και ταυτισμένη με την παράταξη και μιλάω και εξ ονόματος της... Κατάλαβες ποιό το νόημα της υπογραφής??? Είστε εσείς οι έμπειροι ώρες ώρες όμως.. μασημένη τροφή θέλετε... σε όλα υπότιτλους??? ή παριστάνετε τους ανήξερους επίτηδες??? (Οι πόρτες που προσπαθείς να ανοίξεις ακόμα είναι κλειστές και μάλλον δεν βλέπω να ανοίγουν) Οκ...δημοσιοσχετίστα??? Λευτέρης (σκέτο!!!)

      Διαγραφή
    2. Den eixe rousfeti ke Papanikolaou opote giati na to kanei e? Kala kanei mwre emeis ftaime!!! o gretzelias ths xalkidonas!!!!

      Διαγραφή
    3. Οταν έρθει ο καιρος να ζητήσω συγνώμη εγώ θα κάτσω και θα ζητήσω δεν θα φύγω τρέχοντας...Αν πάντως φτάσω να αναζητώ πολιτές στέγες συχνά τότε μάλλον θα έχω αποτύχει οπότε αυτό το ενδεχόμενο δεν το σκέφτομαι ακόμα και ουτε σημαίνει ότι θα συμβεί απαραίτητα!!!Λευτέρης( σκέτο για να μην μπερδεύεσαι)

      Διαγραφή
  6. Δεν είναι μόνο ανεπαρκής, αλλά επικίνδυνα θρασύδειλος.
    Αν περιμένει κανείς απαντήσεις του και είναι νέος, θα γεράσει. Ο ηλικιωμένος σαν και μένα δε θα τις μάθει ποτέ γιατί θα έχει φύγει απ' τη ζωή. Ομως, τί απαντήσεις να δώσει, αφού δεν τόλμησε να αναφέρει τους λόγους της παραίτησής του. Καρτούλες με ευχές για τη καινούργια χρονιά και φωτογραφίες των νηπίων πληρωμένες από το Δ.Σ. του Ενιαίου Φορέα, ηξερε να προσφέρει, μέσω των Νηπιαγωγών και όχι αυτοπροσώπως, παρ' όλο που την παραίτησή του την είχε υποβάλλει ένα μήνα πριν τις γιορτές. Λίγος ο χρόνος του στα Δημοτικά δρώμενα, πολλά τα ...πεπραγμένα του!
    Ας σταματήσω εδώ καλύτερα, γιατί δεν θ' άθελα να καταχραστώ το χώρο της φιλόξενης ιστοσελίδας σας.
    Ενας παλαίμαχος, αλλά ζωντανός παππούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @6.46 ΚΑΙ 8.41:
    ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΑΘΙΑ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΗ ΤΟΥΣ(ΜΑΛΛΟΝ Ο ΙΔΙΟΣ)!!! ΣΕΟΛΑΑΑ ΣΩΣΤΕΣ!!

    Ο ΣΕΙΤΑΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ,

    ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ!
    (ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ",ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟΣ!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.41
    Όταν λες "αδέσμευτος" τι ακριβώς εννοείς; Υπάρχουν περίοδοι "δέσμευσης" και περίοδοι "μη δέσμευσης"; Ή μήπως "αδέσμευτος" σημαίνει "να μην ενοχλεί τους εκλεκτούς μου"; Αν ισχύει το τελευταίο, σε ευχαριστώ για τα (υπόλοιπα) καλά σου λόγια, αλλά ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ! Όποιοι κι αν είναι οι εκλεκτοί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. συγνώμη αλλά από πότε ο γραμματεύς μιας παράταξης που εχω ψηφίσει εκπροσωπεί το 45% του λαού της πόλης ? Και φυσικά από πότε γραμματεύς και όχι εκπρόσωπος τύπου κλπ είναι δυνατόν σε μια παράταξη , ένα κόμμα να σχολιάζει σε ένα μπλοκ . . . Στο όνομα τις παράταξης ? Το γνωρίζει αυτό η παράταξη ο αρχηγός κλπ ? Γιατι αν το γνωρίζει τότε η παράταξη είναι για κλάματα. . -Λυπάμαι που το λέω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @Ο1.15
    Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟ! ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Ο1.15
    Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΑΦΩΝΟ! ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μάλλον δεν διάβασες αυτό που έγραψα. Είπα εγώ ότι εκπροσωπώ το 48,5 % των πολιτών που στήριξαν την Καλημέρα??? Εγώ με το συγκεκριμένο σχόλιο (το πρώτο) απαντάω σαν θεσμικό πρόσωπο της παράταξης και η άποψη που εκφράζω είναι και άποψη της παράταξης. Άρα αυτό προϋποθέτει ότι ο επικεφαλής γνωρίζει για την απάντηση μου. Τώρα για το ποιος πρέπει να απαντάει εγώ η ο εκπρόσωπος τύπου, αν σε ενοχλεί σβήσε το όνομά μου και γράψε Ρένος Αρβανίτης Εκπρόσωπος Τύπου. Για τα κόμματα και το πώς λειτουργούν καλύτερα να ενημερωθείς πρώτα και μετά να κάνεις τέτοιου είδους κριτική. Θα προτιμούσαμε να μας πεις που διαφωνείς με τη στάση μας στο συγκεκριμένο θέμα και όχι να κάνεις ''πολιτική αμφιθεάτρου'' που δεν θα σε βγάλει και πουθενά. Για να ξέρεις στην παράταξη όποιος δεί κάτι και θεωρήσει πως χρήζει απάντησης θα απαντάει και μάλιστα επώνυμα! Αυτή τη φορά έτυχε να είμαι εγώ. Πάνω σ'αυτά που λέμε δεν είδα σχόλιο..Η λασπολογία και η προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών στη αντιπολίτευση θα αποτύχει. Η ανυπαρξία της διοίκησης και ειδικότερα η απάθεια με την οποία αντιμετοπίζονται σοβαρά θέματα είναι ανυπόφορη και δεν θα περάσει αναπάντητη. Καλή σου νύχτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμμετείχα στην συζήτηση αλλά διαβάζοντας τώρα όλους τους διαλόγους μένω κατάπληκτος με την υπεροψία που εκφράζετε συμπαθή κατά τα λοιπά κ. Λευτέρη Αντωνόπουλε θεσμικέ εκπρόσωπε(!) της παράταξης σας. Ακόμη πιο κατάπληκτος μένω με το γεγονός ότι είστε τόσο νέος σε ηλικία, δηλώνετε πως γνωρίζετε όλη την βρωμιά που κουβαλάει καθένας... και έχετε αποδεχθεί ως φυσιολογικά τόσο πολύ στο αίμα σας όλα όσα συμβαίνουν στην πολιτική!!!
      Ειλικρινά όταν βλέπω νέους ανθρώπους στην πολιτική χαίρομαι γιατί ελπίζω πως μπορούν να φέρουν το καινούριο! Αλλά οι περισσότεροι όταν ανοίγουν το στόμα τους, κατακρημνίζουν κάθε ελπίδα καθώς αμέσως διακρίνεις ότι το περιτύλιγμα είναι νέο, το περιεχόμενο όμως είναι ληγμένο από καιρό…
      Αν νομίζετε, επειδή είστε νέος, ότι υπάρχει λόγος προσπαθήστε να αρνηθείτε και να αντιπαλέψετε πολιτικές συμπεριφορές που κάνουν απεχθή την πολιτική, δείξτε σεμνότητα, κι αν νομίζετε ότι σας προσβάλλουν ή σας προκαλούν κάποιοι, τότε σκεφθείτε ότι εσείς δεν είστε κάποιος… αλλά όπως δηλώνετε ένας «θεσμικός» «γραμματέας». Αν μη τι άλλο δεν γίνεστε όμοιος του κάποιου! Αλλά αν δεν μπορείτε να κρατήσετε τα νεύρα σας, είναι προτιμότερο να μην είστε θεσμικός, για να εκθέτετε λιγότερο αυτούς που εκπροσωπείτε, στελέχη ή ψηφοφόρους της παράταξης…

      Διαγραφή
    2. Ρε παιδια έλεος τι δεν γίνετε αντιληπτό? Σαν παράταξη μίλησα στο πρώτο μόνο σχόλιο!!!! Είπα εγω οτι γνωρίζω(για βρωμιά δεν μίλησα)? Μήπως είπα ότι δεν μιλάω στον αέρα και ρωτάω πρώτα??? Δηλαδη όλοι δω μέσα ένα σχόλιο για αυτά που είπα δεν έχετε να κάνετε??? Μόνο προσωπική επίθεση!!! Αυτά που είπα τα κατάλαβε κανείς ή απλά όλοι είστε σαν τους προπονητές της εξέδρας που κρίνουν τον καθέναν χωρίς να τον γνωρίζουν!!! Το στυλ που μιλάω, αν είναι επιθετικό ή όχι σας ενδιαφέρει δεν νομίζω ότι έβρισα και κανέναν αλλά δεν είμαι και διατεθιμένος να με ειρωνεύονται και να μην απαντάω ανάλογα!! Και επειδή μιλάτε για πολιτική και τακτικές και για κενά μυαλά και ληγμένα περιεχόμενα και και και... Το μόνο που έχω να σας πώ είναι πως, όταν μετά από τόσα χρόνια που παρακολουθείτε πολιτική συνεχίζετε να κρίνετε με κριτήρια ''εξωτερικής εμφάνισης'' και όχι με κριτήριο πολιτικό καθαρά μάλλον εσείς θα έπρεπε να αλλάξετε τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα μπας και αλλάξει και η πολιτική γενικότερα!!! Σε αυτά που λέω έχετε να πείτε κάτι??? Πρακτικά πολιτικά καθαρά έχετε??? Μάλλον όχι και αυτό το κενό το συμπληρώνετε με προσωπική επίθεση!!! Τέλος πάντων δεν προκειτε να ξανααπαντήσω σε προσωπική επίθεση γιατί δεν έχει και νόημα απ' ότι βλέπω, οπότε μπορείτε να πείτε ότι θέλετε και να μου προσάψετε όποιο χαρακτηρισμό θέλετε. Αν πάλι έχετε να γράψετε κάτι πολιτικό ή πάνω σε αυτά που συμβαίνουν στην πόλη έχει καλώς και εδώ είμαι να το συζητήσουμε..

      Διαγραφή
  13. Για να ξεκαθαρίσουμε το σχολιο που εκανα, γιατι μαλλον δεν το καταλαβες και μπορει να φταιω εγω...
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΜΜΑ ΚΛΠ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ BLOG!!! ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝ??? Καλως αναδικνυετε το θεμα με τους παιδικούς με δελτιο τυπου κλπ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΕΚ.ΤΥΠΟΥ Ή Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΝ Ν.Δ. Ή ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ή ΚΚΕ κλπ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ??? θα ήταν για κλαματα ή οχι???
    Η αποψη μου είναι αυτη!!! Αν τωρα αρεσει στη παραταξη κομμα κλπ να συμβαινει αυτο και ειναι παγια τακτικη της οκ, αλλά τοτε για μενα προσωπικα ειναι για κλαματα. Οσο αφορα για ανυπαρξια της διοικησησ κλπ , φυσικα και ειναι ανυπαρκτη. Αλλα οταν καποιος εχει αντιθετη αποψη με κατι, δεν σημαινει οτι ειναι λασπολογοσ, βαλτοσ κλπ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εννοούσα εσένα λασπολόγο άλλοι είναι οι αποδέκτεςμπορεί και εγώ να μην εκφράστικα σωστά!!Καλό μεσημέρι!!!

      Διαγραφή
  14. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΑΝ ΑΡΧΗ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ! ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ!
    ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ!
    ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΠΩΣ "ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ " ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΡΙΧΙΑΖΩ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ!
    ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ "ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ"! ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ Κ.Α. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΑ BLOGS ΚΑΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ! ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΠΑΡΟΜΟΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΗΣ!
    ΥΠΕΡΟΨΙΑ (ΚΑΙ Φ Ο Β Ο Σ ) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ BLOGS? ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρισιές δεν είδα, αγαπητέ. Ξεκατινιάσματα, ίσως, αλλά σε έναν ελεύθερο διάλογο, είναι οι συμμετέχοντες που προσδιορίζουν το περιεχόμενό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ κ.ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ
    ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΒΡΙΣΙΕΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΑΚΙΑ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΜΑΣ!
    ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΣΚΕΙ Ο12.14 ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ BLOGS. ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ....ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ BLOGS? ΧΩΡΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΟΣ Η ΧΩΡΟ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Επαναλαμβάνω: οι μετέχοντες σε ένα ελεύθερο διάλογο, προσδιορίζουν και το επίπεδο και την κατεύθυνση του διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ κ.ΣΕΙΤΑΝΙΔΗ
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΔΙΑΤΥΠΩΝΩ ΣΩΣΤΑ! Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ! ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ BLOGS ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΚΑΠΟΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μια χαρά θα τα βρούνε όλοι οι πολιτικάντηδες προεκλογικά..., όλοι μαζί, ο Χάρης μπορεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορεί; Ο Χαρης μπορεί; Να η απορία. Το παρελθόν δείχνει ότι δεν μπορεί. Τον εαυτό του πρέπει να ξεπεράσει και να μην κάνει τα λάθη που έκανε και ξανακάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είμαστε ότι κάνουμε, δεν μπορούμε ποτέ να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας προς την αντίθετη κατεύθυνση. Επομένως, αν ποτέ ο Χάρης ξεπεράσει τον εαυτό του, θα τον ξεπεράσει κάνοντας χειρότερα πράγματα από ότι έχει κάνει μέχρι σήμερα

      Διαγραφή
    2. Mα δεν έχει γίνει κατανοητό ότι ο Χάρης παίζει σήμερα επειδή δεν έχουν βγει οι αντίπαλοι παίχτες... ούτε για ζέσταμα; Όταν εμφανιστούν προεκλογικά τότε θα δείτε πόσα γκολ θα φάει και δεν θα βλέπει την ώρα να τελειώσει το ματς να κρυφτεί στα αποδυτήρια...

      Διαγραφή
  21. ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. Ο ΧΑΡΗΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΜΕΝΑ ΛΑΘΗ! ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΒΓΟΥΝ ΓΙΑ ΖΕΣΤΑΜΑ! ΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ "ΕΚΤΕΘΟΥΝ", ΞΕΡΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΙ ? Ο ΓΡΕΤΖΕΛΙΑΣ? Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Ο ΒΟΥΡΟΣ? Ο ΠΑΥΛΑΚΗΣ Ο ΚΟΤΣΙΡΑΣ? Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η ΥΠΕΡΟΨΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ...

    Ακους εκεί... Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ!

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ... ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ... ΑΘΕΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KALA EXV PLHROFORIES OTI O UEOS DEN UA EINAI YPOCHFIOS ALLA UA STHRIJEI XARH OPOTE @ 06.37 MPOREIS NA HREMHSEIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή