Eνα νέο μοντέλο ενημέρωσης ξεκίνησε ήδη στη Νέα Φιλαδέλφεια και τη Νέα Χαλκηδόνα. Από εδώ, μπορείτε καθημερινά να ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει στην πόλη μας, αλλά και να γίνετε ΕΣΕΙΣ ο ρεπόρτερ, που θα μας στέλνετε ό,τι βλέπετε γύρω σας και σας κάνει εντύπωση. Σας περιμένουμε στο mail ta.pragmata@yahoo.gr

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Αποφάσεις της Λαϊκής Συνέλευσης

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η λαϊκή συνέλευση Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με τη συμμετοχή 150 και πλέον συμπολιτών μας. Στη συνέλευση παρέστη ως εκπρόσωπος του συνδικάτου στη ΔΕΗ (ΓΕΝΟΠ) ο Νίκος Φωτόπουλος, ενημερώνοντας για τις αποφάσεις του συνδικάτου να μην κοπεί το ρεύμα σε κανένα συμπολίτη. Στη συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις και τοποθετήσεις, όπου πάρθηκαν οι
ακόλουθες αποφάσεις:
1. Η Λαϊκή συνέλευση Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας θα συμμετάσχει με πανό στη διαδήλωση της Παρασκευής 27 Γενάρη στις 18.00 στον πεζόδρομο της Κοραή στην Αθήνα. Το ραντεβού για όσους-ες θέλουν να κατέβουμε μαζί από την πόλη μας είναι 17.15 έξω από το Κοινωνικό κέντρο Αγώνα και αλληλεγγύης. Για την προπαγάνδιση της διαδήλωσης πήραμε όλοι και όλες να κολλήσουμε αφήσες στις γειτονιές μας, ενώ αύριο το απόγευμα θα φτιαχτεί και το πανό της πορείας με σύνθημα: “Δεν πληρώνουμε το χαράτσι – ανατρέπουμε κυβέρνηση, τρόικα”.
2. Το επόμενο συντονιστικό της λαϊκής συνέλευσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φλεβάρη στις 19.00 στο Κοινωνικό κέντρο Αγώνα και αλληλεγγύης.
3. Την Τετάρτη 1 Φλεβάρη στις 17.00 θα γίνει συνάντηση της επιτροπής ανέργων στο Κοινωνικό κέντρο Αγώνα και αλληλεγγύης.
4. Η επόμενη συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φλεβάρη, όπου θα καλέσουμε εκπροσώπους των απεργών της Ελληνικής Χαλυβουργίας και των απεργών στο χώρο των ΜΜΕ (ΑΛΤΕΡ, Ελευθεροτυπία, Κόσμοσ του Επενδυτή κ.α) να μας ενημερώσουν για τους αγώνες τους.
5. Αποφασίστηκε τις επόμενες εβδομάδες να γίνει αφιέρωμα στον αποβιώσαντα Θεόδωρο Αγγελόπουλο. Η ημερομηνία θα αποφασιστεί στο επόμενο συντονιστικό.
6. Αποφασίστηκε η διοργάνωση ποδηλατοδρομίας διαμαρτυρίας. Η ημερομηνία θα αποφασιστεί στο επόμενο συντονιστικό.
7. Αποφασίστηκε να καλέσουμε τους συνδημότες και τις συνδημότισσες να συμμετάσχουν μαζικά στο κλείσιμο των διακοπτών του ηλεκτρικού ρεύματος την Τετάρτη 1 Φλεβάρη μεταξύ 20.00 και 20.30.
8. Καλούμε κάθε συνδημότη και συνδημότισσα που δεν πλήρωσε το χαράτσι να κρεμάσει έξω από το μπαλκόνι του σπιτιού του ένα αυτοσχέδιο λάβαρο με το έμβλημα “Δεν πληρώνω χαράτσια”.

9 σχόλια:

  1. ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τις συνταξεις και τους παχυλους μισθους των υπαλληλων τηςΔΕΗ δεν πιστευω να μιλησε;
    Ξερετε ποιοι τα πληρωνουν αυτά ε; ή μηπως δεν ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις ιδιωτικές εταιρείες που βάρεσαν κανόνι κι έφαγαν τα λεφτά ακόμη και του χαρατσιού, ξέρεις ποιοι θα τα πληρώσουν αγά μου;

      Διαγραφή
  3. Για τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ είπε τίποτα ο κ. Φωτόπουλος;
    Για το πόσα χρήματα παίρνει ετησίως, είπε τίποτα ο κ. Φωτόπουλος;
    Αν παραμυθιάζονται κάποιοι αφελείς από αυτούς τους ψευτοεπαναστάτες, υπάρχουν οι χιλιάδες των κατοίκων (που δεν πήγαν στη "λαϊκή" συνέλευση) που έχουν καταλάβει το παιχνιδάκι των συνδικαλισταράδων.
    Μόνο που αν απελευθερωθεί η αγορά ενέργειας και καταργηθεί το μονοπώλιο της ΔΕΗ, θα δούμε πόσο "μάγκες" και "επαναστάτες" είοναι κάποιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παιδιά ο Φωτόπουλος έχει έστω και ένα μεροκάματο στην ζωή του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίστε σαν τους γέρους του muppet show να σχολιάζετε από το πληκτρολόγιο. Δεν πειράζει, η ίδια η ζωή απ' ότι φαίνεται σας προσπερνάει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μη ξεχνάς ότι κάτι τέτοιοι Φωτόπουλοι είναι οι νταβατζήδες των κυβερνώντων, χρόνια τώρα!!!
    Εσύ τι κοινό έχεις με τον Φωτόπουλο?
    Υποστηρίζει τα δικά σου συμφέροντα ή τα δικά του?

    Ξεκόλλα από τον Σκαϊ.
    Πήγαινε πιο κάτω.
    Την πιπίλα του Σκάϊ δεν την βαρέθηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ο6.00
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ! ΧΤΥΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟ ΔΕΝ ΧΤΥΠΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ! ΟΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΦΕΙ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ Κ Α Ι ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ! ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή